Opublikowano 9 grudnia 20186 l Figuś, opowiedz w szczegółach jak Ci się podobało, póki jeszcze im sie nie zagoiło
Opublikowano 9 grudnia 20186 l Co ja mam im opowiadać, wolę taką luźniejszą wersję niż jak mają się pchać i robić coś poważnego wiedząc że im nie wyjdzie. Fajny, przyjemny popcorniak który się nie dłuży jak filmy z facetami w rajtuzach od DC Po jedynce i dwójce najlepsza część
Opublikowano 9 grudnia 20186 l No prawie jak Sharknado. Milanowi pękła du.pa razem z prostatą i brnie dalej, że to gó.w.no jest dobre. XD Jakby w kategorii dali upośledzona parodia to by pasowało.
Opublikowano 15 grudnia 20186 l To co producenci/rezyser zrobili z marka w porownaniu z poprzednimi czesciami jest dokladnie tym samym co zrobili predatorzy ze swoja rasa. Chcieli wyewoluowac z rozwinietego technologicznie i honorowego gatunku a wyszedl im 3,5m troglodyta plujacy jak seba spod bloku.
Opublikowano 15 grudnia 20186 l Ja wczoraj oglądałem też i byłem piekielnie szczęśliwy że nie czekałem na blu ray, bo chyba bym go złamał po seansie. Nie wiem, dla mnie Predator to naprawdę inteligentny łowca, stanowiący śmiertelne zagrożenie. A nie debil z kosmosu ( a przecież od 1987r ewoluowali!!! ). Brakowało tylko grilla i kiełbasek gdy dookoła po dachach zasuwa Predator. Walki niby gore jest, ale co z tego gdy nonameow lekkim drasnieciem pazurów rozrywa, ale głównego bohatera tylko rzuca i odpycha :)) Ja rozumiem że można mieć dobre nastawienie na ten film, że będzie fajnie i lekko komediowo, że reżyser bawi się konwencją. Ale dla mnie reżyser nie miał kompletnie pomysłu i scenariusza, dlatego żeby się ratować poszedł w takie tanie coś. A fanów miał w dupie. To moje zdanie, po seansie byłem zły i szczęśliwy jednocześnie. Zaoszczędziłem z 80zl. Tylko tyle pozytywów z tego dzieła. ps. I tak pani doktor co biegnie za istotą która rozyebala całe laboratorium nagle strzela jak wytrenowany żołnierz. Dobra starczy, zobaczcie sami
Opublikowano 16 grudnia 20186 l 1 godzinę temu, Masorz napisał: 3. Zakopane x 1 Aaa, czyli plejowi sie nie podobalo.
Opublikowano 16 grudnia 20186 l Autor 2 godziny temu, Mejm napisał: Aaa, czyli plejowi sie nie podobalo. Akurat oglądałem z taką jedną, ona też była kontent. No, ale spoza sfery graczy, więc 1 głos.
Opublikowano 28 lipca 20213 l Bedzie piaty film. Female lead https://collider.com/predator-new-movie-title-skull-origin-story-plot-details-timeline-female-lead/
Opublikowano 28 lipca 20213 l Tylko zrozum, że female lead jest teraz ładowany na siłę w imię jakichś pojebanych ideologii.
Opublikowano 28 lipca 20213 l Pewnie będzie takie same gówno jak z Ghostbusters z lochami swego czasu.
Opublikowano 28 lipca 20213 l Seria Obcy udala sie swietnie do polowy 3ki. Ripley byla czlowiekiem ze slabosciami, watpliwosciami, lekami. Tylko w obliczu najwyzszej koniecznosci i z instynktem przetrwania decydowala sie na ryzykowne i odwazne ruchy. Saraj Connor udala sie w jedynce i dwojce Terminatora. Raz jako nieswiadoma, nieogarnieta osoba cywilna, ktora potrzebuje pomocy zolnierza, i drugi raz jako matka i kobieta swiadoma stawki, wyszkolona i zmotywowana do obrony syna przed smiercia. Postacie kobiece w tych filmach byly przede wszystkim wiarygodne, a ostatni Terminator to skrajny szajs i obraza dla widza. Nie chce wyjsc na malkontenta bo ostatnio wrecz zanudzam sam siebie marudzeniem, ale z tego projektu bedzie jedna wielka chujnia. Swiat juz nie robi dobrych filmow akcji tylko je wysrywa. Szkoda.
Opublikowano 28 lipca 20213 l Godzinę temu, Shen napisał: Mozna to dobrze zrobić i z laską, seria Obcy czy Terminator. No racja, tylko szkoda, ze jako przyklady dobrych rol kobiecych ciagle podajemy filmy z lat 70/80. Ja mysle, ze bedzie jak Yap pisze. Znow to spier.dola. Mam dzie wiersje. 1. w miare ok: Indianie mezczyzni beda szydzili z typiary, ze max do zbierania jagod sie nadaje a potem ich Predzio wyrznie. Laska mimo braku wyszkolenia pokona Predatora sprytem i wytrwaloscia. 2. A.D. 2021: Typiara jest liderem plemienia, najlepszym wojownikiem, pokonala by kadego w stadzie, zaje.bala bizona golymi rekami. W narkotycznej wizji widzi swiat za wielka woda, ktorym pragnie zawladnac ale nieporadni mezczyni z plemienia sa hamulcem dla jej rozwoju i ambicji. Przylatuje Predator, ona go zaje.buje, bierze jego statek, leci do europy, to Indianie kolonizuja bialych.
Opublikowano 28 lipca 20213 l Zobaczymy, nie nakręcam się, bo wszystkie ostatnie filmy z predatorem były gównem, ale reżyser daje jakąś małą nadzieje, że to się może udać.
Opublikowano 28 lipca 20213 l Gdzieś było info lub plotka ze Predator... Spoiler ...zmierzy się z kobietą z plemienia Indian. Predator wyrżnie wioskę i jedyna ocalała z tej rzezi stanie do nierównej walki. Ile w tym prawdy to nie wiem. Ale takiego Predatora bym obejrzał.
Opublikowano 29 lipca 20213 l Bo to chyba najlepszy scenariusz jaki moge sobie wyobrazic. Malo cywilizowane plemie wojownikow na probsie. Chyba ze znowu wezma sie za Special Forces, ewentualnie powrot Arnolda. Kobieta slabo pasuje do zmierzenia sie z Predatorem ale ma tez swoje plusy jak np. zwinnosc, jestem jakos dobrej mysli
Opublikowano 29 lipca 20213 l Nie mam złudzeń. To będzie kolejny gniot ewentualnie mega średniak. Może za 100lat wyjdzie coś dobrego z predziem.
Opublikowano 29 lipca 20213 l Autor To nie jest reboot tylko prequel pokazujący pierwszą wizytę Predów na Ziemi. Jeśli wierzyć przeciekom.