Skocz do zawartości

SUPER STREET FIGHTER IV

Featured Replies

• Odpowiedzi 459
  • Wyświetleń 43,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

• O ja cie (pipi)e MOJ MAIN !!!!!

• Mistrzostwo   Moves in oil mode have more range, including 360. Front and backdash are better in oil mode too. All of his pokes have neutral and toward versions. Has a 'trap' ultra, where he lays d

Opublikowano

a ty ile ugrales na lagu 120ms?

Opublikowano

czezky znowu probuje byc uszczypliwy, a dwa patche naprawily lag w wersji na ps4 to poziomu tylko o 4ms gorszego od x360, do tego dodaly antyalliasing, naprawily wszystkie bledy, dali AF i polepszyli efekt wizualne, prawilnie to teraz najlepsza wersja, jedynie szkoda tego, ze nie byla doszlifowana w day one i to zmusilo organizatorow do zmiany platformy na evo

Opublikowano
  • Autor

Co to był za turniej! Jakie emocje! Nie obejrzałem tylko grand finals bo o szóstej musiałem wyjść do pracy :/

1. EG|Momochi (Ken, Evil Ryu, Elena)

2. AVM|GamerBee (Elena, Adon)

3. INFILTRATION (Evil Ryu, Chun-Li, Abel, Juri)

4. BE|NEMO (Rolento)

5. r/Kappa|aiai (Juri)

5. MCZ|TOKIDO (Akuma)

7. EG|PR Balrog (Balrog)

7. Liquid|NuckleDu (Guile, Decapre)

Obejrzyjcie walki z finałów jak bedą na yt! Koniecznie!

Opublikowano
  • Autor

Z Fuudo

https://www.youtube.com/watch?v=UEmmecA9OeA

Ogólnie całe finały są warte obejrzenia. Walki toczyły się do ostatniej rundy, pojawiały się nawet counter picki jak np Elena z healing! :D Dawno oglądanie tego turnieju nie sprawiło mi tyle radosci co w tym roku. Wielu faworytów, zwyciężców z poprzednich lat, odpadło względnie wczesnie z turnieju.

https://www.youtube.com/watch?v=dqHsr-S1nl8

Edytowane przez ornit

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Finał z TGS

Capcom! wypuszczaj już tą piątkę :Coolface:

Opublikowano
  • Autor

Najlepsze akcje z TGSowego turnieju

Dobre!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry powrót El Future :)

Warto obejrzeć wszystko.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Yeti, zawsze sie tak jarasz tymi roznymi grami, potem te gry maja premiere i... olewasz.

Moze najwyzszy czas zmienic hobby?

Serio pytam.

Opublikowano

No ja z Yetim w SF-a chce zagrac od zawsze ale sie jakos miga

Yeti zagrajmy kiedys obiecuje ze bede gral na sticku ktorego nie uzywalem 2 lata i moge grac tylko MP i MK ;f

Opublikowano

Taki post z pod klawiatury Jaczesa brzmi przezabawnie :pawel:

Ukyo, przecież jesteśmy umówieni na lekcje z SFV. Evo 2025 nadchodzę :shotgun:

;)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

;)

Opublikowano

OK, jesteśmy w kontakcie, tylko mam nadzieję, że te korepetycje będą liczone w złotówkach, a nie funtach. Najpierw muszę skończyć MGSV, DLC do Wieśka i Bloodborne, a w listopadzie Fallout. Gdzieś w styczniu będę dzwonił, trzy miesiące i będę gwałcić blachy w SFV. :fsg:

Finał z Brazylii, publiczność jak ze stadiony piłkarskiego. ;)