Kieras 0 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Niestety lubiłem sobie pomagać kciukiem i w pewnych miejscach starło się całkowicie. Właśnie zrobiłem Noisie na expercie, 5 gwiazdek 644376 punktów, 17 miejsce na świecie. Czas na Rock it. Wizja calaka jest coraz bliższa, chociaż żeby go wbić bym musiał dokupić drugi 'gramofon' i gitarki... Noise na expercie to nieźle pojechałeś, gratuluje. Dużo w to grasz ? ja ostatnio miałem problemy, żeby na medium 5 gwiazd wyhaczyć. Zmierzyłbym się z Tobą, ale chyba jeszcze nie teraz Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Hehe, dzieki . Ciężko powiedzieć, grę mam od miesiąca, zaliczyłem wszystko na 5* na hardzie w ciągu dwóch dni i od tego czasu okresowo sobie odpalam gierkę na expercie bo chce zdobyć ponoć najtrudniejsze trofeum. Jak będziesz się czuł oswojony z hardem to wskakuj śmiało na friendlistę. psn id mam takie samo jak gamertag w sygnaturce. Nareszcie zjawił się ktoś kto posiada wersje PS3kową . Cytuj
Robinson113_RR 1 Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 A gdzie można najtaniej kupić DJ Hero na Wii? Cytuj
east 0 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Użytkownik =-FEISAR-= dnia 20 listopad 2009 - 14:34 napisał Pytanko. Wam tez gra automatycznie uruchamia się w trybie Stereo? U mnie na amplitunerze mam ustawione AUTO i np. gra jest w DD5.1 to ustawia DD5.1. W Dj Hero puszcza mi w Stereo. Jak jest u Was? W opcjach gry musisz zmienic audio na DIGITAL. U mnie bylo to samo. Dzięki wielkie za info. Teraz się gra konkretnie na kinie. Dyskoteka w domu. Panowie mam ten sam problem, gra na amplitunerze włącza się na auto, w intrze mam dźwięk z tylnyuch głośników natomiast w czasie tutoriala nie mam dźwięku z tylnych głośników.. tak ma być? Cytuj
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Użytkownik =-FEISAR-= dnia 20 listopad 2009 - 14:34 napisał Pytanko. Wam tez gra automatycznie uruchamia się w trybie Stereo? U mnie na amplitunerze mam ustawione AUTO i np. gra jest w DD5.1 to ustawia DD5.1. W Dj Hero puszcza mi w Stereo. Jak jest u Was? W opcjach gry musisz zmienic audio na DIGITAL. U mnie bylo to samo. Dzięki wielkie za info. Teraz się gra konkretnie na kinie. Dyskoteka w domu. Panowie mam ten sam problem, gra na amplitunerze włącza się na auto, w intrze mam dźwięk z tylnyuch głośników natomiast w czasie tutoriala nie mam dźwięku z tylnych głośników.. tak ma być? Tak jak pisze. W opcjach zmień audio na DIGITAL. Z tylnych głośników lecą wtedy odgłosy widowni. Ogólnie zmienia się brzmienie dodatkowo. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 jak wyglada sprawa z DLC - z tego co widze to chyba wyszly tylko dwie paczki. Czy tworcy cos zapowiedzieli czy bedzie raczej kiszka jak w przypadku GH3 gdzie packow bylo malo w porownaniu z pozniejszymi edycjami Cytuj
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Jest jakiś pack z Emineme i Jazy Z bodajże. A drugi to nutki Guetty i ten jest całkiem spoko. Ja osobiście czekam bardzo na Dj Hero 2. Jedynka jest genialna i na podobne klimaty liczę w dwójce. Plus wspominana przeze mnie paczka z DnB. Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 30 stycznia 2010 Opublikowano 30 stycznia 2010 Panowie, dajcie znać proszę jak wyglada sytuacja z awaryjnoscią tego kontrolera? Generalnie nie interesowałem się zbytnio DJH, więc wiedza jest ogranioczona, niemniej ostatnio dopadła mnie chęć zainwestowania w ten tytuł. Pamietam jednak, że gitarki z GH często lubiły sie sypać, a tego nie trawie akurat... Cytuj
