koso 114 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 Zmieniłem zdanie nt. miszmaszu muzycznego. Akceptuję go. Ale i tak trochę za mało elektroniki DJ Hero kuleje w innych obszarach, i to kuleje bardzo, co nie przeszkadza mi w graniu długimi godzinami. Szkoda tylko, że kontroler jest tak kijowej jakości - swoje sprzęty rozwaliło już dwóch kumpli, a mój talerz zaczął kręcić się koślawo. Szanujcie turntable'a Cytuj
jarken 33 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 Mój przy kręceniu uruchamia przypadkowo przyciski... Wyślę go do serwisu. Cytuj
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 (edytowane) Bardzo bym prosił o radę, które Guitar Hero jest najlepsze. Chciałem kupić pod gitarkę i nie wiem, która część najlepsza. Nawet nie wiem, która najnowsza. PS. Co do kontrolera to w instrukcji pisze aby mocno nie naciskać talerza. Aczkolwiek jak sie człowiek wczuje to różnie to bywa. Mnie wkurza że graficzka na boku decka się wyciera. Mowa o tym srebrnych kropkach. Edytowane 10 listopada 2009 przez =-FEISAR-= Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 GH: 3 albo Metallica jeśli chodzi o gitarę. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 Kurdę, skłaniam się powoli ku temu DJH, ale kilka rzeczy, nie nawidzę tej muzyki która tam jest, no po za kilkoma piosenkami , gry muzyczne lubię no i dodatkowo bardzo mile widziane inne spojrzenie na nie. Coś poradzicie czy łotewa? Cytuj
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 IMO w DJ Hero jest jedna z najlepszych ścieżek dźwiękowych jakie do tej pory były w grach muzycznych. Nawet dla maniaka DnB jakim jestem, to co pokazuje w kwestii kawałków DJH, jest mistrzostwem świata. Wiadomo jest parę słabych mixów, ale znacząca większość jest genialna. Cytuj
estel 806 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 A wg. mnie większość jest średnia, jest kilka perełek, jak i kilka mega wtop. Ogólnie bez rewelacji, ale gra się fajnie. Na hardzie, bo niżej jest nudnawo. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 IMO w DJ Hero jest jedna z najlepszych ścieżek dźwiękowych jakie do tej pory były w grach muzycznych. Nawet dla maniaka DnB jakim jestem, to co pokazuje w kwestii kawałków DJH, jest mistrzostwem świata. Wiadomo jest parę słabych mixów, ale znacząca większość jest genialna. OK tyle, że dla Ciebie , w tym rzecz. Gdyby tak było dla mnie to już bym to kupił. Jakieś zachęty jeszcze do DJH? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Marcin, znowu (pipi) ktos ma Ciebie zachecac bys sobie gre kupil jak z bitelsami bylo. Po jakiego wala? Chcesz to kup, nie chcesz to nie jecz ;/ Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 12 listopada 2009 Autor Opublikowano 12 listopada 2009 Mama pewnie sprzedała więcej odkurzaczy i dała większe kieszonkowe... Cytuj
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 (edytowane) IMO w DJ Hero jest jedna z najlepszych ścieżek dźwiękowych jakie do tej pory były w grach muzycznych. Nawet dla maniaka DnB jakim jestem, to co pokazuje w kwestii kawałków DJH, jest mistrzostwem świata. Wiadomo jest parę słabych mixów, ale znacząca większość jest genialna. OK tyle, że dla Ciebie , w tym rzecz. Gdyby tak było dla mnie to już bym to kupił. Jakieś zachęty jeszcze do DJH? Moja rada jest taka. Nie kupuj tej gry, bo jeżeli faktycznie masz takie uczulenie na tego typu muzę to Dj Hero totalnie Ci nie podpasuje. Ja bym na Twoim miejscu nie kupował. A wg. mnie większość jest średnia, jest kilka perełek, jak i kilka mega wtop. Ogólnie bez rewelacji, ale gra się fajnie. Na hardzie, bo niżej jest nudnawo. Dla mnie średnie to są kawałki w Guitar Hero. PS. Mam nadzieję że dadzą paczkę DLC z dodatkowymi nutami na gitarę i