Opublikowano 9 lutego 20241 r Nie wiadomo czy będzie crap, Prey mi się podobało więc jestem dobrej myśli. Żeby już tylko nie werbowali Arnolda próbując przyciągnąć nim widownie
Opublikowano 9 lutego 20241 r W dniu 9.02.2024 o 19:04, Figuś napisał(a): O jezu Tylko przypomne laikom, że jedne z lepszych komiksow o Predatorach, to te z Machiko, która dołączyła do jednego z klanów predatorów, więc na starcie bym nie skreślał.
Opublikowano 10 lutego 20241 r Mam ten komiks. Dla nabuzowanego nastolatka robił wrażenie if you know what I mean hehe
Opublikowano 12 lutego 20241 r Strong female protagonist? Sexy Strong female protagonist? Ja bym chciał dobre AVP, ale w klimacie gier.
Opublikowano wtorek o 18:261 dzień Wygląda nawet niezle, tylko design predatorów nie do końca mi pasuje. Jakieś dziwne proporcje.