estel 806 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 No nie ma Live'a w Polsce nie? Najlepiej by było podłączyć kartę kredytową tylko nie wiem czy polska karta zagra z brytyjskimi danymi. Śmieszne w tej grze jest to, że jak słucham kawałków na yt to myślę sobie, że nie ma rewelacji. Natomiast jak już się siądzie z kontrolerem to jest zupełnie inna "wczuwka" i gra wciąga jak odkurzacz. I nawet mixy zaczynają się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Dokładnie tak - co innego słuchać YT, co innego działać samemu, gdy te "dziwne" dźwięki wychodzą niejako spod naszych palców Karty PL już nie hulają na XLM od paru lat, musisz kupować zdrapki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mac167 1 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Albo mi się wydaje albo Dj hero jest dosyć łatwe, a napewno łatwiejsze od GH. Pamiętam to moje pierwsze podejście do GH2 co failnołem na easy Na YT oglądałem już 5 gwiazdek najtrudniejszej piosenki. Jeszcze jedna rzecz która mi się za bardzo nie podba to menu. Jest tak oczo(pipi)ne. Ogólnie to grą się strasnie jaram al hajs poszedł na eyepet'a Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Ile ty masz lat, że kupujesz next-gen Tamagotchi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mac167 1 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 (edytowane) Ile ty masz lat, że kupujesz next-gen Tamagotchi? Gra jest za(pipi)ista, a agumented reality jaram się już od paru lat. Tutaj mam wszystko co najlepsze w tej technologi. KONIEC offtopa. BTW. Ile ty masz lat że grsz na plastiowej perkusji i nacisksz 5 przycisków na jescze bardziej plasticzanej gitarce ? Edytowane 30 Października 2009 przez Mac167 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Ja czekam na jakis dobry Trance Pack jakims Sanderem van Doornem nie pogardze Bo tzw plywaki raczej tu nie pasuja. Ale tego Guette chyba lykne, zobacze ile kawalkow bedzie, bo jak 2 czy 3 to troche przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Ile ty masz lat, że kupujesz next-gen Tamagotchi? Gra jest za(pipi)ista, a agumented reality jaram się już od paru lat. Tutaj mam wszystko co najlepsze w tej technologi. KONIEC offtopa. BTW. Ile ty masz lat że grsz na plastiowej perkusji i nacisksz 5 przycisków na jescze bardziej plasticzanej gitarce ? 18. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Ile ty masz lat, że kupujesz next-gen Tamagotchi? Gra jest za(pipi)ista, a agumented reality jaram się już od paru lat. Tutaj mam wszystko co najlepsze w tej technologi. KONIEC offtopa. BTW. Ile ty masz lat że grsz na plastiowej perkusji i nacisksz 5 przycisków na jescze bardziej plasticzanej gitarce ? 18. I tak masz raka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Albo mi się wydaje albo Dj hero jest dosyć łatwe, a napewno łatwiejsze od GH. WYDAJE CI SIĘ. I to nie wiesz jak mocno Nie sugeruj się filmikami z YT, po prostu zawsze znajdzie się paru fenomenów, którzy wyszlifują wszystko na expercie, nie wspominając o tych, co mają po prostu "dar" do takich gier. W DJH jest do ogarnięcia o wiele więcej rzeczy naraz niż w GH/RB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Albo mi się wydaje albo Dj hero jest dosyć łatwe, a napewno łatwiejsze od GH. Pamiętam to moje pierwsze podejście do GH2 co failnołem na easy Na YT oglądałem już 5 gwiazdek najtrudniejszej piosenki. Jeszcze jedna rzecz która mi się za bardzo nie podba to menu. Jest tak oczo(pipi)ne. Ogólnie to grą się strasnie jaram al hajs poszedł na eyepet'a Rock band 2 (z tego, co słyszałem) został "zFCowany" na gitarze w jeden dzień, a "zFBFCowany" w tydzień. Ci najlepsi są już tak wytrenowani, że posadź ich przed dowolną grą w miarę podobną do GH/RB, a oni prawie od razu zaczną wymiatać... Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Źle słyszałeś. Na pewno w jeden dzień nie została z FCowana na gitarze, a tym bardziej FBFC, skoro dopiero pierwsze FC Visions na samej perkusji pojawiło się w wakacje. Nie bazuj swoich postów na domysłach Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Niech ktos walnie jakos mini-recke bo kreci mnie to ale zastanawiam sie czy tak mnie wkreci jak rock band na perce ;> gra kojarzy mi sie z beatmania a to mi sie za bardzo nie podobalo (z widzenia, osobiscie nie gralem). robson sprzedaje jakas wersje turntable kit? co to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 No to wersja podstawowa właśnie. Turntable = mikser = kontroler. Bez tego nie pograsz Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Aha Jeszcze dwie kwestie. Czyli wersja renegade to tylko ladniejszy mikser? Kontroler jest przewodowy czy bezprzewodowy, a jak przewodowy to jaka dlugosc kabla ;> Czy robienie FC na expercie zajmie mi sporo czasu? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Zamówione na gry-online. 339zł i gitara gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Jaka gitara ? Czy przypadkiem nie z GHIII ? Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Dokładnie. http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=48943 Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Dobrze wiedzieć, że ten tytuł startuje z takiego niskiego pułapu, może kiedyś sobie sprawię jak nie będzie co kupić Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 No wlasnie tez chce kupic. A gitara to z GH3 do PS3 i jest bezprzewodowa? Jezeli tak to jutro z rana zamawiam to samo =] Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 (edytowane) Gitara z GHIII to sprawdzone info ? Jak tak, to jutro zamawiam - no nie ma bata. edytka: Tak, sprawdzone info. A do tego nie ma już. BRAK W MAGAZYNIE... FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu... Edytowane 2 Listopada 2009 przez Keymaker Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 (edytowane) a skad wiesz ze brak w magazynei? a faktycznie pojawil sie brak ale dla... XBOXA =D Na ps3 jeszcze bylo wiec wzielem Edytowane 2 Listopada 2009 przez Redmitsu Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Już wysłali. A gra powróciła do sprzedaży w o 20zł droższa Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Jak kogos interesi ,na torrentach jest juz soundtrack Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 To jest to Jay-Z & Eminem? Liczyłem raczej na wszystkie tracki z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mac167 1 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 To jest to Jay-Z & Eminem? Liczyłem raczej na wszystkie tracki z gry. obadaj xbox sky Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi