Skocz do zawartości

Predator Cinematic Universe

Masorz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rodriquez pracował nad scenariuszem do kolejnego sequela zaraz po dwójce, ale projekt nie doszedł do skutku ze względu na za duże wymagania finansowe do jego realizacji. Podstawowa wiedza z imdb!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Najwazniejsze zeby czarnuch palil cygaro i zginal w polowie filmu, fajnie by bylo jakby byl tez rdzenny amerykaniec co to sie niczego nie boi.

Opublikowano

nie no pozytywnie się zaskoczyłem, praktycznie kalka z jedynki ale wygląda to zacnie.

Jedynie co może zabić ten film to wspomniany rating- jak dowalą PG12 to jeszcze przed premierą pogrzebią szansę by było z tego coś na serio godnego.

Opublikowano (edytowane)

Szczerze spodziewałem się kału w stylu AvP. A teraz widzę, że dobry film z Predziami się szykuje .............. w końcu.

I tak jak wyżej napisali, byle odpowiedni rating dali.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

fajnie, w jedynce najtwardszy odzial komandosów w historii kina poległ w starciu z jednym Predem, w dodatku na Ziemi, a w Predators ludzie pokonaja kilku predatorow, w dodatku groźniejszych i na ich terenie. ale to bedzie (pipi) XD

Opublikowano

Troche zgodze sie ze Snejkiem ale po zajawce widac, ze nie bedzie to AZ takie go.wno jak AvP.

Dla mnie najwiekszy kwas poki co to koles z "usypiaczem". Po co to kopiowali z jedynki? Nie mowiac juz, ze aktor wyglada jak amerykanski farmer, ktory jeszcze 5min temu jezdzil traktorem po polu w Teksasie.

Opublikowano

Dla mnie to on wygląda jak farmer. Co mi absolutnie nie przeszkadza. Bardzo miłe zaskoczenie po trailerze. Na pewno zjada gówniane AvP, a czy ma start ro oryginału? Zobaczymy po premierze. Należe do grupy osób, którym Predator 2 się podobał:)

Opublikowano

Jakos ominelo mnie info o tym, ze na planecie "laduje" grupa da ril madafakas. Troche to ratuje calosc przed glupawymi wybrykami w stylu AvP2 (banda nastolatkow vs predator, boze jakie to bylo go.wno). Skoro wiadomo, ze czesc ekipy to "dobrzy mordercy" a czesc to "zli mordercy" to moze wplata sie w to watek nie tylko ludzie vs predator ale i ludzie vs ludzie (jakis psychopata wsrod 8ki). Moze byc ciekawie.

Swoja droga wylapal ktos skad pochodzi ciorny z koralikami? (nie morfeusz).

Opublikowano (edytowane)

Szczerze to cała obsada jak dla mnie leży. To samo co wyżej.

Morfeusz, Pianista, Braga. No dobra tylko Trejo jak najbardziej może być.

A ten nowy trailer słabiutki. Gdzie kultowe "bongosy Predatora".

No ale i tak jestem ciekaw co z tego wyjdzie, a już chyba na pewno będzie lepiej niż AvP.

Edytowane przez SłupekPL