da$io 110 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 (edytowane) No to Xbox poszedł się kochać a DJ Hero w drodze Co do DLC łyknę D.Guette jak wyjdzie. Cóż mnie skusiło? Może to: http://www.youtube.com/watch?v=AO6tJ4pybKo Tak poważnie to przyjemne beaty! Edytowane 18 listopada 2009 przez da$io Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 (edytowane) ktoś z ps3 chętny na stały team do kupywania dlc,jakby było nas 5 to za to pierwsze dlc by wychodziło ~4,50zł za slota.(koniecznie ktoś z kartą) Btw.wiadomo coś o innych kawałkach poza davidem gueta(?) Edytowane 19 listopada 2009 przez Master JIN Cytuj
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Pytanko. Wam tez gra automatycznie uruchamia się w trybie Stereo? U mnie na amplitunerze mam ustawione AUTO i np. gra jest w DD5.1 to ustawia DD5.1. W Dj Hero puszcza mi w Stereo. Jak jest u Was? Cytuj
AdaSKo2211 1 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 W 2 słowach: Gra Rządzi Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 Pytanko. Wam tez gra automatycznie uruchamia się w trybie Stereo? U mnie na amplitunerze mam ustawione AUTO i np. gra jest w DD5.1 to ustawia DD5.1. W Dj Hero puszcza mi w Stereo. Jak jest u Was? W opcjach gry musisz zmienic audio na DIGITAL. U mnie bylo to samo. Cytuj
Kieras 0 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Wczoraj zakupiłem tą gierkę, po przeczytaniu wszystkich postów . Gra mi się bardzo podoba oraz osobom, które podchodziły do gry z niechęcią. Musiałem ich wyganiać i bić się o swoją kolej Zakupiłem w Kerfurze, cena 359. Super gierka, polecam. Cytuj
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Pytanko. Wam tez gra automatycznie uruchamia się w trybie Stereo? U mnie na amplitunerze mam ustawione AUTO i np. gra jest w DD5.1 to ustawia DD5.1. W Dj Hero puszcza mi w Stereo. Jak jest u Was? W opcjach gry musisz zmienic audio na DIGITAL. U mnie bylo to samo. Dzięki wielkie za info. Teraz się gra konkretnie na kinie. Dyskoteka w domu. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 Przycisk można puścić na moment, ja tak sobie radzę z seriami strzałek w jednym kierunku. Cytuj
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 Nawet jak są w jednym ciągu? Bo gdy lecą rozdzielone to nawet trzeba przycisk puścić, ale że przy połączonych, długich seriach można to nie wiedziałem. Dzięki za hint, przetestuję czy działa. Cytuj
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 Marzy mi się paczka z DnB (ClownStep'em szczególnie) do Dj Hero. Zapłaciłbym każde pieniądze za coś takiego. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 A mnie się marzy więcej mash-up'ów metalowych - ale niekoniecznie z gitarą. Przesłuchałem sobie ostatnio trochę singli z mixami KoRna, FF, White Zombie - jest dance, d'n'b, wiele różnych klimatów. Idealnie by pasowało do DJH. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 Coś takiego jak ten pan montuje: http://www.fexomat.de.tc/ ale raczej do gry ze scratchowaniem w tle się nie nadaje. Cytuj
K@kTuUuS 1 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 A czy ktoś z was orientuje się jak to jest z kontrolerem pod względem kmaptyblności ? Chodzi mi o to czy jak zakupie DJ Hero na ps3 to kontroler będzie działać na Xboxie i na odwrót ? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 niech no ktoś z wersją ps3 podbije na partyjkę. Dzisiaj trafiłem na jednego randomowego delikwenta online (co graniczy z cudem) i wyszedł z gry w trakcie drugiego kawałka bo był za słaby ;/ Cytuj
jarken 33 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Kupiłeś wersję na PS3 to teraz pozostaje jedynie płacz. BTW. Wysyłał już ktoś swój kontroler do serwisu LEMa? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Nie ja, tylko moja TŻ :< Też się Wam tak ścierają srebrne kropki? Cytuj
jarken 33 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Słyszałem, że u wielu osób ścierają się. U mnie na razie jest w porządku, bo praktycznie nie trzymam palców na nich. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Niestety lubiłem sobie pomagać kciukiem i w pewnych miejscach starło się całkowicie. Właśnie zrobiłem Noisie na expercie, 5 gwiazdek 644376 punktów, 17 miejsce na świecie. Czas na Rock it. Wizja calaka jest coraz bliższa, chociaż żeby go wbić bym musiał dokupić drugi 'gramofon' i gitarki... Cytuj
AdaSKo2211 1 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Jejciu ja się nie mogę doczekać kiedy kupie sobie swój egzemplarz Cytuj
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Panowie nie wiecie coś na temat nowych odsłon Dj Hero. Będzie tylko DLC do pobrania, czy pojawią się również wersje pudełkowe tak jak w przypadku Guitar Hero? Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 W okolicach premiery DJH pojawiły się ploty, że podpisywane są już umowy z DJ-ami odnośnie sequela. Będzie bankowo. Cytuj
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 W takim razie za(pipi)iście, bo kupię na 100%. Fajnie jakby były specjalnie wydania, coś na wzór GH: Metalica. Np. Dj Hero: Dj Tiesto. Tiesto jest tutaj przykładem, gdyż jest to jeden z najpopularniejszych Dj'ów więc zapewne on się może w takiej edycji pojawić. Ja osobiście chciałbym Dj Hero: Drum n Base MixPack. Dałbym każde pieniądze. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 9 grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 grudnia 2009 Wydania specjalne ? Nie daj boże. Chociaż wydawanie kolejnych odsłon to pewniak, taka polityka Activision. Cytuj
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 A właśnie że daj boziu. Edycja z DnB to by było coś. Oczywiście za niższą cenę, bo wiadomo że nie do każdego to trafi. W kontynuacji chciałbym zobaczyć wyraźny podział na gatunki. Zamiast koncertów, byłyby bilety z danym gatunkiem. Np. gramy HH, kolejny bilet to Trance, następny House. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi