Gość lukasz Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Ktoś oglądał tę produkcję? Ja dopiero niedawno przeczytałem sztukę na kanwie, której powstał serial i jestem zachwycony. W sumie pewnie tylko ogqozo wie o co chodzi, więc zapytam wprost: widziałeś to? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Widziałem chyba ep z Pacino jak leciało na TV4 czy coś, ale pamiętam jak przez mgłę. To chyba ostatnio dobra produkcja w jakiej zagrał xD. Warto? Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Widziałem chyba ep z Pacino jak leciało na TV4 czy coś, ale pamiętam jak przez mgłę. To chyba ostatnio dobra produkcja w jakiej zagrał xD. Warto? Ja jeszcze nie widziałem, ale po fragmentach jakie z nim widziałem przy znajomości tekstu jestem pewien, że obsadzenie go to strzał w dziesiątkę. W Polsce jego postać mógłby zagrać Zapasiewicz. Zagrał ją Chyra (mówie o teatrze). Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Tak btw to on ma grać w Królu Learze tera. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 Tak btw to on ma grać w Królu Learze tera. No, on chyba dosyc często występuje w teatrze szekspirowskim, bo wiem, że grał też w "Kupcu wiedeńskim". Zaraz ściągnę pierwszy EP Aniołów i powiem co myślę. Cytuj
Labik 10 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 Obejrzałem wszystkie epy ale zrobilem to z niechcenia. Ściągnołem to tylko dlatego że grali tam aktorzy z trawki i Pacino. Ten mini serial jest mega nudny, porusza jakies problemy homoseksualizmu. Moze sie spodobac bardzo ambitnym, mnie nudzil, totalnie mi sie nie podobal. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 Obawiam się, że nic z "Aniołów" nie zrozumiałeś. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 23 października 2009 Opublikowano 23 października 2009 widzialem jeden czy dwa odcinki nie podobalo mi sie wiec nie obejrzalem kolejnych. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Obejrzałem dwa odcinki. Jest świetnie. Cytuj
ogqozo 6 575 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Dopiero zajrzałem do tego tematu. Oglądałem "Anioły" jak leciały w TV. Jakieś 5 lat temu. Ciężko mi coś powiedzieć. Będzie sobie trzeba odświeżyć, ale kiedy ja na to znajdę czas, to nie wiem. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Obejrzałem dwa odcinki. Jest świetnie. nie umiesz czytac? przeciez napisalem, ze nie jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi