Gość szpic Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 moja siostra ma problem z 2 zadaniami. Jakies porady? 1) rozbijanie balonow 2) rozbijanie melonow Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Wczoraj pękła platynka. Genialna gierka jak chcesz się trochę zrelaksować. Cytuj
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 gierka idealnie się sprawdza jak moja 2 letnia córeczka zaczyna grymasić odrazu się uspokaja i przywołuje na jej twarzy wielkiego banana gierka w sam raz jak się zastanawiacie jaka kupic dziecku choć i starsi mogą się przy niej dobrze bawić i jak nie macie kamerki to zestaw z kamerka jest po wyjątkowo atrakcyjnej cenie kamerka osobno kosztuje 129 złotych a za grę z kamerką płaciłem 169 Cytuj
xbor 54 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Mam 2 pytania: Czy kamerka kupiona osobna (nie eye pet)będzie działać? Telewizor nie ma tu żadnego znaczenia (obojętne czy kineskop, lcd itp)? Cytuj
.... 2 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Mam 2 pytania: Czy kamerka kupiona osobna (nie eye pet)będzie działać? Telewizor nie ma tu żadnego znaczenia (obojętne czy kineskop, lcd itp)? tak, kamerke kupilem jak jeszcze chyba zadnych trailerow eyepeta nie bylo a zadnych problemow nie bylo nie ma znaczenia jaki tv masz Cytuj
.... 2 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 http://blog.us.playstation.com/2010/03/11/eyepet-available-this-fall-with-playstation-move-support/ Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Gra potrafi być zarówno relaksująca (zadania z rysowaniem, kręgle itp) jak i frustrująca (większość zabaw, w których precyzja ssie - światło mam dobre). Małpa jest śmiszna, rozgrywka różnorodna ale te loadingi (z dziurą) potrafią dobić człowieka (nie wspominając o kilkuletnim dziecku). Jak na razie 7- ode mnie. Zadania wykonuje w locie, jedyną przeszkodą jak na razie jest dzień bodajże piąty i niesławne kieliszki, nie na mój głos... Cytuj
michal2428 0 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 (edytowane) Lepiej kupić eye peta (45 zł )zwykłego i śćiągnąc łatke czy move edition (jest w nim karta ?) (89 zł) Jak eye peta normal to lepiej zestaw czy osbno eye pet i starter pack z movem ?.Słyczałem że w move edition nie da się malować własnych obiektów można na move edition grać z kartą i rysować normalnie z kartka ?? Dzięki z góry . Edytowane 17 września 2010 przez michal2428 Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Ta łatka pod move nie działa!!!, a jak u was działa?, chyba że tylko ja tak mam. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 Ta łatka pod move nie działa!!!, a jak u was działa?, chyba że tylko ja tak mam. dziala w 100% nie odpalaj eyepeta z plyty. Odpal zainstalowana latke z zakladki gra. Poprosi Cie o wlozenie plyty z eyepet Cytuj
orpelek 0 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Pytanko do kogoś kto ma EyePeta. Ściągnąłem patch umożliwiający sterowanie w grze Movem. Dziwne, że teraz gę uruchamia się z poziomu tegoż patcha. Ale ja o czym innym. Otóż kiedy córka zasiadła do gry pojawiły się problemy. Po pierwsze kiedy wysyłamy raport zdrowia zwierzaka to wyskakuje na ekranie ramka z lewej strony i.... tyle. Nie można jej wyłączyć i pozostaje jedynie reset gry. Druga z kolei sprawa tyczy się karmienia. Chodzi o to, że zwierzak nie może się najeść. Po prostu wkółko je ciastka nie znikają i nie ma temu końca. Jest chyba też problem z rozwojem bo po ćwiczeniach czy rysowaniu badania pokazują, że nasz Pet jest dalej słaby i posiada mało rozwinięty intelekt. Jeżeli ktoś spotkał się z powyższymi problemami i poradził sobie z nimi, niech podzieli się tą wiedzą a moja córcia będzie wdzięczna. Pozdrawiam... Cytuj
Gość szpic Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 strasznie dziwne. Ani razu nie spotkalem sie z takim czyms. Tzn mowisz ze jak dajesz jesc to ciasta caly czas leza na ziemi i nie znikaja cyz jak? bo ogolnie to on zje tyle ile mu dasz co do cwiczen to ja zrobilem wszystkie dni na zloto i tyle wystarczylo aby miec wszystko na maxa i sile i intelekt Cytuj
orpelek 0 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Chodzi o to, że ciastka przeżuwa ale nie znikają. To się zaczęło po zainstalowaniu łatki pod Move. Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 Czy ktos moze wykonywal zadanie z lalka (15 dzien, pierwsze zadanie)) za pomoca Move'a? Nie wiem jak machnac w dol Move'em by "zalapala gra"(macham , sciagam w dol Move'a, ale nic nie zalicza). Bede wdzieczny za jakas rade, filmik Cytuj
michal2428 0 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 Lepiej kupić eye pet (45 zl ) czy eye pet move edition (89 zl). Prosze o odpowiedz. Cytuj
PanPawcio 0 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 Jak chcesz. Z move edition nie dostaniesz karty, a patch można za darmo pobrać. Twoja decyzja... Cytuj
rado 5 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 prosba o pomoc, chcialbym kupic eyepet jako prezent, ale zalezy mi zeby byla to polska wersja, czy kupujac gre w uk, mozna bedzie wybrac w menu lub sciagnac z pss polski jezyk? jak tak to czy to bedzie pelna lokalizacja czy tylko napisy? jak nie to rozumiem ze jedyna opcja to wersja gry z pl? planuje kupic zwykla (nie move edition) wersje z kamera, z gory dzieki za odp Cytuj
leclerc 0 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Witam. A ja proszę o łopatologiczną instrukcję do zad. 4 w dniu 11 - Treser. Skąd wziąć opisywane tutaj podesty? Obręcz to ta, która jest w Megazabawce? Zrobiłem już grubo ponad 500 zdjęć i doprowadza mnie to już do zaawansowanej nerwicy... Cytuj
east 0 Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 Witam, wsadzam plyte z eye petem i mova mam podlaczonego gra sie wlacza, ale juz nie moe poruszac movem w menu, a zaden update sie nie sciaga... pomoze ktos co mam zrobic? aby na move moc zagrac Cytuj
Gość szpic Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 jaka plyte masz ? eyepet czy eyepet move edition? jak eyepet zwykly to powinienes miec sciagniety patch 1gb i wtedy odpalaj gre NIE z plyty tylko z tej paczki ktora bedzie na dysku w folderze z demami grami itp Cytuj
east 0 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 mam zwykla edycje, nie move. ale wlacza mi sie gra odrazu i nie chce sie sciagac zaden patch... czy obecny sposob w jaki dziala psn daje juz mozliwosc sciagania patchow? i co zrobic aby zaczal mi go sciagac? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 mam zwykla edycje, nie move. ale wlacza mi sie gra odrazu i nie chce sie sciagac zaden patch... czy obecny sposob w jaki dziala psn daje juz mozliwosc sciagania patchow? i co zrobic aby zaczal mi go sciagac? tak patche sie sciagaja bezproblemowo ale tamten plik chyba sie samemu sciagalo z marketu Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 tak, trzeba zassac ~2gb move edition z pss. bez płytki w napedzie działa to jak demo. Cytuj
east 0 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 a mozecie sprawdzic czy to sie teraz da zassac? bo update mi sie zaden nie sciaga po wlozeniu plyty nadal.. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 a mozecie sprawdzic czy to sie teraz da zassac? bo update mi sie zaden nie sciaga po wlozeniu plyty nadal.. bez odpalania ps3 moge na 110% powiedziec ze jak dlugo ps store bedzie lezal i kwiczal nie sciagniesz tego pliku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi