Opublikowano 24 lipca 20222 l Wszyscy sa przekupieni, niemozliwe, ze sie wszyscy co juz obejrzeli film jaraja, slupy! Kazdy recenzent dostal grube siano zeby ocenic film 4/10 na 9/0. Jakis jutuber co juz widzial film>jakis memj z forum psx extreme co nie widzial.
Opublikowano 24 lipca 20222 l Opłacone YouTubowe szmaciury najgorszego gniota wypromują. A prawdziwym perłom dają 5/10 w najlepszym wypadku 6/10 więc gdzie tu logika? Bo na pewno nie w ich mózgach Kiedyś dawno temu, czytałem skrypt trzeciego Predatora, było tam napisane że rasa Łowców porwała Arnolda S i Dannego G. Obu którzy pokonali bestię w Predator i Predator II, przenieśli ich na jakąś tam planetę i ci dwaj musieli walczyć o przetrwania. Lata później obejrzałem Predators. No nie było tam ani Glovera ani Schwarzeneggera ale sam film wykorzystał dokładnie tamten pomysł z innymi bohaterami. Nie był zły. Pokazał nową klasę Łowcy i nawet mi się podobał Zdecydowanie bardziej niż Predator Gigant i Aliens vs Predator. Teraz oglądam kolejne zapowiedzi Prey i widzę że aby odnieść jakikolwiek sukces i zainteresować widzą trzeba sięgać po nowe pomysły. Dlatego podoba mi się wizja cofnięcia w czasie i walki z rdzennymi plemionami Ameryki. Film już za 12 dni
Opublikowano 24 lipca 20222 l Disney+, klimka, piwko, rolety w dół, 65", system audio i lecimy z koksem. Liczę na dobry film. Fajnie, że w dniu premiery i bez głupich ludzi obok jak w kinie
Opublikowano 24 lipca 20222 l Dla mnie to wrzucanie filmow na streaming w dniu premiery to fatalne rozwiazanie Skonczy sie jak z grami na xboxa. No chyba, ze to odpowiednik "straight to dvd", bo film jest takim gownem.
Opublikowano 24 lipca 20222 l 2 minuty temu, Dave Czezky napisał: No chyba, ze to odpowiednik "straight to dvd", bo film jest takim gownem. Dokładnie tak jest, film robiony pod streaming.
Opublikowano 27 lipca 20222 l W dniu 22.07.2022 o 20:12, Mejm napisał: Prosze cie ale to żaden wyczyn nawet jak film jest gownnem, a pewnie trochę jest, to i tak będzie najlepszy od czasów jedynki zara zobaczę, bo będzie na disnej+, cudowna platforma
Opublikowano 27 lipca 20222 l Godzinę temu, gekon napisał: nawet jak film jest gownnem, a pewnie trochę jest, to i tak będzie najlepszy od czasów jedynki Co najwyzej dwojki. A moze i rozbije sie o Predators. Przy The Pedator tez bylo pisane, ze oho koles co pisze skrypt do do filmu, gral w jedynce, wyszedl mu iron man 3 i jeszcze pare filmow. I co? Go.wno. Doslownie. NO ALE TERAZ PEWNIE BEDZIE INACZEJ. Zobaczymy, ja pozostaje sceptyczny, zwlaszcza po "nie pozwalaja mi polowac" xD
Opublikowano 27 lipca 20222 l Ej, wyobrazcie sobie ze to moze byc najwieksza klapa w uniwersum w tamtych czasach z indianami wydajacymi z siebie okrzyki godowe i biegnace z malym toporem na predatora
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l ja tam jednak czekam jedyna negatywna recenzja została napisana przez... kobietę, czepiającą się... tego, że kobiety nie powinny strzelać z łuku, bo to niezgodne historycznie chwalony jest klimat, pomysł, ujęcia, krew jak dla mnie już plusem jest to, że nie ma durnych śmieszków i "humorku" jak w ostatnich działach z serii
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l 8 minut temu, gekon napisał: jedyna negatywna recenzja została napisana przez... kobietę, czepiającą się... tego, że kobiety nie powinny strzelać z łuku, bo to niezgodne historycznie Czej bo tego nie zrozumiałem Baby chcą by je w ten sposób przedstawiać w pop kulturze, ale nie do końca?
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l nie, po prostu istnieją też kobiety prawaczki xD trochę paradoks ale co tam
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l Hype mam ogromy. Mam nadzieje że jedyny ból dupy, który mogę mieć po seansie będzie spowodowany miksem spożytych czypsów, zjedzonej pizzy i wypitego piwa. Wrzucam kilka fanowskich plakatów, które nawet robią robotę.
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l Kurde wyczytałem, że będzie indiański dublaż - super. Ogólnie czekam, bo predatory(bez avp) to mają tendencję dobry-słaby-dobry-chujowy, więc tu musi być dobry. Większej chujni niż ten ostatni komediowy zrobić się nie da.
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l 31 minut temu, Soban napisał: Kurde wyczytałem, że będzie indiański dublaż - super. Ogólnie czekam, bo predatory(bez avp) to mają tendencję dobry-słaby-dobry-chujowy, więc tu musi być dobry. Większej chujni niż ten ostatni komediowy zrobić się nie da. i to pierdolenie Shana Blacka w wywiadach, że on chce być wierny oryginałowi a potem dostajesz kupę z obsadą z kiepskich komedii;/
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l Autor Miałem tego nie pisać, ale jako wierny fan marki muszę. Drodzy forumkowi koledzy, nie nastawiajcie się na więcej, niż 5/10. 'Ogromny hype' to potem nigdy nie wypłaca. Kurwa nigdy.