wet_willy 2 163 Opublikowano 7 stycznia 2010 Opublikowano 7 stycznia 2010 Zeby nie bylo watpliwosci ze Ultra Combo sie wybiera na oknie przedstawiajacym postacie pisze jakie Ultra Combo jest wybrane ... Cytuj
TasTer 0 Opublikowano 8 stycznia 2010 Opublikowano 8 stycznia 2010 ? Juri's Feng Shui Engine Ultra is a 'custom combo' move which triggers a timer that ticks down. Might be very similar to Yun's Genei Jin in Third Strike. The Kaisen Dankiraku Ultra is the one you've been seeing in all of the videos. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 8 stycznia 2010 Opublikowano 8 stycznia 2010 M.Bison ma poteznego drugiego ultrasa. Lapie za grdyke i uzywa mocy Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 9 stycznia 2010 Opublikowano 9 stycznia 2010 U Juri wyglada to jako takie szybkie linki/chainy a nie juggle jak w przypadku Yuna. Bardziej mi tu pasuje seiei-enbu (choc i tez nie do konca). Yang nie jugglowal, natomiast u Yuna juggle to byla podstawa GJ. Cytuj
Vipe 0 Opublikowano 14 stycznia 2010 Opublikowano 14 stycznia 2010 hehe bo to jest jak z tekkenem większość narzeka, ale i tak w to grają o gustach się nie dyskutuje Moim zdaniem SF4 nie można porównywać do 3rd Strike'a. To tak jakby 3s porównywać do SF2 Dlatego rozumiem, że fani 3rd strike'a tak psioczą na SFIV, ale cóż można przywyknąć. Chyba jedyną rzeczą jaką przy tych dwóch grach można brać pod uwagę jest balans..... w 3s- hmmm brak? , w sf4 - dość dobry Dla mnie na chwilę obecną tej grze może zagrozić tylko ona sama, czyli jeśli w SSF4 online będzie nie grywalny to będzie to raczej moja kolejna "weekendowa" gra. Mimo wszystko jednak przed tekkenem Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 14 stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 stycznia 2010 hehe bo to jest jak z tekkenem większość narzeka, ale i tak w to grają Dla mnie na chwilę obecną tej grze może zagrozić tylko ona sama, czyli jeśli w SSF4 online będzie nie grywalny to będzie to raczej moja kolejna "weekendowa" gra. Mimo wszystko jednak przed tekkenem Gdzie są te turnieje i scena w PL? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 14 stycznia 2010 Opublikowano 14 stycznia 2010 Vipe nie obraz się ale ty jesteś z tych co na mindgame reagują klepaniem Srk na pale bo mnie bija ( czyli przerywanie combosow Srk w najbardziej randomowych miejscach poprzez button bashing ) wiec po prostu powiem ci ze super masz prawo do własnego zdania ... Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 14 stycznia 2010 Opublikowano 14 stycznia 2010 hehe bo to jest jak z tekkenem większość narzeka, ale i tak w to grają Dla mnie na chwilę obecną tej grze może zagrozić tylko ona sama, czyli jeśli w SSF4 online będzie nie grywalny to będzie to raczej moja kolejna "weekendowa" gra. Mimo wszystko jednak przed tekkenem Gdzie są te turnieje i scena w PL? Prawda jest taka, że swojego czasu kiedy bawiłem się w forum nsports było w pipi graczy, sądzę że jeżeli Capcom da bardzo dobry online w SSF4 i ludzie będą mieli chęci na pewno będzie spoko "ze sceną" jak na warunki polskie online'owe. Fajnie by było w lato zorganizować jakiś turniej/zlot... Cieślak gdzie jesteś? Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 14 stycznia 2010 Opublikowano 14 stycznia 2010 Ja cały czas rozmyślam nad zorganizowaniem czegoś w te wakacje, będzie już i ssf4 i europejski bb Co do sceny w PL, to jakiś czas temu się śmiałem, że Gdańsk jest jednym z największych skupisk graczy w Polsce - jest nas cala dwójka (ja i Apolon)! Cytuj
Vipe 0 Opublikowano 14 stycznia 2010 Opublikowano 14 stycznia 2010 (edytowane) Gdzie są te turnieje i scena w PL? turnieji fakt brak, ale jest grupka osób z którą można fajnie powalczyć niemalże codziennie. Vipe nie obraz się ale ty jesteś z tych co na mindgame reagują klepaniem Srk na pale bo mnie bija ( czyli przerywanie combosow Srk w najbardziej randomowych miejscach poprzez button bashing ) wiec po prostu powiem ci ze super masz prawo do własnego zdania ... nie obrażam się bo skoro takiego pro jak Ty biją SRK na pałę to będę je klepał aż stwierdzę, że to nie ma sensu... zresztą nigdy nie twierdziłem, że jestem super w coklwiek . I