Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 160
  • Wyświetleń 26,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość =-FEISAR-=
    Gość =-FEISAR-=

A co chodzi z tą dodatkową gitarą w zestawie? To w DJ Hero da się też grać kawałki gitarą czy trzeba kupić Guitar Hero? Niech mi to ktoś wyjaśni. proszę.

Opublikowano

Ja nie jaram się, ale z pewnością kupię.

I jak to możliwe, że w Empiku już jest i to w cenie o 50zł niższej, niż na www?

Opublikowano

Czyli ta niska cena to prawda? Może teraz reszta Europy będzie u nas zamawiać coś w końcu a nie odwrotnie :D

Edytowane przez qb3k

Opublikowano

Nie szkodzi, w sklepie gry-online.pl jest preorder za 309zł.

Opublikowano

Zamówiłem z GOLa kurierem, także mam nadzieję że jutro już będę mógł zdać relację. Problem jest tylko taki, że wyjeżdżam na kilka dni koło 15, więc jak mi gra nie dojdzie do tego czasu to nic wam nie powiem ;)

Opublikowano

Gra rządzi, ofkoz głównie dzięki OST, ale i sama rozgrywka - chociaż pokrewna GH - ma swoje nowe smaczki... :whistling:

Opublikowano

Mamy zwykłą, ale Renegade widziałem na gamescom - szkoda kasy imo. Stolik jak stolik - jak widziałeś kiedyś taki turystyczny, plastikowo-aluminiowy z rozkładanymi nogami, to wiesz mniej więcej czego się spodziewać ;)

Liczy się sam mikser - możesz się rozwalić w fotelu i trzymać go na kolanach, postawić na ławie, cokolwiek...

Opublikowano

Łyknąłem zwykłą i jestem zadowolony. Ale muszę powiedzieć, że z tym ustawieniem miksera to nie jest takie hop siup. Na kolanach się średnio sprawdza. Najlepiej postawić na jakiejś w miarę twardej powierzchni. Ja gram na łóżku ;)

Opublikowano

Preorder z GOLa za 309 zł. Najtaniej chyba w PL, no i jak się okazało przed premierą.

BTW: Już nie mają ;)

Opublikowano

Pojawiło się pierwsze DLC i niezły zonk cenowy :confused:

Extended Mix Pack 01

50 Cent (featuring Mary J. Blige) "All of Me" vs. Queen "Radio Ga Ga"

Gorrilaz' "Dare" vs. "Can't Truss It" by Public Enemy

480 MSP lub 22 zeta na PSN O_o

Dlaczego? Bo większy nakład pracy i kosztów, niż przy GH:

"There's additional work in the creation process of the DJ Hero DLC ? licensing multiple pieces of content and bringing in a professional DJ to mix the tracks" - powiedział dev. serwisowi IGN.

Kupiłem z ciekawości, ale jeszcze nie grałem.

24.11. wychodzi David Guetta Pack, z mixami "Sexy Bitch," "On The Dance Floor", "When Love Takes Over"

640 MSP lub $7.99

ja mówię PASS...

btw:

DJH nie ma dostępu do XLM/PSS z poziomu gry. LOL...

Edytowane przez Butcher

Opublikowano

Ja kupiłem DJa na Xa i w sumie nie wziąłem pod uwagę tego, że nie będę miał jak kupować kawałków, ale patrząc na stosunek cena/jakość to na razie nie ubolewam.   

Edytowane przez estel

Opublikowano

DJH to i tak najbogatsza w kawałki gra muzyczna - 93 mixy dają trochę zabawy.

Nie masz jak kupować kawałków ? Dlaczego ?