jarken 33 Opublikowano 30 stycznia 2010 Opublikowano 30 stycznia 2010 Mój kontroler padł po 2 tygodniach (samoczynnie wciskają się przyciski, podczas kręcenia talerzem). Pasuje wysłać go do serwisu LEMa. Cytuj
RudaskarpetaAgi 0 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Mój kontroler padł po 2 tygodniach (samoczynnie wciskają się przyciski, podczas kręcenia talerzem). Pasuje wysłać go do serwisu LEMa. Daj znać jak poszła Ci naprawa. Moje ustrojstwo chodzi cały czas b. dobrze. Mam te gre od dnia oficjalnej premiery. Sporo gram bo słabo mi idzie :-) Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 10 czerwca 2010 Opublikowano 10 czerwca 2010 Wiadomo kiedy ten remix Gagi z czyms tam bedzie dostepny w europie? Cytuj
jarken 33 Opublikowano 10 czerwca 2010 Opublikowano 10 czerwca 2010 A co za problem pobrać za pomocą www? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 10 czerwca 2010 Opublikowano 10 czerwca 2010 Problem jest z powodu skiepszczonej kompatybilności między DLC a grami z różnych regionów na PS3 mam wersje europejską DJ Hero na PS3 i podobnie jak Afroman, muszę czekać na pojawienie się dodatku na europejskim store bo po ściągnięciu z US dodatek po prostu jest nie wykrywany. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 10 czerwca 2010 Opublikowano 10 czerwca 2010 Myślałem, że chodzi o wersję na x360. Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 10 czerwca 2010 Opublikowano 10 czerwca 2010 Wiadomo kiedy u nas sie pojawi? Cytuj
Watson20054133 0 Opublikowano 27 lipca 2010 Opublikowano 27 lipca 2010 Witam, Czy ktoś wie jak zaimportować dodatkowe utrowy Eminema i Jay-z? NIe można ich odszukać w grze. Mam DJ Hero Renegade Edition. Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 29 lipca 2010 Opublikowano 29 lipca 2010 A one nie są do kupienia najpierw?? Cytuj
rapen 4 Opublikowano 29 lipca 2010 Opublikowano 29 lipca 2010 Powiedzmy ze mam zwykle DJ Hero ale chcialbym te wszystkie kawalki emienema i jay-z. Idzie to jakos kupic, zgrac czy cokolwiek? Czy tylko jest to przy wersji renegade? Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 Rozumie że chodzi ci o kawałki na PSN, jest tam kilka kawałków do kupienia za sporą sumę (nawet nie wiem że wersja renegade wyszła:D). Może ci jeszcze chodzić o kawałki które są do odblokowania po przejściu całej listy na przy najmniej 3 gwiazdki. Cytuj
rapen 4 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 OK rozumiem, czyli jak kazdy kawalek ukoncze na minium 3 gwiazdki (na obojetnie jakim poziomie??) to bede mial odblokowane wszystkie (93?) kawalki tak? Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Są w grze listy DJ i w nich jak zagrasz na minimum 3 gwiazdki to odblokowuje ci się jeden dodatkowy kawałek, ale kawałki eminema i jay-z z tego co kojarzę są dostępne od samego początku. Cytuj
sroxer 19 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Witam Właśnie zamówiłem swój egzemplarz tej gierki Jestem trochę pod jarany, tak więc czekam na nią z niecierpliwością... Pytanie mam do was, gra ktoś jeszcze na Xbox Live w DJ Hero? Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 Jak bylo z DLC do Dj hero? Regularnie wychodzilo? Tak samo sie pojawialo na PSstore PL co na xlive? Cytuj
Gość Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 Grywa ktoś jeszcze na PS3? Dopiero dorwałem grę a chętnych do szarpania online brak:( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi