Skocz do zawartości

Predator Cinematic Universe

Masorz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z zolwiami wyplacil :banderas:

Przynajmniej mi :shieeet:

W kazdym razie czuje, ze bedzie sie ogladac dobrze i dopiero po seansie najdzie nas refleksja, ze jednak chujowe.

Ale sam seans... :fsg:

Opublikowano

Jednak czasem są reżyserzy którzy zaskakują robotą. Gość może się wykazać naprawde czymś świeżym w zderzeniu z legendą. Przecież Bloomkamp, Edwards czy Evans od czegoś zaczynali. 

Opublikowano

Film już na dysku, wieczorem seans. Oby chociaz taki 5 na 10 było.

edit: po chuj ściągałem jak to jest na disney plus, nie wiem co mi sie ubzdurało, ze na amazonie bedzie :dafuq:

Opublikowano
51 minut temu, Figuś napisał:

Po seansie, lepsze niż to gówno z 2018. Takie 6+/10

Wymazałem ten film z pamieci, musiałem na filmwebie sprawdzic czy ogladalem :kekw:

Jesli Prey jest chociaz na takim poziomie jak Predators z 2010, to mi wystarczy

Opublikowano

Predators był naprawdę dobry wiec mi podobny poziom styknie w zupełności. Z tego co widzę to najlepsze Predatory to te których akcja jest w dżunglach/lasach a nie jakieś yebane miasta czy miasteczka.

Opublikowano

Oglądałem miesiąc temu dwójkę po kilkunastu latach bo wiele zapomniałem. I niestety jest cholernie słaba. Leży tam przede wszystkim to ze Predator nagle poluje na gangsterów i policjantów. Obcy z kosmosu przyleciał i nagle wie kto jest kto w mieście z milionem ludzi wiec się czai na gangoli, szefa gangu i głównych bohaterów. Nieważne ze połowa społeczeństwa posiada broń i z nią wszędzie chodzi.  Słabe to tak ze trudno to przełknąć. Dla mnie Predator to obcy która sobie wpada na planetę, poluje dla sportu na wszystkich uzbrojonych i wraca do siebie. A w dwójce zachowywał się jakby miał jakieś prywatne porachunki czy inna zemstę. 

Dla mnie: 

Predator > Predators > Predator 2 > The Predator

• Plusik 1
  • WTF 1
Opublikowano

Wieczorkiem będzie oglądane, Predator na jakiego czekałem, wreszcie. Ciekawi mnie bardzo kwestia adaptacji Predatora do ziemskiego środowiska, podobno film ciekawie to ujmuje. Skoro to pierwszy Yautja, to może dysponuje nieco ograniczonym techem, chociaż zwiastuny zawierały klasyczne uzbrojenie. 

Opublikowano
4 godziny temu, Masorz napisał:

Już jest, ale nie ma języka komanczów do wyboru jak zapowiadali :[

jest, tylko trzeba wejsc w apce w dodatki i tam obok zwiastunu jest comanche version. z minusów to brak pl napisów do tej wersji i tylko zjebane cc angielskie z napisami typu [głośne oddychanie] :/

Opublikowano

jedynka klasyk,

dwójka straszne gowno,

Co do tej  części, to podoba mi setting, umiejscowienie akcji w XVIII Ameryce Północnej to powiew świeżości,  coś czego ta seria potrzebowała

• Plusik 1
  • Minusik 3