tak, mam prawo do własnego zdania, wiem o tym więc o co kaman?? Edytowane 14 stycznia 2010 przez Vipe Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 14 stycznia 2010 Opublikowano 14 stycznia 2010 Jakas napinka musi byc bo nudno :> Nic osobistego i na powaznie xD Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 15 stycznia 2010 Opublikowano 15 stycznia 2010 Vipe nie obraz się ale ty jesteś z tych co na mindgame reagują klepaniem Srk na pale bo mnie bija ( czyli przerywanie combosow Srk w najbardziej randomowych miejscach poprzez button bashing ) wiec po prostu powiem ci ze super masz prawo do własnego zdania ... zle linkujesz i tyle tez mialem takie loty kiedys co do sf4 , a teraz jak ktos chce sie wbic z srk w mojego zfetyszowanego dictatora to zapraszam xD heheheh Cytuj
apolon 0 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Dobrze Sasu prawi, w dziurawe ręce srk się należy. Poza tym od czasu do czasu można przerwać combosa w połowie i przyblokować srk u mashera. Kara będzie bolesna, bo po resecie. Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Forumowi wojownicy... lol Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Ja nie mowie o dziurawych rekach tylko np o ... Bisonowym cross jMK,cLP,cLP,LK i zamiast robic cMK,Kned Press chce zrobic po tym (pipi)ym LK rzut dostaje za(pipi)iste Srk na reakcje ... Jak s(pipi)e combosa to na prawde nie w(pipi)iam sie o to ze dostalem Srk pozatym moze 2 graczy w polsce zrobi po tym FADC Metsu wiec pokaznych strat w zyciu nie ma ;p Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 gjetto czasami jak cos powiesz to nie moge : ) Jeszcze kilka miesiecy temu byles moim najwiekszym wrogiem i czasami mialem ochote podjechac do Twojej miesciny i nakopac Ci do tylka, ale, ze chyba sie troche polubilismy to juz bym tego nie zrobil : ) Mowie to w odniesieniu do Twoich wyzwan na forum Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 (edytowane) cross jMK,cLP,cLP,LK i zamiast robic cMK,Kned Press chce zrobic po tym (pipi)m LK rzut dostaje za(pipi)iste Srk na reakcje ... Ja tam uważam, że trzeba sobie zasłużyć* na to, żeby stać się ofiarą próby tick throwa ;] *tzn. pokazać, że się nie jest idiotą. Edytowane 18 stycznia 2010 przez Snake. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 nigga im the best xD Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 Jako ze przez następne 3 miesiące będzie wysyp dobrych gierek Capcom wbrew temu co buńczucznie zapowiadało postanowiło nie robić niezdrowej konkurencji i przytomnie (pipi)nęło cenę 40 GBP w UK dokładnie tyle samo ile SCEE chce za np świeżego Boga Wojny 3 Brawo Capcom cieszymy się ze ze propagujecie Zdrowa Konkurencje oraz macie na tyle jaj żeby sprzedać nam po raz dwudziesty piaty siódmy tytuł o tym samym za więcej niż płaciliśmy wcześniej 1 Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 Powie mi ktoś jakie są różnice między zwyklym/super/turbo etc? Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 1. turbo nie istnieje (tak samo jak łyżka). 2. sf4 -> ssf4 - około 10 nowych postaci, lepszy balans, nowe tryby, nowa muza, nowe areny, ulepszony online, nowe stroje dla wszystkich postaci. Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 (edytowane) nowe stroje dla wszystkich postaci. Chyba za te nowe stroje trzeba będzie dodatkowo płacić.(?) Edytowane 5 lutego 2010 przez GaScAn Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 Nie, trzecie stroje dla starych postaci i drugie dla nowych mają być darmowe. Nadal trzeba będzie płacić za drugie stroje dla starych postaci... Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 no dobra, ale za czasów SF2 bylo SSF Turbo i Ultra chyba też, może ktoś mi powiedzieć jakie tam były różnice? przepraszam za off. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 5 lutego 2010 Autor Opublikowano 5 lutego 2010 no dobra, ale za czasów SF2 bylo SSF Turbo i Ultra chyba też, może ktoś mi powiedzieć jakie tam były różnice? przepraszam za off. Co ty chcesz? Żeby ktoś ci wymienił wszystkie różnice dzielące World Warriora, Turbo, Championship Edition, Super, Super Turbo i Hypera? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi