Opublikowano 8 czerwca 20222 l 21 godzin temu, Pupcio napisał: Potężny Arnold ledwo zabił predatora a tu jakaś baba indianka która gada po angielsku ma pokonać predatorzyce? Nie no ja już nie mogę, niedługo zrobią z hobittów murzynów Mówisz, masz. Spoiler
Opublikowano 8 czerwca 20222 l W dniu 7.06.2022 o 17:19, Pupcio napisał: Potężny Arnold ledwo zabił predatora a tu jakaś baba indianka która gada po angielsku ma pokonać predatorzyce? Bo to baba predator, a więc naturalnie znacznieeee słabszy okaz niż męski predator lewackie samozaoranie 3 godziny temu, Snake_Plissken napisał: Mówisz, masz. Ukryj zawartość mogę się mylić, ale wydaje mi się, że nawiązał właśnie do tego zdjęcia
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Autor A jednak będzie dubbing w języku komanczów, film uratowany: https://naekranie.pl/aktualnosci/predator-prey-film-jezyk-komanczow-1654845870
Opublikowano 11 czerwca 20222 l Ale, że plakat ze spustem predatora na twarzy głównej bohaterki zrobili? Nie rozumiem dzisiejszych czasów... Edytowane 11 czerwca 20222 l przez Shankor
Opublikowano 11 czerwca 20222 l Gdyby nie bylo az tak widocznego z kosmosu woke go.wna to bym sie jaral na ten film.
Opublikowano 11 czerwca 20222 l 21 godzin temu, Masorz napisał: A jednak będzie dubbing w języku komanczów, film uratowany: https://naekranie.pl/aktualnosci/predator-prey-film-jezyk-komanczow-1654845870 To jest sakramencko dobra wiadomość
Opublikowano 11 lipca 20222 l Odświeżam sobie ostatnio wszystkiego predatory. Wczoraj tez pierwszy raz obejrzałem tego najnowszego - mocno gownianego Nie wiem czy było info ale premiera PREY 5 sierpnia w kinach i na D+ jednocześnie
Opublikowano 11 lipca 20222 l Pięknie się obejrzy na d+ bo po ostatnim nie wierze ze to będzie dobre.
Opublikowano 11 lipca 20222 l Nie wybrałbym się na to do kina tak jak stchórzyłem przed poprzednim Mega Predatorem i bandą pseudo najemników. Dlatego też poczekam na wersję D+
Opublikowano 11 lipca 20222 l Ja nie wierze, ze wy placicie za to D+ zamiast zaje.bac prawilnie z neta.
Opublikowano 11 lipca 20222 l 29 minut temu, Mejm napisał: Ja nie wierze, ze wy placicie za to D+ zamiast zaje.bac prawilnie z neta. Przecież to grosze kosztuje….
Opublikowano 11 lipca 20222 l Nie chodzi mi o pienionszki, chodzi o jakosc. Nie moge patrzec na te disneyowskie woke go.wna.
Opublikowano 11 lipca 20222 l Godzinę temu, darkos napisał: Nie wybrałbym się na to do kina tak jak stchórzyłem przed poprzednim Mega Predatorem i bandą pseudo najemników. Dlatego też poczekam na wersję D+ Nie trzeba czekać - premiera tego samego dnia.
Opublikowano 11 lipca 20222 l 1 hour ago, Mejm said: Ja nie wierze, ze wy placicie za to D+ zamiast zaje.bac prawilnie z neta. Na miesiąc wziąłem bo ObiWan wleciał a żona ma pierdolca na punkcie Gregora i ObiWana to przez jeden miesiąc mielismy bekę z tego co tam leży. Ale faktycznie Prey wpłynie na zatokę w dniu premiery
Opublikowano 19 lipca 20222 l Wczoraj skończyłem Predatora jedynke dzisiaj wchodzi dwójka. Ale to odświeżanie robi robote. I coś zaczynam czuć w kościach że może ten Prey nie będzie zyebany bo typ od Cloverfielda 2 to robi... Nadzieja umiera ostatnia.
Opublikowano 19 lipca 20222 l Pojawilo mi sie na yt bo pewnie podsluchuje, ze pisalem w tym temacie. Tak czy inaczej, widzialem fragmanty z tego makeing of ale nigdy calosci. Wrzucam bo pewnie nic lepszego z Predatorem dlugo juz nie bedzie.
Opublikowano 22 lipca 20222 l Autor W dniu 19.07.2022 o 17:19, Mejm napisał: Bedzie zje.bany. Ale tez czekam. No i patrz, nie mogłeś się pomylić bardziej: https://naekranie.pl/aktualnosci/predator-prey-spot-disney-plus-1658471315 Najlepsza cześć od czasów jedynki.
Opublikowano 22 lipca 20222 l 8 godzin temu, Masorz napisał: No i patrz, nie mogłeś się pomylić bardziej: https://naekranie.pl/aktualnosci/predator-prey-spot-disney-plus-1658471315 Najlepsza cześć od czasów jedynki. Prosze cie
Opublikowano 23 lipca 20222 l Poki co nie mam absolutnie podstaw zeby wierzyc jakims "dziennikarzom" albo specjalnie dobranym jutuberom, ktorzy nie raz udowadniali, ze za oplata sa w stanie jarac sie wlasciwie wszystkim bo de facto sa pier.dolonymi slupami ogloszeniowymi. Za 2 tygodnie sam obejrze i sie przekonam ile ten Predator warty.