deck, bo tak gra się świetnie. Chciałbym zobaczyć Run DMC & Aerosmith. Edytowane 12 listopada 2009 przez =-FEISAR-= Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 Dla mnie średnie to są kawałki w Guitar Hero. WPIS. GH5 to już kompletnie kupa gówna. Ile razy bym nie przeglądał Quicklisty, mam problem żeby wybrać 5 numerów, które zagrałbym z przyjemnością. Marcin wiesz czego słucham dla przyjemności, wiesz jak wyglądam - i wpadłem w DJH po uszy. Nie dygaj tylko bierz, bo widzę że Cię męczy - a jak Cię kasa swędzi, to kup mi coś na Mikołaja... Cytuj
jarken 33 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 Sprzedam Ci Marcin taniej w niedalekiej przyszłości Cytuj
Mac167 1 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 Ile jest "czystych" kawałków d DJH ? Cytuj
jarken 33 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 (edytowane) 102 kawałki => 93 mixów Edytowane 13 listopada 2009 przez jarken Cytuj
Mac167 1 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 102 kawałki => 93 mixów Sry że tak głupio napisałem, chodziło mi czy są piosenki które nie są z niczym zmiksowane. BTW. kto chce pożyczyć Cytuj
jarken 33 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 Czystych jest może 3, 4. Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 Gierka już do mnie leci:D Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 14 listopada 2009 Opublikowano 14 listopada 2009 Marcin, znowu (pipi) ktos ma Ciebie zachecac bys sobie gre kupil jak z bitelsami bylo. Po jakiego wala? Chcesz to kup, nie chcesz to nie jecz ;/ Waham się, dlatego pytam. Nie można ? Nie chcę wypieprzyć 400 zł na nic... Sprzedam Ci Marcin taniej w niedalekiej przyszłości No możemy coś pogadać ;]. Keymaker - nieee, odkurzacze nie mają zbytu już. rynek nasycony, trzeba się przerzucić na krajalnice pneumatyczne z wbudowaną drukarką satelitarną i tosterem laserowym Cytuj
maxelmPL 1 Opublikowano 14 listopada 2009 Opublikowano 14 listopada 2009 Mam pytanie kupiłem grę. Gra jest wyśmienita, nie mogę się oderwać nie będe powtarzał waszych opinii, wszystko opisaliście. Ale mam zagwozdkę. Z tyłu instrukcji jest unikalny kod.....i teraz pytanie gdzie go wpisać? I co daje. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 Pewnie zrobili go na przyszłość celem exportowania kawałków do kolejnej części. Jednak moje obawy o poziom trudności były bezpodstawne. Znaczy się od razu po tutorialach wskoczyłem na expert ale 5 gwiazdek wpada sporadycznie więc będzie z czym powalczyć. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 Ja mam z kolei pytania o żywotność tej giery i poziom "irytacji" w przypadku porażek. Zamierzam pozbyć się X'a i zakupić ten zestaw i dlategóż pytam coby potem nie żałować Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 Zależy co rozumiesz przez słowo "porażka". Irytacji tutaj imo o wiele mniej niż w GH/RB, bo w DJH nie ma typowej opcji FAIL - mix sie nie urywa, choćbyś nie wiem jak kiepsko grał. Po prostu dostajesz mniej gwiazdek na koniec. Jeśli nalezysz do masterujących na Expercie, to żywotność jest duża. No i DLC zaczyna kapać, chociaż tanie nie jest... Cytuj
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 (edytowane) Napiszę tylko tyle że na najwyższych poziomach ta gra dostaje skrzydeł i wciąga bardziej niż COD MW2, którego mam w domu ale i tak więcej gram w Dj Hero. PS. Gdzie mogę sprawdzić jaki jest DLC do tej gry? EDIT. Mam problem z tymi długimi scratch'ami. Jak jest np. strzałka w dół i długa przerwa a potem w góre, przy czym trzeba trzymać przycisk cały czas. Nie wiem jak to robić. Czy ciągnąć cały czas w dół a potem nagle w góre? Edytowane 17 listopada 2009 przez =-FEISAR-= Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi