Skocz do zawartości

DJ Hero

Keymaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety lubiłem sobie pomagać kciukiem i w pewnych miejscach starło się całkowicie. Właśnie zrobiłem Noisie na expercie, 5 gwiazdek 644376 punktów, 17 miejsce na świecie. Czas na Rock it. Wizja calaka jest coraz bliższa, chociaż żeby go wbić bym musiał dokupić drugi 'gramofon' i gitarki...

Noise na expercie :) to nieźle pojechałeś, gratuluje. Dużo w to grasz ? :) ja ostatnio miałem problemy, żeby na medium 5 gwiazd wyhaczyć. Zmierzyłbym się z Tobą, ale chyba jeszcze nie teraz :)

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hehe, dzieki ;). Ciężko powiedzieć, grę mam od miesiąca, zaliczyłem wszystko na 5* na hardzie w ciągu dwóch dni i od tego czasu okresowo sobie odpalam gierkę na expercie bo chce zdobyć ponoć najtrudniejsze trofeum. Jak będziesz się czuł oswojony z hardem to wskakuj śmiało na friendlistę. psn id mam takie samo jak gamertag w sygnaturce. Nareszcie zjawił się ktoś kto posiada wersje PS3kową ;).

Opublikowano

Użytkownik =-FEISAR-= dnia 20 listopad 2009 - 14:34 napisał

Pytanko.

Wam tez gra automatycznie uruchamia się w trybie Stereo? U mnie na amplitunerze mam ustawione AUTO i np. gra jest w DD5.1 to ustawia DD5.1. W Dj Hero puszcza mi w Stereo. Jak jest u Was?

W opcjach gry musisz zmienic audio na DIGITAL. U mnie bylo to samo.

Dzięki wielkie za info. Teraz się gra konkretnie na kinie. Dyskoteka w domu.

Panowie mam ten sam problem, gra na amplitunerze włącza się na auto, w intrze mam dźwięk z tylnyuch głośników natomiast w czasie tutoriala nie mam dźwięku z tylnych głośników.. tak ma być?

Gość =-FEISAR-=
Opublikowano

Użytkownik =-FEISAR-= dnia 20 listopad 2009 - 14:34 napisał

Pytanko.

Wam tez gra automatycznie uruchamia się w trybie Stereo? U mnie na amplitunerze mam ustawione AUTO i np. gra jest w DD5.1 to ustawia DD5.1. W Dj Hero puszcza mi w Stereo. Jak jest u Was?

W opcjach gry musisz zmienic audio na DIGITAL. U mnie bylo to samo.

Dzięki wielkie za info. Teraz się gra konkretnie na kinie. Dyskoteka w domu.

Panowie mam ten sam problem, gra na amplitunerze włącza się na auto, w intrze mam dźwięk z tylnyuch głośników natomiast w czasie tutoriala nie mam dźwięku z tylnych głośników.. tak ma być?

Tak jak pisze. W opcjach zmień audio na DIGITAL. Z tylnych głośników lecą wtedy odgłosy widowni. Ogólnie zmienia się brzmienie dodatkowo.

Gość =-FEISAR-=
Opublikowano

Jest jakiś pack z Emineme i Jazy Z bodajże. A drugi to nutki Guetty i ten jest całkiem spoko.

Ja osobiście czekam bardzo na Dj Hero 2. Jedynka jest genialna i na podobne klimaty liczę w dwójce. Plus wspominana przeze mnie paczka z DnB.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie, dajcie znać proszę jak wyglada sytuacja z awaryjnoscią tego kontrolera? Generalnie nie interesowałem się zbytnio DJH, więc wiedza jest ogranioczona, niemniej ostatnio dopadła mnie chęć zainwestowania w ten tytuł. Pamietam jednak, że gitarki z GH często lubiły sie sypać, a tego nie trawie akurat...

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Problem jest z powodu skiepszczonej kompatybilności między DLC a grami z różnych regionów na PS3 :) mam wersje europejską DJ Hero na PS3 i podobnie jak Afroman, muszę czekać na pojawienie się dodatku na europejskim store bo po ściągnięciu z US dodatek po prostu jest nie wykrywany.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Rozumie że chodzi ci o kawałki na PSN, jest tam kilka kawałków do kupienia za sporą sumę (nawet nie wiem że wersja renegade wyszła:D). Może ci jeszcze chodzić o kawałki które są do odblokowania po przejściu całej listy na przy najmniej 3 gwiazdki.

Opublikowano

Są w grze listy DJ i w nich jak zagrasz na minimum 3 gwiazdki to odblokowuje ci się jeden dodatkowy kawałek, ale kawałki eminema i jay-z z tego co kojarzę są dostępne od samego początku.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam :P

Właśnie zamówiłem swój egzemplarz tej gierki ;) Jestem trochę pod jarany, tak więc czekam na nią z niecierpliwością... Pytanie mam do was, gra ktoś jeszcze na Xbox Live w DJ Hero?

• 4 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Grywa ktoś jeszcze na PS3? Dopiero dorwałem grę a chętnych do szarpania online brak:(