Figuś 21 173 Opublikowano 8 grudnia 2018 Opublikowano 8 grudnia 2018 Obejrzałem, po końcówce chcę drugą część 1 1 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 9 grudnia 2018 Opublikowano 9 grudnia 2018 Figuś, opowiedz w szczegółach jak Ci się podobało, póki jeszcze im sie nie zagoiło Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 grudnia 2018 Opublikowano 9 grudnia 2018 Co ja mam im opowiadać, wolę taką luźniejszą wersję niż jak mają się pchać i robić coś poważnego wiedząc że im nie wyjdzie. Fajny, przyjemny popcorniak który się nie dłuży jak filmy z facetami w rajtuzach od DC Po jedynce i dwójce najlepsza część Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 grudnia 2018 Opublikowano 9 grudnia 2018 No prawie jak Sharknado. Milanowi pękła du.pa razem z prostatą i brnie dalej, że to gó.w.no jest dobre. XD Jakby w kategorii dali upośledzona parodia to by pasowało. 1 Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 To co producenci/rezyser zrobili z marka w porownaniu z poprzednimi czesciami jest dokladnie tym samym co zrobili predatorzy ze swoja rasa. Chcieli wyewoluowac z rozwinietego technologicznie i honorowego gatunku a wyszedl im 3,5m troglodyta plujacy jak seba spod bloku. Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 Ja wczoraj oglądałem też i byłem piekielnie szczęśliwy że nie czekałem na blu ray, bo chyba bym go złamał po seansie. Nie wiem, dla mnie Predator to naprawdę inteligentny łowca, stanowiący śmiertelne zagrożenie. A nie debil z kosmosu ( a przecież od 1987r ewoluowali!!! ). Brakowało tylko grilla i kiełbasek gdy dookoła po dachach zasuwa Predator. Walki niby gore jest, ale co z tego gdy nonameow lekkim drasnieciem pazurów rozrywa, ale głównego bohatera tylko rzuca i odpycha :)) Ja rozumiem że można mieć dobre nastawienie na ten film, że będzie fajnie i lekko komediowo, że reżyser bawi się konwencją. Ale dla mnie reżyser nie miał kompletnie pomysłu i scenariusza, dlatego żeby się ratować poszedł w takie tanie coś. A fanów miał w dupie. To moje zdanie, po seansie byłem zły i szczęśliwy jednocześnie. Zaoszczędziłem z 80zl. Tylko tyle pozytywów z tego dzieła. ps. I tak pani doktor co biegnie za istotą która rozyebala całe laboratorium nagle strzela jak wytrenowany żołnierz. Dobra starczy, zobaczcie sami 3 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 Wpisujcie miasta komu się to gó.wno obes.r ane podobało 1. Oborniki Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 16 grudnia 2018 Opublikowano 16 grudnia 2018 1 godzinę temu, Masorz napisał: 3. Zakopane x 1 Aaa, czyli plejowi sie nie podobalo. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 16 grudnia 2018 Opublikowano 16 grudnia 2018 @Masorz I ty w gangu Milana? Jaki twist fabuły, o jezusku! Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 16 grudnia 2018 Autor Opublikowano 16 grudnia 2018 2 godziny temu, Mejm napisał: Aaa, czyli plejowi sie nie podobalo. Akurat oglądałem z taką jedną, ona też była kontent. No, ale spoza sfery graczy, więc 1 głos. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 17 grudnia 2018 Opublikowano 17 grudnia 2018 4. Radom żeby nie było, ten film jest ciężkim guwnem Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 28 lipca 2021 Opublikowano 28 lipca 2021 Bedzie piaty film. Female lead https://collider.com/predator-new-movie-title-skull-origin-story-plot-details-timeline-female-lead/ Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 28 lipca 2021 Opublikowano 28 lipca 2021 Mozna to dobrze zrobić i z laską, seria Obcy czy Terminator. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 28 lipca 2021 Opublikowano 28 lipca 2021 Tylko zrozum, że female lead jest teraz ładowany na siłę w imię jakichś pojebanych ideologii. