Opublikowano 23 lutego 201015 l Nie całość, ale pare pomysłów jeszcze z jego pierwotnego scenariusza do Predatora 3 ma byc wykorzystanych.
Opublikowano 23 lutego 201015 l Rodriquez pracował nad scenariuszem do kolejnego sequela zaraz po dwójce, ale projekt nie doszedł do skutku ze względu na za duże wymagania finansowe do jego realizacji. Podstawowa wiedza z imdb!
Opublikowano 23 lutego 201015 l A nie zrozumielimy sie, bo myślałem, że określasz Predators jako Predatora 3.
Opublikowano 13 marca 201015 l http://www.firstshowing.net/2010/03/12/must-watch-first-sneak-peek-at-robert-rodriguez-predators/ troche fragmentów z filmu i pitolenie rodrigeza
Opublikowano 13 marca 201015 l ej, calkiem fajnie to wyglada! wiadomo, ze do jedynki nie ma co startowac, ale moze byc pierwszy dobry film z predatorami od 23 lat ;]
Opublikowano 13 marca 201015 l Najwazniejsze zeby czarnuch palil cygaro i zginal w polowie filmu, fajnie by bylo jakby byl tez rdzenny amerykaniec co to sie niczego nie boi.
Opublikowano 13 marca 201015 l nie no pozytywnie się zaskoczyłem, praktycznie kalka z jedynki ale wygląda to zacnie. Jedynie co może zabić ten film to wspomniany rating- jak dowalą PG12 to jeszcze przed premierą pogrzebią szansę by było z tego coś na serio godnego.
Opublikowano 13 marca 201015 l Szczerze spodziewałem się kału w stylu AvP. A teraz widzę, że dobry film z Predziami się szykuje .............. w końcu. I tak jak wyżej napisali, byle odpowiedni rating dali. Edytowane 13 marca 201015 l przez SłupekPL
Opublikowano 13 marca 201015 l fajnie, w jedynce najtwardszy odzial komandosów w historii kina poległ w starciu z jednym Predem, w dodatku na Ziemi, a w Predators ludzie pokonaja kilku predatorow, w dodatku groźniejszych i na ich terenie. ale to bedzie (pipi) XD
Opublikowano 14 marca 201015 l Troche zgodze sie ze Snejkiem ale po zajawce widac, ze nie bedzie to AZ takie go.wno jak AvP. Dla mnie najwiekszy kwas poki co to koles z "usypiaczem". Po co to kopiowali z jedynki? Nie mowiac juz, ze aktor wyglada jak amerykanski farmer, ktory jeszcze 5min temu jezdzil traktorem po polu w Teksasie.
Opublikowano 14 marca 201015 l No on ni ch.uja tak nie wygląda. Wygląda jak typowy rosyjski zabijaka. Bez kitu, gość ma po prostu na czole napisane: "Jestem z Rosji".
Opublikowano 14 marca 201015 l Dla mnie to on wygląda jak farmer. Co mi absolutnie nie przeszkadza. Bardzo miłe zaskoczenie po trailerze. Na pewno zjada gówniane AvP, a czy ma start ro oryginału? Zobaczymy po premierze. Należe do grupy osób, którym Predator 2 się podobał
Opublikowano 19 marca 201015 l Jest już oficjalny zwiastun: http://www.traileraddict.com/trailer/predators/trailer
Opublikowano 19 marca 201015 l Fajny. Niech reżyser popełni film na poziomie "Kontrolerów" a będzie cudnie. Obawy są co oczywiste, ta obsada tak nie pasi z deczka.
Opublikowano 19 marca 201015 l Ja kiedyś myślałem, że on zagra takiego małego Predatora xD Aaa załapał się Wesley Snipes?
Opublikowano 19 marca 201015 l Jakos ominelo mnie info o tym, ze na planecie "laduje" grupa da ril madafakas. Troche to ratuje calosc przed glupawymi wybrykami w stylu AvP2 (banda nastolatkow vs predator, boze jakie to bylo go.wno). Skoro wiadomo, ze czesc ekipy to "dobrzy mordercy" a czesc to "zli mordercy" to moze wplata sie w to watek nie tylko ludzie vs predator ale i ludzie vs ludzie (jakis psychopata wsrod 8ki). Moze byc ciekawie. Swoja droga wylapal ktos skad pochodzi ciorny z koralikami? (nie morfeusz).
Opublikowano 19 marca 201015 l obsada jakos mi nie lezy, juz predzej w roli komandosa by sie sprawdzil Vin Diesel a nie pianista Edytowane 19 marca 201015 l przez Guernica
Opublikowano 19 marca 201015 l Szczerze to cała obsada jak dla mnie leży. To samo co wyżej. Morfeusz, Pianista, Braga. No dobra tylko Trejo jak najbardziej może być. A ten nowy trailer słabiutki. Gdzie kultowe "bongosy Predatora". No ale i tak jestem ciekaw co z tego wyjdzie, a już chyba na pewno będzie lepiej niż AvP. Edytowane 19 marca 201015 l przez SłupekPL