Skocz do zawartości

Predator Cinematic Universe

Featured Replies

• Odpowiedzi 683
  • Wyświetleń 78,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Słabizna. Oprócz nachalnej lewackiej propagandy dla przygłupów ("mężczyzna zły, biały człowiek zły, głupi i nieekologiczny, kolorowa kobieta silna i niezależna, niszczy socjalne normy i zamiast zbiera

• Z tym trafianiem w punkt to mielibyscie problemy nawet na paraolimpiadzie.   Nikt nie mowi, ze baba wojowniczka zle, tylko, ze jej cala postac jest zbudowana wokol dazenia do tego. Przez co

• Obejrzałem przed chwilą i naprawdę spoko. Co prawda słabiutkie CGI zdradzało streamingowe korzenie tego tytułu, ale ogólnie można było to przełknąć. Z bohaterką mam problem, bo niby aktorka jest w

Opublikowano

Nie wiadomo czy będzie crap, Prey mi się podobało więc jestem dobrej myśli. Żeby już tylko nie werbowali Arnolda próbując przyciągnąć nim widownie :/ 

Opublikowano
  W dniu 9.02.2024 o 19:04, Figuś napisał(a):

O jezu  :/

Tylko przypomne laikom, że jedne z lepszych komiksow o Predatorach, to te z Machiko, która dołączyła do jednego z klanów predatorów, więc na starcie bym nie skreślał.

Przechwytywanie.JPG.f0b733bbf97eed1622f834092a7ece47.JPG

Przechwytywanie2.JPG.0b67a4ac7a35e3e2cd33989179b4d99b.JPG

Opublikowano

Strong female protagonist? :drakenope:

Sexy Strong female protagonist? :drakeyeah:

Ja bym chciał dobre AVP, ale w klimacie gier.

• 1 rok później...
Opublikowano

Edytowane przez Sep

Opublikowano

Wygląda nawet niezle, tylko design predatorów nie do końca mi pasuje. Jakieś dziwne proporcje.