Opublikowano 21 października 200915 l Ktoś oglądał tę produkcję? Ja dopiero niedawno przeczytałem sztukę na kanwie, której powstał serial i jestem zachwycony. W sumie pewnie tylko ogqozo wie o co chodzi, więc zapytam wprost: widziałeś to?
Opublikowano 21 października 200915 l Widziałem chyba ep z Pacino jak leciało na TV4 czy coś, ale pamiętam jak przez mgłę. To chyba ostatnio dobra produkcja w jakiej zagrał xD. Warto?
Opublikowano 21 października 200915 l Widziałem chyba ep z Pacino jak leciało na TV4 czy coś, ale pamiętam jak przez mgłę. To chyba ostatnio dobra produkcja w jakiej zagrał xD. Warto? Ja jeszcze nie widziałem, ale po fragmentach jakie z nim widziałem przy znajomości tekstu jestem pewien, że obsadzenie go to strzał w dziesiątkę. W Polsce jego postać mógłby zagrać Zapasiewicz. Zagrał ją Chyra (mówie o teatrze).
Opublikowano 22 października 200915 l Tak btw to on ma grać w Królu Learze tera. No, on chyba dosyc często występuje w teatrze szekspirowskim, bo wiem, że grał też w "Kupcu wiedeńskim". Zaraz ściągnę pierwszy EP Aniołów i powiem co myślę.
Opublikowano 22 października 200915 l Obejrzałem wszystkie epy ale zrobilem to z niechcenia. Ściągnołem to tylko dlatego że grali tam aktorzy z trawki i Pacino. Ten mini serial jest mega nudny, porusza jakies problemy homoseksualizmu. Moze sie spodobac bardzo ambitnym, mnie nudzil, totalnie mi sie nie podobal.
Opublikowano 23 października 200915 l widzialem jeden czy dwa odcinki nie podobalo mi sie wiec nie obejrzalem kolejnych.
Opublikowano 28 października 200915 l Dopiero zajrzałem do tego tematu. Oglądałem "Anioły" jak leciały w TV. Jakieś 5 lat temu. Ciężko mi coś powiedzieć. Będzie sobie trzeba odświeżyć, ale kiedy ja na to znajdę czas, to nie wiem.
Opublikowano 28 października 200915 l Obejrzałem dwa odcinki. Jest świetnie. nie umiesz czytac? przeciez napisalem, ze nie jest.