Skocz do zawartości

Predator Cinematic Universe

Masorz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy sa przekupieni, niemozliwe, ze sie wszyscy co juz obejrzeli film jaraja, slupy! Kazdy recenzent dostal grube siano zeby ocenic film 4/10 na 9/0.

Jakis jutuber co juz widzial film>jakis memj z forum psx extreme co nie widzial.

• Plusik 1
Opublikowano

Opłacone YouTubowe szmaciury najgorszego gniota wypromują. A prawdziwym perłom dają 5/10 w najlepszym wypadku 6/10 więc gdzie tu logika? Bo na pewno nie w ich mózgach :dunno:

Kiedyś dawno temu, czytałem skrypt trzeciego Predatora, było tam napisane że rasa Łowców porwała Arnolda S i Dannego G. Obu którzy pokonali bestię w Predator i Predator II, przenieśli ich na jakąś tam planetę i ci dwaj musieli walczyć o przetrwania. Lata później obejrzałem Predators. No nie było tam ani Glovera ani Schwarzeneggera ale sam film wykorzystał dokładnie tamten pomysł z innymi bohaterami. Nie był zły. Pokazał nową klasę Łowcy i nawet mi się podobał Zdecydowanie bardziej niż Predator Gigant i Aliens vs Predator. 

Teraz oglądam kolejne zapowiedzi Prey i widzę że aby odnieść jakikolwiek sukces i zainteresować widzą trzeba sięgać po nowe pomysły. Dlatego podoba mi się wizja cofnięcia w czasie i walki z rdzennymi plemionami Ameryki.

Film już za 12 dni :banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, Dave Czezky napisał:

No chyba, ze to odpowiednik "straight to dvd", bo film jest takim gownem.

Dokładnie tak jest, film robiony pod streaming.

Opublikowano
W dniu 22.07.2022 o 20:12, Mejm napisał:

Prosze cie :yao: 

ale to żaden wyczyn 

nawet jak film jest gownnem, a pewnie trochę jest, to i tak będzie najlepszy od czasów jedynki 

zara zobaczę, bo będzie na disnej+, cudowna platforma 

Opublikowano
Godzinę temu, gekon napisał:

nawet jak film jest gownnem, a pewnie trochę jest, to i tak będzie najlepszy od czasów jedynki 

Co najwyzej dwojki. A moze i rozbije sie o Predators.

Przy The Pedator tez bylo pisane, ze oho koles co pisze skrypt do do filmu, gral w jedynce, wyszedl mu iron man 3 i jeszcze pare filmow. I co? Go.wno. Doslownie. NO ALE TERAZ PEWNIE BEDZIE INACZEJ. Zobaczymy, ja pozostaje sceptyczny, zwlaszcza po "nie pozwalaja mi polowac" xD

• Plusik 1
Opublikowano

ja tam jednak czekam

jedyna negatywna recenzja została napisana przez... kobietę, czepiającą się... tego, że kobiety nie powinny strzelać z łuku, bo to niezgodne historycznie

chwalony jest klimat, pomysł, ujęcia, krew

jak dla mnie już plusem jest to, że nie ma durnych śmieszków i "humorku" jak w ostatnich działach z serii 

Opublikowano
8 minut temu, gekon napisał:

jedyna negatywna recenzja została napisana przez... kobietę, czepiającą się... tego, że kobiety nie powinny strzelać z łuku, bo to niezgodne historycznie

Czej bo tego nie zrozumiałem :[ Baby chcą by je w ten sposób przedstawiać w pop kulturze, ale nie do końca? :pawel: 

Opublikowano

Hype mam ogromy. Mam nadzieje że jedyny ból dupy, który mogę mieć po seansie będzie spowodowany miksem spożytych czypsów, zjedzonej pizzy i wypitego piwa. :pawel: Wrzucam kilka fanowskich plakatów, które nawet robią robotę. :banderas: 

0hn2wv8qvo291.webp FYPJp-Af-UIAApx-E9.jpg PREY-poster.webp zparxct4ld591.webp

Prey-Teaser-Poster-1.jpg prey-2022-poster.jpg

Opublikowano

Kurde wyczytałem, że będzie indiański dublaż - super. Ogólnie czekam, bo predatory(bez avp) to mają tendencję dobry-słaby-dobry-chujowy, więc tu musi być dobry. Większej chujni niż ten ostatni komediowy zrobić się nie da.

• Plusik 2
Opublikowano
31 minut temu, Soban napisał:

Kurde wyczytałem, że będzie indiański dublaż - super. Ogólnie czekam, bo predatory(bez avp) to mają tendencję dobry-słaby-dobry-chujowy, więc tu musi być dobry. Większej chujni niż ten ostatni komediowy zrobić się nie da.

i to pierdolenie Shana Blacka w wywiadach, że on chce być wierny oryginałowi

a potem dostajesz kupę z obsadą z kiepskich komedii;/ 

Opublikowano

Miałem tego nie pisać, ale jako wierny fan marki muszę. 

Drodzy forumkowi koledzy, nie nastawiajcie się na więcej, niż 5/10.

'Ogromny hype' to potem nigdy nie wypłaca.

Kurwa nigdy.

• Smutny 1