Skocz do zawartości

SUPER STREET FIGHTER IV

Featured Replies

Opublikowano

Podobno port jest zepsuty z input lagiem i freezami w menu. Kolejny spartolony port po mortalu na pc robiony przez 3rd party.

• Odpowiedzi 459
  • Wyświetleń 43 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

• O ja cie (pipi)e MOJ MAIN !!!!!

• Mistrzostwo   Moves in oil mode have more range, including 360. Front and backdash are better in oil mode too. All of his pokes have neutral and toward versions. Has a 'trap' ultra, where he lays d

Opublikowano
  • Autor

Faktycznie. Zarządzili z portem.

According to multiple reports from notable community members like Maximilian, Alex Valle, and Damien “Damdai” Dailidenas, the title is plagued with a variety of issues, including massive slowdown during menu navigation, random stuttering during gameplay, and input delay even in offline settings.

http://shoryuken.com/2015/05/26/ultra-street-fighter-iv-experiencing-shaky-start-on-playstation-4/

Ps4 miało być platformą turniejową na zbliżające się EVO. Wygląda na to, że do czasu premiery SF5 będzie się grało na x360 w training stage... ;)

Opublikowano

wlasnie, nie siedze w community ani jakims ekspertem w sf nie jestem - czemu co widze jakas turniejowa walke z sf4 to ona zawsze jest w training stage?

Opublikowano
  • Autor

Bo na innych planszach możliwe są spowolnienia :D

edit: niemożliwe!

edit2: port został przygotowany przez Other Ocean Interactive

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Kupiłem SF4 na PS4 i mam kilka pytań jako nowy w tym świecie :)

(grałem ostatnio w SF2)

W Character customise mam do wyboru Omega /SFIV /SSFIV 2012 itd .

A następnie Combo Select u Ryu

1.Metsu Hadoken

2.Metsu Shoryuken

30 Ultra combo Double.

O co w tym chodzi?

I jeszcze jedno pytanie muzyczne :)

Czy istnieje stary soundtrack znany sf2 Guila? Jeśli tak to na której planszy można go spotkać.

Edytowane przez TrueGrand

Opublikowano
  • Autor

Najpierw wybierasz postać, z wersji gry, w którą chcesz grać.

Jesli chodzi o drugie pytanie to wybierasz Ultrę, której chcesz korzystać. Czyli albo mega hiper fireballa lub mega hiper shoryukena. Żeby skorzystać z ultry musi zostać naładowany specjalny pasek, który zapełnia się w miarę tego jak dostajesz bęcki lub robisz fautless defense (MP+MK). Ultra combo double - masz dostęp do obu ultr ale nie są one tak potężne jakbys zdecydował się na jedną z nich.

Opublikowano

Które combo polecasz?

Czyli przy wyborze postaci powinienem ustawiać SF4 Ultra bo w końcu to najnowsza? Jaką wybiera się np na turniejach?

Edytowane przez TrueGrand

Opublikowano

Faktycznie. Zarządzili z portem.

According to multiple reports from notable community members like Maximilian, Alex Valle, and Damien “Damdai” Dailidenas, the title is plagued with a variety of issues, including massive slowdown during menu navigation, random stuttering during gameplay, and input delay even in offline settings.

http://shoryuken.com/2015/05/26/ultra-street-fighter-iv-experiencing-shaky-start-on-playstation-4/

Ps4 miało być platformą turniejową na zbliżające się EVO. Wygląda na to, że do czasu premiery SF5 będzie się grało na x360 w training stage... ;)

Ogolnie to mam troche szczescia bo wczoraj siedzialem w store z mysla zakupu ale jak taki cyrk to niech sie w dupe cmokna :D

Opublikowano
  • Autor

Ja miałem podobne mysli...Ale wczesniej już czytałem, że jacys dziwni ludzie odpowiedzialni są za konwersję :) Input lag to prawdopodobnie wina sterownika do kontrolera zas co się tyczy niewidzialnych "prodżektajli" to doszedł jeszcze ten:

PS Podobno c.HP Sagata można cancelować w specjala :D

Dobrą bekę mam czytając temat na srk

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Reklamuja w opisie ze nie ma Input Laga wiec mozna sie starac o zwrot kasy bo towar niezgodny z opisem :D

Opublikowano
  • Autor

OMG!

In order to get to the bottom of things, the folks over at Display Lag performed a quick latency test with this new release, and came to some rather stark conclusions. According to their research, Ultra Street Fighter IV averages about 133ms (~8 frames) of input delay, but can top out as high as 142ms (~8.5 frames). Looking at their running chart of previous experiments, this PlayStation 4 port is among the worst they’ve seen, and scrapes the bottom of the barrel when held up against other fighters.

http://shoryuken.com/2015/05/27/ultra-street-fighter-iv-on-playstation-4-saddled-with-higher-latency-than-previous-versions/

Opublikowano

ale co oni sobie mysleli? Ze 2d community nie zauwazy 100ms input laga?

Opublikowano

Przeciez dzis juz sie nie robi gier dla hardkorow. Ktory kazual by zwrocil uwage na taka rzecz.

Opublikowano
  • Autor

Może to...Ultra Street Fighter IV RAINBOW EDITION!!!

Edytowane przez ornit