Skocz do zawartości

Predator Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Najlepiej nic nie rżnąć z filmow tylko z komiksow. Poczytac dobre wydania i uzyc tych samych patentów. I brdzie fajne kino.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 680
  • Wyświetleń 78 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Słabizna. Oprócz nachalnej lewackiej propagandy dla przygłupów ("mężczyzna zły, biały człowiek zły, głupi i nieekologiczny, kolorowa kobieta silna i niezależna, niszczy socjalne normy i zamiast zbiera

• Z tym trafianiem w punkt to mielibyscie problemy nawet na paraolimpiadzie.   Nikt nie mowi, ze baba wojowniczka zle, tylko, ze jej cala postac jest zbudowana wokol dazenia do tego. Przez co

• Obejrzałem przed chwilą i naprawdę spoko. Co prawda słabiutkie CGI zdradzało streamingowe korzenie tego tytułu, ale ogólnie można było to przełknąć. Z bohaterką mam problem, bo niby aktorka jest w

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Może.

Przeglądałem Twittera tego gościa i znalazłem tą fotkę z aktorami z pierwszego Predatora

DUdV1DoUQAEvI-O.jpg

Spójrzcie na buty gościa po prawej XDD

Opublikowano

Zwykłe kowbojki, tylko rurka zasłoniła obcas i wyglądają jak szpilki.

Opublikowano
W dniu 1.04.2018 o 20:06, Plugawy napisał:

Może.

Przeglądałem Twittera tego gościa i znalazłem tą fotkę z aktorami z pierwszego Predatora

Pokaż ukrytą zawartość

DUdV1DoUQAEvI-O.jpg

Spójrzcie na buty gościa po prawej XDD

No nie powiem, Jesse Ventura wyraźnie nie szedł na żadne kompromisy w temacie doboru obuwia - szacunek! :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Martwi mnie ostateczna lista aktorów. Nie interesowałem się tematem jakiś czas, dziś spoglądam i widzę takie nazwiska jak Yvonne Strahovsky, Olivia Munn w pierwszej trójce. Martwi spadek Thomasa Jane gdzieś poza 5. Co tu się stało ?? 

Opublikowano

silne niezalezne z kotem beda poskramiac lowce z kosmosu

Opublikowano

Zaczną ich atakować PMSem i zużytymi tamponami.

Opublikowano

Dzięki rudiok za odświezenie tematu, myślałem ze będzie trailer, ale też super!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba będzie dobry duet z ostatnim Obcym od dziadka Ridleya :D

Wygląda jakby za 2 dni miało mieć premierę na Netflixie. 

Opublikowano
30 minut temu, Cedric napisał:

Wygląda jakby za 2 dni miało mieć premierę na Netflixie

No czyli ten sam target jak każdy poprzedni Predator.

Opublikowano

Na pewno zwiastun nie zniechęcił. Wygląda na typowego średniaka, a może miło zaskoczy.

Opublikowano

wyglada jak remake drugiej czesci alien vs predator 

Opublikowano
Godzinę temu, Ficuś napisał:

wyglada jak remake drugiej czesci alien vs predator 

Bez kitu to samo skojarzenie, hype opadł

Opublikowano

Estetyka taka właśnie generyczna w chooj, zero klimatu i jakiejś własnej tożsamości, ekipa "dobrych" budząca wątpliwości już od pierwszych fotosów, no jedynie nazwisko reżysera jeszcze jakieś resztki nadziei daje. Sprawdzić sprawdzę, ale do wizyty w kinie to by mnie zachęciły jakieś naprawdę niezłe recki. 

Opublikowano

Śmierdzi średnim kinem klasy C autorstwa jakiegoś zapomnianego reżysera, który miał powodzenie w latach '90.

I to "poor CGI" :/ a do tego generyczny oddział komandosów i jakaś feministka.

Będzie 4/10 max

Opublikowano

Po (pipi) dali w takim filmie gówniaka na pierwszym planie. Ja (pipi)e z trailera to nawet nie poziom predatora 2 a poziom alien vs predator

Opublikowano
  • Autor

Mój Predek na podudziu zapłakał rzewnie :beksa:

Ponoć 3 akt filmu był mocno przerabiany, bo ludzie na pokazach byli skonfudowani natężeniem humoru.