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 28 lipca 2021 Opublikowano 28 lipca 2021 Pewnie będzie takie same gówno jak z Ghostbusters z lochami swego czasu. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 28 lipca 2021 Opublikowano 28 lipca 2021 Seria Obcy udala sie swietnie do polowy 3ki. Ripley byla czlowiekiem ze slabosciami, watpliwosciami, lekami. Tylko w obliczu najwyzszej koniecznosci i z instynktem przetrwania decydowala sie na ryzykowne i odwazne ruchy. Saraj Connor udala sie w jedynce i dwojce Terminatora. Raz jako nieswiadoma, nieogarnieta osoba cywilna, ktora potrzebuje pomocy zolnierza, i drugi raz jako matka i kobieta swiadoma stawki, wyszkolona i zmotywowana do obrony syna przed smiercia. Postacie kobiece w tych filmach byly przede wszystkim wiarygodne, a ostatni Terminator to skrajny szajs i obraza dla widza. Nie chce wyjsc na malkontenta bo ostatnio wrecz zanudzam sam siebie marudzeniem, ale z tego projektu bedzie jedna wielka chujnia. Swiat juz nie robi dobrych filmow akcji tylko je wysrywa. Szkoda. 2 Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 28 lipca 2021 Opublikowano 28 lipca 2021 Godzinę temu, Shen napisał: Mozna to dobrze zrobić i z laską, seria Obcy czy Terminator. No racja, tylko szkoda, ze jako przyklady dobrych rol kobiecych ciagle podajemy filmy z lat 70/80. Ja mysle, ze bedzie jak Yap pisze. Znow to spier.dola. Mam dzie wiersje. 1. w miare ok: Indianie mezczyzni beda szydzili z typiary, ze max do zbierania jagod sie nadaje a potem ich Predzio wyrznie. Laska mimo braku wyszkolenia pokona Predatora sprytem i wytrwaloscia. 2. A.D. 2021: Typiara jest liderem plemienia, najlepszym wojownikiem, pokonala by kadego w stadzie, zaje.bala bizona golymi rekami. W narkotycznej wizji widzi swiat za wielka woda, ktorym pragnie zawladnac ale nieporadni mezczyni z plemienia sa hamulcem dla jej rozwoju i ambicji. Przylatuje Predator, ona go zaje.buje, bierze jego statek, leci do europy, to Indianie kolonizuja bialych. 1 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 28 lipca 2021 Opublikowano 28 lipca 2021 Zobaczymy, nie nakręcam się, bo wszystkie ostatnie filmy z predatorem były gównem, ale reżyser daje jakąś małą nadzieje, że to się może udać. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 28 lipca 2021 Opublikowano 28 lipca 2021 Gdzieś było info lub plotka ze Predator... Spoiler ...zmierzy się z kobietą z plemienia Indian. Predator wyrżnie wioskę i jedyna ocalała z tej rzezi stanie do nierównej walki. Ile w tym prawdy to nie wiem. Ale takiego Predatora bym obejrzał. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 29 lipca 2021 Opublikowano 29 lipca 2021 Bo to chyba najlepszy scenariusz jaki moge sobie wyobrazic. Malo cywilizowane plemie wojownikow na probsie. Chyba ze znowu wezma sie za Special Forces, ewentualnie powrot Arnolda. Kobieta slabo pasuje do zmierzenia sie z Predatorem ale ma tez swoje plusy jak np. zwinnosc, jestem jakos dobrej mysli Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 29 lipca 2021 Opublikowano 29 lipca 2021 Nie mam złudzeń. To będzie kolejny gniot ewentualnie mega średniak. Może za 100lat wyjdzie coś dobrego z predziem. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 29 lipca 2021 Opublikowano 29 lipca 2021 kolejny rebbot no, ten musi być chociaż średni xD Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 29 lipca 2021 Autor Opublikowano 29 lipca 2021 To nie jest reboot tylko prequel pokazujący pierwszą wizytę Predów na Ziemi. Jeśli wierzyć przeciekom. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi