Gość Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 Podeślę requesta, chociaż ja od paru dni na mediumie narazie śmigam:) Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 Jaa gram tak zadko ze ogolnie Hard ogarniam ale nic wiecej Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Ej chlopaki mam pytanie - jak wyłączyć Turntable? Niby w instrukcji pisze, że sam przechodzi w tryb uśpienia po 5min bezczynności, ale przez te 5min nadal czerpie energię z baterii. Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 witajcie Panowie chce ktoś zaliczyć partyjkę online? Żeby trochę pucharków wpadło? na ps3 Cytuj
szeni 114 Opublikowano 10 września 2011 Opublikowano 10 września 2011 Gra/gral ktos w wersje na PS2? Nie ukrywam, ze codziennie placze w poduszke nie mogac pogodzic sie z mysla ze kontynuacja Amplitude jednak nigdy nie nadejdzie, wiec szukam surogatu. Wersja na PS2 od current-genowych nie rozni sie niczym oprocz grafiki? Gameplay, numery, tryby itd. zostaja te same? Google nic nie wie. I jeszcze jedno: czy kontroler z wersji PS2 DJH1 jest normalnie kompatybilny z PS3? Bede mogl sobie dokupic sama plytke z DJH2 na PS3 i grac bez problemow? Cytuj
KrzysiekMaster 1 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 Czy wie ktoś gdzie można kupić sam Turntable ??? Bo chciałbym kupić drugiego a na necie widzę jedynie packi z grami. Cytuj
Dante 451 Opublikowano 19 września 2011 Opublikowano 19 września 2011 Allegro? Wiem że można kupić podróby bez gry. Chyba nie wydali samych decków a jedynie pakiety z grą. Cytuj
szeni 114 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Gra/gral ktos w wersje na PS2? Nie ukrywam, ze codziennie placze w poduszke nie mogac pogodzic sie z mysla ze kontynuacja Amplitude jednak nigdy nie nadejdzie, wiec szukam surogatu. Wersja na PS2 od current-genowych nie rozni sie niczym oprocz grafiki? Gameplay, numery, tryby itd. zostaja te same? Google nic nie wie. I jeszcze jedno: czy kontroler z wersji PS2 DJH1 jest normalnie kompatybilny z PS3? Bede mogl sobie dokupic sama plytke z DJH2 na PS3 i grac bez problemow? Napierdalam od 16:00, takze juz wiem. Roznice sa tylko w grafice (2D publicznosc, mniej polygonow, mniej efektow - wiadomo) i loadingach. Gra jest tak samo wykurwista jak na PS3 i X360, w zasadzie identyczna. I to wlasnie mi sie podoba - jest "w stylu current-gena", zaczynajac od wygladu i struktury menu, konczac na "powrocie" pod "kolkiem", co mnie osobiscie najbardziej urzeklo. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Czemu turntable gubi mi synchro. Śmiga normalnie, a podczas kawałków traci chwilowo synchronizację. WTF? Cytuj
Soq 226 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Baterie/akumulatorki w porządku? Może są już na wykończeniu? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 (edytowane) Wszystko nowe, ale chyba znalazłem problem. Odbiornik do kontrolera leżał blisko TV, a gdy postawiłem go dalej problem zniknął. Wiem, to głupie, ale skuteczne. Może jakieś zakłócenia? EDIT: Ni (pipi)a, znowu się nie da Edytowane 3 października 2011 przez Rozi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi