xzdunx 7 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 (edytowane) jest zupełnie inny niż ten do kloca:).Tamtym nie da się nic zrobić;)natomiast krzyżak w tym od capcomu jest bbbbbbbbardzo precyzyjny:)i bez problemu koszę każde super/ultra combo bez "na oślep wciskam co się da, kiedyś powinno wyjść" Edytowane 4 maja 2010 przez xzdunx Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 4 maja 2010 Autor Opublikowano 4 maja 2010 Dokładnie, jak masz problemy z jakimś trialem to po prostu mashuj na chama i kiedyś wejdzie lol. Akurat sf4 w porównaniu do starszych części jest bardziej casual friendly (ale na szczęście nie za bardzo lol) i można też stosować skróty np zamiast przód, dół, dół-przód+P żeby zrobić srk wystarczy wcisnąć 2 razy skos... Cytuj
AbraHAM 8 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 gdzie go kupiles i ile takie cudo kosztuje , a moze zna ktos cos jeszcze leszego do grania w SF 4? Di nie zauwazylem twojego posta wczesnie to do mnie bylo ? Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 4 maja 2010 Autor Opublikowano 4 maja 2010 gdzie go kupiles i ile takie cudo kosztuje , a moze zna ktos cos jeszcze leszego do grania w SF 4? Di nie zauwazylem twojego posta wczesnie to do mnie bylo ? Tak, ja znam - ARCADE STICK... Cytuj
Di 839 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 thnx , cos to powinno pomoc, niektore comba ryu to istny hardcore , jestem ciekaw na ile ty di zrobiles trials ? Mój manual stoi na żenująco niskim poziomie, więc nie jestem w stanie zrobić zbyt wielu triali A że na dodatek lubię Pokemony, to... gram Blanką. Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 (edytowane) arcade stick też mam ale: jakoś ten padzik bardziej mi do gustu przypadł (wole kontroler w ręku trzymać) a kosztował 120 zł ale już jest obnizony i nawet za 80 na allegro możesz dostać. sam teraz drugi dla kumpli kupuje(noc+piwo+ssf4= rzeźnia:)) A cenowo arcade stick to troszkę górna półka:P 200+zł(i to większy + cenowy niestety, sam dałem 320 zł. ale to ponad rok temu jak sie nie myle było i wiem przepłaciłem:P....) http://www.ps3informer.com/playstation-3/images/street_fighter_stick_madcatz.png oto ten który sam posiadam... Edytowane 4 maja 2010 przez xzdunx Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 Ja już zrobiłem cale triale do 11 Postaci niektórych Triali nigdy nie zrobię bo nie będę się uczył trudnych Combosow do postaci którymi nigdy nie zagram ( vide Gen @_@ ) ogólnie nowe combosy dodane do SSF są dość często ciężkie ( vide Ryu i jego MP,FADC,MP,FADC,MP,Srk ) Triale to najlepszy tryb w tej grze Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 4 maja 2010 Autor Opublikowano 4 maja 2010 LOL Ukyo triale Gena w superze to nic w porównaniu do hardów z sf4 Cytuj
p3r3z 1 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 perez melduje gotowosc do grania online w SSf4;-) dodawajcie moje psn id: perezPL Cytuj
RoL 561 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 Pad z Chun Li nie zostal wyprodukowany przez firme CAPCOM, tylko przez Mad Catz. CAPCOM dal tylko licencje na wykorzystanie motywu graficznego z SFIV. Dwie wersje pada roznia sie tylko tym, ze jedna ma kabel (X360), a druga nie (PS3). No i jeszcze symbole na przyciskach sa inne, ale to raczej oczywiste ;] Pod wzgledem funkcjonalnosci nie ma zadnych roznic. Sprzet sprawdza sie naprawde dobrze, chociaz troche irytuja mnie twardo chodzace przyciski. Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 (edytowane) myślałem że capcomu(z tyłu, coś a'la metka- ma logo firmy), ale produkt za tą cenę bardzo solidny.... Edytowane 4 maja 2010 przez xzdunx Cytuj
Velios 50 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 oj, widzę coś to forum ostatnimi czasy: jakby ktoś chciał pograć na młodziutką, polską Juri XBL = Velios PL Gdzie się w ogóle podział Ghetto? XD Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 5 maja 2010 Autor Opublikowano 5 maja 2010 oj, widzę coś to forum ostatnimi czasy: jakby ktoś chciał pograć na młodziutką, polską Juri XBL = Velios PL Gdzie się w ogóle podział Ghetto? XD Ja mogę pograć, daj inva na endlessa jak będziesz online. Cytuj
