darkos 4 339 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Nie wiadomo czy będzie crap, Prey mi się podobało więc jestem dobrej myśli. Żeby już tylko nie werbowali Arnolda próbując przyciągnąć nim widownie Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego 49 minut temu, Figuś napisał: O jezu Tylko przypomne laikom, że jedne z lepszych komiksow o Predatorach, to te z Machiko, która dołączyła do jednego z klanów predatorów, więc na starcie bym nie skreślał. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Mam ten komiks. Dla nabuzowanego nastolatka robił wrażenie if you know what I mean hehe Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 12 lutego Autor Opublikowano 12 lutego Dobre niusy, szczególnie ten Predek w przyszłości. Cytuj
PiotrekP 1 862 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Strong female protagonist? Sexy Strong female protagonist? Ja bym chciał dobre AVP, ale w klimacie gier. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi