Opublikowano 19 października 200915 l No w koncu. Juz nie mialem czego na kiblu czytac. Dzis musialem wziac jakis archiwalny numer... Biore okladke z Jackiem B. Bohater gry nad ktorej grafika spuszczaj sie kasolomaniacy mnie specjalnie nie interesuje.
Opublikowano 19 października 200915 l numer świetny DUŻOO recenzji,nie mogę się doczekać ,super że są testy najnowszych modeli PS3 i Psp,fajnie ze wrócił ZGRENTGEN, liczę na ciekawy tekst- "Lokalizacje 2.0" i "Pełnokrwiści Bohaterowie"
Opublikowano 19 października 200915 l dobrze, będzie co czytać na wykładach albo na tronie przy dłuższym posiedzeniu
Opublikowano 19 października 200915 l przepiekne okladki:) jedne z najlepszych w historii:D Chyba kupie dwa egzemplarze bo trudny wybor:P
Opublikowano 19 października 200915 l Wow, jest nawet recka Fify na PS2 :-) Jutro lecę do kiosku na bank, bo zapowiada się sporo czytania.
Opublikowano 19 października 200915 l Miesiąc dobry dla fanów DSa. Konkretne gry zrecenzowane plus fajnie zapowiadający się artykuł. To będą pierwsze rzeczy, które przeczytam. A, okładka oczywiście z Riggsem ;]
Opublikowano 20 października 200915 l Odwołując się do recenzji uncharted2, minus zdecydowanie jest wrzucony na siłę.
Opublikowano 20 października 200915 l Omg ;D nie ukrywam że jestem fanboyem nathana itp , ale ffak , okładeczka z brutala robi to coś Okładeczki cud miód
Opublikowano 20 października 200915 l kolejne recenzje sprzętu na łamach extrima, a to lubię czytać. Ciekawe recki, wspaniałe gry w tym miesiącu. jednak na zkup jeszcze wstrzymam 2 tygodnie, poprzedni numer jeszcze nie ogarnięty. Okładki? od tak by były.
Opublikowano 20 października 200915 l Kurde, u mnie były tylko numery z okładką Brutala, a tak chciałbym mieć okładkę z Drakiem. Ogólnie bardzo dobry numer, recenzje nowych i dobrych gier, relacja z TGS, zapowiedzi super gier. Ogólnie numer jak zwykle na poziomie, trzymać tak dalej, będę miał co czytać na Tronie. Dzięki chłopacy!
Opublikowano 20 października 200915 l Numer zapowiada się grubo okładka z Uncharted 2 wyj3b4n4 w kosmos
Opublikowano 20 października 200915 l Masa ciekawego stuffu, recki gier, które akurat mnie interesują, ciekawe zapowedzi. Wszystko jak zwykle w porzo .
Opublikowano 20 października 200915 l W tym numerze jest dział HC Room :?: W ostatnim go zabrakło....a nie mogę się doczekać fotek mojego pokoju. Edytowane 20 października 200915 l przez Spox_2
Opublikowano 20 października 200915 l Ciekawy numer.. najbardziej podoba mi się recenzja Uncharted 2 by Kali. Prawie całkowicie się z nim zgadzam. Tylko notę dałbym 10/10. Bo jak taka gra jej nie otrzymała to prawdopodobnie już żadna inna ( z innej dziedziny) też już nie dostanie bo ... w jakiś sposób będzie odtwórcza i będzie bazowała na pomysłach innych. A ta (Uncharted 2) ma to coś, co napisał Kali; mianowicie: nie trzeba grać, wystarczy patrzeć jak ktoś gra w tą grę, to tak jakby oglądać naprawdę dobry film - moja żona to potwierdza :. Gratulacje dla Naughty Dog W ciemno można kupować ich gry . . . ja już wyczekuję na pierwszą oficjalną wzmiankę o trzeciej części bo nieoficjalna jest zawarta w wywiadzie z panami z w/w studia przy okazji recenzji gry Dla mnie 10/10.. i dodajmy do tego miód, który płynie z trybu multi - z niejednej pasieki by tyle nie zebrał
Opublikowano 20 października 200915 l Nie pamiętam, żeby kiedykolwiek PES, był recenzowany dopiero w grudniowym numerze Szkoda, bo po liczyłem że się znajdzie jak co roku w listopadowym. Mało tego po cichutku liczyłem na MW2
Opublikowano 20 października 200915 l Właśnie wróciłem do domu z nowym numerem "psxextreme"(trafił mi się z okładką "U2AT"-wszędzie huczy i gwiżdże od tego tytułu-tv, prasa, ale się nie dziwię). Teraz zdarza mi się od czasu do czasu kupić extrima(kiedyś systematycznie) i przypomnieć swoje stare hobby, ale teraz nowy numer nie powoduje już u mnie takiego radosnego ożywienia, chociaż obadawszy okładkę i kilka pierwszych stron(oprócz niektórych recenzji, najbardziej zainteresował mnie test ps3 slim i psp go), ten numer-11/09, robi niemałe wrażenie i być może pomoże mi wykrzesać w sobie dawny, silny zapał do gier, aby włączyć na dłużej konsolę. Pozdrawiam dojrzałych pasjonatów gier, którzy lubią je na każdą konsolę(nie tylko tą swoją)
Opublikowano 20 października 200915 l Czy dostaliście już prenumeratę? Bo to mój pierwszy numer który miał przyjść z prenumeraty a w skrzynce pusto.
Opublikowano 20 października 200915 l Czy dostaliście już prenumeratę? Bo to mój pierwszy numer który miał przyjść z prenumeraty a w skrzynce pusto. Dzis nie bylem w redakcji i tez nie mam numeru . Listonosz byl, prenumeraty - nie ma. Cool. sciera
Opublikowano 20 października 200915 l Czy dostaliście już prenumeratę? Bo to mój pierwszy numer który miał przyjść z prenumeraty a w skrzynce pusto. Dzis nie bylem w redakcji i tez nie mam numeru . Listonosz byl, prenumeraty - nie ma. Cool. sciera Misterze Ścierowy , gdzie recka Operation Flashpoint 2 ...?
Opublikowano 20 października 200915 l W kiosku w którym kupowałem poza #147 z okładką z motywem z Uncharted był... 134. numer :biggrin: Jutro zabieram się za lekturę. a nie mogę się doczekać fotek mojego pokoju. Masz je pewnie gdzieś na dysku u siebie, poszukaj
Opublikowano 20 października 200915 l Czy dostaliście już prenumeratę? Bo to mój pierwszy numer który miał przyjść z prenumeraty a w skrzynce pusto. Dzis nie bylem w redakcji i tez nie mam numeru . Listonosz byl, prenumeraty - nie ma. Cool. sciera Misterze Ścierowy , gdzie recka Operation Flashpoint 2 ...? Nie ma, bo nie bedziemy robic recek na bazie 2 dni grania - a tyle czasu mielismy od momentu otwarcia serwerow. Ta gra zapowiadala sie na mocny kombajn w sieci, dlatego tez zdecydowalismy sie pograc dluzej i napisac rzetelny test. Ja nie wiem jak niektore serwisy napisaly recki w dzien premiery. Napisac napisali... ja moge napisac recke na bazie shotow z gry. Ale pociesz sie. Wiele nie straciles . Spoileruje. sciera
Opublikowano 20 października 200915 l Muszę dorwać numer z okładką Brutal Legend : O. Mam nadzieję, że jeszcze będzie w kiosku.
Opublikowano 20 października 200915 l Mam już numer - udało mi się nabyć okładkę z Eddie Riggs'em, czyli tą lepszą moim zdaniem Na tym art'cie z U2 Nate nie jest do siebie w ogóle podobny