Velios 50 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 (edytowane) siema, chętnie bym dał, ale od wczoraj wieczór nie mogę założyć gry. error wyskakuje. jak u ciebie? ja mogę grać dzisiaj od, powiedzmy, 16-17. poźniej wyśle Ci zaproszenie do friendsów i obczaimy pozdro Edytowane 5 maja 2010 przez Velios Cytuj
Lamkers 20 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 Jeśli są tutaj osoby dopiero zaczynające przygodę z SSF IV to zapraszam do wspólnej gry, dostaję straszne wciry online ale cały czas trenuję ;P Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 Ja juz sie nie moge doczekac wysypu tanich SSF4 na Allegro xDD Cytuj
Patoslaw 11 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Dobrze bo swojej kopii ciągle nie kupiłem. Cytuj
dżar 166 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 (edytowane) A ja kupiłem o ogarniam Guya ze względu na sentyment do Final Fighta, idzie cholernie słabo ale się nie poddaję ; F @Lamkers-dodam cię potem to się popyka, dośc już mam grania z randomowym flowchartowym kenem i panią lesbą ; F Edytowane 9 maja 2010 przez dżar Cytuj
Velios 50 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 ja chyba troche w inną grę gram po online - grałem już trochę meczy w matchmaking, a z Kenem czy Juri spotkałem się łącznie może z 3 razy. najbardziej denerwuje mnie słabe online (ciągle) w tej grze i postaci, które je wykorzystują (vide Hakan). Z chęcią pograłbym na jakiegoś taniego Kena od czasu do czasu Cytuj
estel 806 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 Da się w to grać na padzie od Xa? Nie mówię nawet o graniu online, ale żeby tak od czasu do czasu pyknąć. Dodam, że mój manual jest mega za murzynami, bo w SF4 na PS3 nie udawało mi się treningów pokończyć Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 Grac sie da pewnie i na macie do tanczenia ale przyjemnosc bedzie z tego mala Cytuj
Lamkers 20 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 Po pierwszym weekendzie z SSFIV mogę tylko napisać, że nie pamiętam kiedy ostatnio tak zagrywałem się w jakieś mordobicie, chyba jak miałem 15 lat ale było to już dosyć dawno nie jest łatwo ale udało mi się w końcu wygrać kilka walk online szkoda tylko, że zeszła mi skóra z kciuka...no ale nic, plaster i walczę dalej Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 w SF4 na PS3 nie udawało mi się treningów pokończyć Bo treningów nie da się ukończyć!!!! To jest nieskończony tryb!!!!! A tak serio, to tak jak napisał Ukyo, chociaż do braku przyjemności dodałbym jeszcze o wiele mniejszą skuteczność. Ta gra praktycznie nie wymaga manuala jeśli nie gra się Viper (może jeszcze Genem, Akumą i Dudleyem), ale mimo to nie wierzę, aby dało się na xboxowym padzie robić wszystko z taką samą skutecznością jak na sticku, czy chociażby jakimś normalnym padzie. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 Wiesz co, gralem kiedys z Ghetto w SF2HD i chyba cos tam jeszcze i nawalal na tym padzie naprawde baaardzo dobrze. Kwestia samozaparcia i wyrobienia tego pada, z poczatku nie nadaje sie do niczego ale moze po jakims czasie... Ja od kilka lat nie gram w bitki na padzie wiec ciezko ocenic. Moge tylko powiedziec ze ja sporo grajac w PESa nie jestem w stanie prosto na tym padzie biec Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 14 maja 2010 Autor Opublikowano 14 maja 2010 Na iplaywinner pojawiła się pierwsza tier-lista stworzona przez amerykańskich graczy, ale ze względu, że gra pojawiła się niecały miech temu należy ją jeszcze traktować z przymrużeniem oka A: Rufus, Akuma, Abel, Dictator, Boxer, Ryu, Chun Li, Ibuki B+: Zangief, E. Honda, Blanka, Sagat, Guile, T Hawk, Juri B: El Fuerte, Fei Long, Dhalsim, Cammy, Ken, Seth, C. Viper, DeeJay C: Adon, Dudley, Cody, Gouken, Claw D: Rose, Gen, Hakan, Guy, Makoto, Sakura, Dan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi