Skocz do zawartości

PSX Extreme #147

Featured Replies

Opublikowano

No w koncu. Juz nie mialem czego na kiblu czytac. Dzis musialem wziac jakis archiwalny numer... Biore okladke z Jackiem B. Bohater gry nad ktorej grafika spuszczaj sie kasolomaniacy mnie specjalnie nie interesuje.

• Odpowiedzi 174
  • Wyświetleń 22 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

numer świetny DUŻOO recenzji,nie mogę się doczekać ,super że są testy najnowszych modeli PS3 i Psp,fajnie ze wrócił ZGRENTGEN, liczę na ciekawy tekst- "Lokalizacje 2.0" i "Pełnokrwiści Bohaterowie"

Opublikowano

Kurde, dwie takie świetne okładki, w kiosku będzie problem...

Opublikowano

przepiekne okladki:) jedne z najlepszych w historii:D Chyba kupie dwa egzemplarze bo trudny wybor:P

Opublikowano

Wow, jest nawet recka Fify na PS2 :-)

Jutro lecę do kiosku na bank, bo zapowiada się sporo czytania.

Opublikowano

Miesiąc dobry dla fanów DSa. Konkretne gry zrecenzowane plus fajnie zapowiadający się artykuł. To będą pierwsze rzeczy, które przeczytam. A, okładka oczywiście z Riggsem ;]

Opublikowano

Będzie co robić na wykładzie z prawa :P

Opublikowano

Odwołując się do recenzji uncharted2, minus zdecydowanie jest wrzucony na siłę.

Opublikowano

Omg ;D nie ukrywam że jestem fanboyem nathana itp , ale ffak , okładeczka z brutala robi to coś ^^ Okładeczki cud miód ;)

Opublikowano

kolejne recenzje sprzętu na łamach extrima, a to lubię czytać. Ciekawe recki, wspaniałe gry w tym miesiącu. jednak na zkup jeszcze wstrzymam 2 tygodnie, poprzedni numer jeszcze nie ogarnięty.

Okładki? od tak by były.

Opublikowano

Kurde, u mnie były tylko numery z okładką Brutala, a tak chciałbym mieć okładkę z Drakiem.

Ogólnie bardzo dobry numer, recenzje nowych i dobrych gier, relacja z TGS, zapowiedzi super gier. Ogólnie numer jak zwykle na poziomie, trzymać tak dalej, będę miał co czytać na Tronie. :) Dzięki chłopacy!

Opublikowano

Masa ciekawego stuffu, recki gier, które akurat mnie interesują, ciekawe zapowedzi. Wszystko jak zwykle w porzo :thumbsup:.

Opublikowano

W tym numerze jest dział HC Room :?:

W ostatnim go zabrakło....a nie mogę się doczekać fotek mojego pokoju.

Edytowane przez Spox_2

Opublikowano

Ciekawy numer.. :) najbardziej podoba mi się recenzja Uncharted 2 by Kali. Prawie całkowicie się z nim zgadzam. Tylko notę dałbym 10/10. Bo jak taka gra jej nie otrzymała to prawdopodobnie już żadna inna ( z innej dziedziny) też już nie dostanie bo ... w jakiś sposób będzie odtwórcza :( i będzie bazowała na pomysłach innych.

A ta (Uncharted 2) ma to coś, co napisał Kali; mianowicie: nie trzeba grać, wystarczy patrzeć jak ktoś gra w tą grę, to tak jakby oglądać naprawdę dobry film - moja żona to potwierdza ::). Gratulacje dla Naughty Dog :)

W ciemno można kupować ich gry .

.

.

ja już wyczekuję na pierwszą oficjalną wzmiankę o trzeciej części bo nieoficjalna jest zawarta w wywiadzie z panami z w/w studia przy okazji recenzji gry

Dla mnie 10/10.. i dodajmy do tego miód, który płynie z trybu multi - z niejednej pasieki by tyle nie zebrał :)

piciu12-79.png

Opublikowano

Nie pamiętam, żeby kiedykolwiek PES, był recenzowany dopiero w grudniowym numerze ;) Szkoda, bo po liczyłem że się znajdzie jak co roku w listopadowym. Mało tego po cichutku liczyłem na MW2 ;)

Opublikowano

Właśnie wróciłem do domu z nowym numerem "psxextreme"(trafił mi się z okładką "U2AT"-wszędzie huczy i gwiżdże od tego tytułu-tv, prasa, ale się nie dziwię). Teraz zdarza mi się od czasu do czasu kupić extrima(kiedyś systematycznie) i przypomnieć swoje stare hobby, ale teraz nowy numer nie powoduje już u mnie takiego radosnego ożywienia, chociaż obadawszy okładkę i kilka pierwszych stron(oprócz niektórych recenzji, najbardziej zainteresował mnie test ps3 slim i psp go), ten numer-11/09, robi niemałe wrażenie i być może pomoże mi wykrzesać w sobie dawny, silny zapał do gier, aby włączyć na dłużej konsolę.

Pozdrawiam dojrzałych pasjonatów gier, którzy lubią je na każdą konsolę(nie tylko tą swoją) :)

Opublikowano

Czy dostaliście już prenumeratę? Bo to mój pierwszy numer który miał przyjść z prenumeraty a w skrzynce pusto.

Opublikowano

Czy dostaliście już prenumeratę? Bo to mój pierwszy numer który miał przyjść z prenumeraty a w skrzynce pusto.

Dzis nie bylem w redakcji i tez nie mam numeru :). Listonosz byl, prenumeraty - nie ma. Cool.

sciera

Opublikowano

Dzis nie bylem w redakcji i tez nie mam numeru :). Listonosz byl, prenumeraty - nie ma. Cool.

sciera

Misterze Ścierowy , gdzie recka Operation Flashpoint 2 ...?

Opublikowano

W kiosku w którym kupowałem poza #147 z okładką z motywem z Uncharted był... 134. numer :biggrin: Jutro zabieram się za lekturę.

a nie mogę się doczekać fotek mojego pokoju.

Masz je pewnie gdzieś na dysku u siebie, poszukaj ;)

Opublikowano

sciera

Misterze Ścierowy , gdzie recka Operation Flashpoint 2 ...?

Nie ma, bo nie bedziemy robic recek na bazie 2 dni grania - a tyle czasu mielismy od momentu otwarcia serwerow. Ta gra zapowiadala sie na mocny kombajn w sieci, dlatego tez zdecydowalismy sie pograc dluzej i napisac rzetelny test. Ja nie wiem jak niektore serwisy napisaly recki w dzien premiery. Napisac napisali... ja moge napisac recke na bazie shotow z gry.

Ale pociesz sie. Wiele nie straciles :P. Spoileruje.

sciera

Opublikowano

Muszę dorwać numer z okładką Brutal Legend : O. Mam nadzieję, że jeszcze będzie w kiosku.

Opublikowano

Mam już numer - udało mi się nabyć okładkę z Eddie Riggs'em, czyli tą lepszą moim zdaniem :) Na tym art'cie z U2 Nate nie jest do siebie w ogóle podobny :/