Opublikowano 17 kwietnia 20222 l Premiera na Hulu latem, czyli w przedziale maj-sierpień, a tu nawet żadnej zajawki nie ma. To się chyba nie uda i oni to doskonale wiedzą.
Opublikowano 16 maja 20222 l Wiem, że to tylko teaser, ale jak na 2,5 miesiąca do premiery to trochę mało pokazują. Chyba sami nie wierzą w tę markę. Choć nie powiem, reżyser 10 Cloverfield Lane napawa optymizmem.
Opublikowano 16 maja 20222 l 3 godziny temu, Figuś napisał: U nas na disney plus w dniu premiery Czyli w wypozyczalniach na nastepny dzien?
Opublikowano 16 maja 20222 l 17 minut temu, LukeSpidey napisał: Wiem, że to tylko teaser, ale jak na 2,5 miesiąca do premiery to trochę mało pokazują. Chyba sami nie wierzą w tę markę. Choć nie powiem, reżyser 10 Cloverfield Lane napawa optymizmem. Dobrze, ze mało pokazuja, a nie wszystkie najlepsze akcje w trailerze.
Opublikowano 16 maja 20222 l 16 minut temu, Pupcio napisał: Będą kowboje czy tylko baba indianka? Pewnie tak ale jako, ze to beda pewni siebie, uzbrojeni w olow, biali, heteroseksualni mezczyzni to nie dadza rady Predatorowi.
Opublikowano 16 maja 20222 l Pomysł spoko, nawet bardzo. Pewnie mocno naciągane rzucanie tomahawkiem w Preda z laserem na ramieniu. Zmiana klimatu tylko na plus. Chociaż ta cześć z Pianista tez była niezła nawet.
Opublikowano 16 maja 20222 l Kurła, chyba mi to umknęło, ale ostatnie części w tym potężnym unierwsum musiały być w chuj kasowe i mega dobrze przyjęte przez publikę, że mają odwagę na taki krok - filer z nastoletnią Indianką na pewno to nie zabije serii na amen, fani czekali dokładnie na coś takiego
Opublikowano 16 maja 20222 l Autor Godzinę temu, Pupcio napisał: Nie no ale że baba pokona predatora? Kto to widział A kto powiedział, że pokona lub nawet będzie z nim walczyła? Może tylko będzie spierdalać przez cały seans
Opublikowano 17 maja 20222 l Co za lewacka propaganda!1111 Przecież wiadomo, że kobiety indianki w tamtych czasach nie miały prawa, żeby trzymać łuk, więc obcy kosmita z kosmosu nie mógłby z nią walczyć. Precz z przeinaczaniem faktów historycznych
Opublikowano 18 maja 20222 l W dniu 17.05.2022 o 19:20, Sep napisał: Coś czuje że ten film to będzie niezła parodia jak ostatnie 2 części, ostatnie 3 części, czy ostatnie 3 części i spinofy?
Opublikowano 18 maja 20222 l Jedynka i dwojka były dobre, Predators tez było niezłe, reszte lepiej zapomniec. Jak ktos chce cos z predziami to trzeba siegnac po komiksy.
Opublikowano 18 maja 20222 l Autor Alien VS Predator 1 też jest bardzo okej. Za parę dni będę tableta brał, to sobie komiksy z Predziem pięknie ogarnę, których nie czytałem jeszcze.