Velius 5 698 Opublikowano 10 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2010 NE+ zamiescilo recenzje Demon's Souls jak sie okazalo ze gra dostala tytul GOTY,szkoda ze nie pomysleli o tym podczas japonskiej premiery,tak jak PE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2010 (edytowane) Może czekali na wersje europejską i byli pełni nadziei, że ludzie też poczekają (nadzieja matką...) Edytowane 11 stycznia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ALIEN_ALIEN Opublikowano 20 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2010 Ja Neo Plus nie ruszam odkąd cena jest wyższa niż kiedyś (teraz 9,99) . Ale jak idę kupić Psx Extreme do Empiku to czytam tam całe Neo by wiedzieć co tam ciekawego jest Hehe . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jan95kes 40 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 (edytowane) W Neo + jest dosłownie 2 działy co mi się podobają: Faq, i Retro+. Jeżeli chodzi o listy w Psx Extreme, to nie dość że stron jest o wiele mniej niż kiedyś, to w dodatku frustrujące jest to, że większość czytelników pisze tylko o tym, że gry są takie drogie, że jak tu nie jechać no piratach itp. Przerażające jest troche to że, choć w Neo+ jest mniej listów, to jednak są ciekawsze i dział sie lepiej czyta. Czarę goryczy przejąl fakt zobaczenia Butchera jako prowadząceg "sekrety serca" w marcowym numerze.MASAKRA! Poza tym według mnie dział Retro+ w Neo+ jest o wiele lepszy niż te felietony o starych konsolach Rogera (który pisze o nich jakby nie miał do nich serca) Poza tym jednak w innych aspektach PE jest lepsze niż N+. Będe jednak powtarzał z uporem godnym lepszej sprawy, że obie gazety są gorsze niż kiedyś. Szczególnie mnie to boli w przypadku PE. I tutaj słówko do fanów "dzisiejszego" PE: zamówcie sobie jakieś archiwalne numery, a wtedy zobaczycie jak bardzo są słabe nowe numery w porównaniu z tymi starymi. Edytowane 2 marca 2010 przez jan95kes Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 PSX Extreme skończyło się na Kill 'Em All. Teraz już nie ma pie.rdolnięcia ;< 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość coopa Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 I tutaj słówko do fanów "dzisiejszego" PE: zamówcie sobie jakieś archiwalne numery, a wtedy zobaczycie jak bardzo są słabe nowe numery w porównaniu z tymi starymi. Dokładnie. Pierwsze archiwalne numery zamówiłem, bo potrzebowałem poradnika do jakiejś gierki (brak neta), na którą byłem akurat mega napalony, to zamówiłem od razu kilka czasopism i skończyło się na tym, że do ów gierki podszedłem za ok. tydzień, bo tak byłem zaabsorbowany PE ^_^ . Teraz PE nawet nie kupuję, a jak już, to i tak zwykle tego później żałuję. A N+ to w ogóle jakiś fenomen wg mnie - KAŻDY numer jaki czytałem (z różnych okresów) był po prostu słabiutki, a mimo to czasopismo trzyma się tak długo na rynku - niezwykłe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 A N+ to w ogóle jakiś fenomen wg mnie - KAŻDY numer jaki czytałem (z różnych okresów) był po prostu słabiutki, a mimo to czasopismo trzyma się tak długo na rynku - niezwykłe. To dlatego, że większość nakładu wykupują nasze dumne rodziny. Mamy też bogatego sponsora, magnata Wiśniowieckiego, który miesiąc w miesiąc bierze po 20.000 egzemplarzy i buduje z nich skocznię narciarską pod Krynicą. Powoli jednak orientujemy się, że coś tutaj nie gra. Numer marcowy będzie miał same puste kartki, jeżeli i on zejdzie tak kapitalnie, to przerzucimy się na produkcję bloków rysunkowych z okładką NEO+. Bo po co się wysilać ? Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 @up - :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
redundantor 4 Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 (edytowane) Ja staram się kupować jedno i drugie. Może to dziwne co napiszę ale najmniej interesują mnie tam opisy gier. I tak w 90% nie zagram bo to durne (pipi)nki dla 12-latków, więc czytam na siłę recenzje tego 10% i przechodzę do właściwego kontentu czyli listów i luźnego (pipi)enia redaktorów. A w tym temacie PE nie ma sobie równych. Czuć w nim klimaty takich klasyków jak Top Secret, czy Gambler. NEO jest bardziej sztywne, ale to nie wada. Dla każdego coś miłego. PS. Humor HIV-a mi podchodzi, ale Butcher też ładnie. Edytowane 3 marca 2010 przez redundantor Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 W PE mogliby już sobie darować listy. Kiedyś były śmieszniejsze, zawsze mocno czuć było ten specyficzny, wieśniacki klimat, Hiv fajnie bluzgał, ludzie pisali naprawdę zabawne głupoty (debil miesiąca, kultowa ramka), teraz już prawie same suchary o sprzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaucz 6 Opublikowano 29 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2010 Osobiście czytam NEO+ i PSX Extreme. Oba trzymają wysoki poziom, do tego nieraz całkiem różne zdanie. Dlatego zawsze wiem czym się zainteresować czym nie. Plus PE to na pewno plakaty (czasami) i efektowniejsze okładki ;> Reszta kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 31 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2010 N+ kompletnie się nie umywa do Extrima. Dział listów to straszna bieda(do tego mały), kompletnie nie czuje ich klimatu. System oceniania wydaje mi się dziwny, a z wieloma ocenami się nie zgadzam. Szata graficzna jakaś kiepska. Mało publicystyki i felietonów. Ogólnie klimat tego pisma średnio mi podchodzi.Czytam N+ sporadycznie, ale odnoszę wrażenie, że zmieniają tam redaktorów jak rękawiczki. PS.jak zobaczyłem recenzję GODa 3 to się załamałem - tymi screenami chcieli chyba zaspoilerować całą grę Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2010 N+ kompletnie się nie umywa do Extrima. Dział listów to straszna bieda(do tego mały), kompletnie nie czuje ich klimatu. System oceniania wydaje mi się dziwny, a z wieloma ocenami się nie zgadzam. Szata graficzna jakaś kiepska. Mało publicystyki i felietonów. Ogólnie klimat tego pisma średnio mi podchodzi.Czytam N+ sporadycznie, ale odnoszę wrażenie, że zmieniają tam redaktorów jak rękawiczki. PS.jak zobaczyłem recenzję GODa 3 to się załamałem - tymi screenami chcieli chyba zaspoilerować całą grę Fakt faktem, N+, często potrafi zaspoilerować ale to co zrobili w recenzji GoW'a trzeciego to przegięcie pał. Recenzja + screeny jeden wielki spoiler. Dla mnie, z tego co pamiętam to najgorsza recenzja tytułu AAA, jaką w życiu czytałęm . W sumie nie dziwię się jak reckę pisał ziomek co całe życie ogrywa piłki nożne i inne sportówki. Tam siłą rzeczy nie ma jak zaspoilerować. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2010 W N+ popisali się kolejny raz. Tym razem jeden z newsów zaznaczyli jako spoiler i napisali, że w God of War IV będziemy grać we współczesnych klimatach. Zerżnęli ten news z PS3 Site i dodali od siebie, że filmik pokazujący "przyszłość" serii odblokowuje się po przejściu GoW3. A najlepsze jest to, że filmik o jakim myśleli to "Fate of the Titan" z GoW 1, który nie pojawia się w GoW3. Brawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
maltan 3 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2010 Jako że nie jestem jakimś "starym" graczem na początku kupowałem Play wtedy gdy był jeszcze o konsolach ale sporadycznie i PSM. Potem NEO+ jako że w moim miasteczku nie było można dostać PSX Extreme. Jeśli miałem okazje kupić PSXE oczywiście to robiłem ale odrzucał mnie na przykład tym swoim "miodem" którego nie trawiłem a był zawarty w ocenie gry i grafiką stron. Gdy z NEO+ odeszli moi ulubieni recenzenci a pismo zeszło na psy, w PSX Extreme natomiast wywalono "miód" ( hehehe ) przerzuciłem się i od jakiegoś czasu a kilkanaście numerów już mam kupuję jak tylko się pojawi. Pamiętam jak dla żartów napisałem smsa do Banana który dawniej, ( chyba też już go nie ma w NEO+ ) odpowiadał na listy. Nie jechał od razu ludzi ale fajnie odpowiadał, a napisałem o kupionym przez mamę Playstation z rynku na kardridże i coś o przystawce do płyt cd. xD Nie pamiętam już w którym numerze była odpowiedź. Potem odszedł jeszcze Qoora i skończyłem czytać to czasopismo. A i jeszcze były te bardzo dobre oceny dla gier na PS2 a już gorzej dla Xboxa, ale wystarczyło dodawać sobie 1 pkt. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 6 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2010 Czy nowy nr wybrańca plus z Matrixa już wyszedł, nie mogę naleźć żadnej zajawki. Jeżeli wyszedł to jakie są recki i czy jest recenzja Alan Wake? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2010 Jest tylko preview. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 6 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2010 Z recek dobrych jest tylko Lost Planet 2. Ocena 8.5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Robinson113_RR 1 Opublikowano 12 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2010 Czytam oba magazyny ale chyba przestanę go kupować. Recenzja GoW III to żenada, ale gdy zobaczyłem ile miejsca dali na reckę Pokemon HeartGold/SoulSilver to padłem. Jakby ktoś uciął prawdziwą recenzję i zostawił mały kawałek. Wole o tym nie pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 18 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2010 kupiłem N+ bo akurat mieli relację z E3 która wg mnie wypada lepiej niż w PE, ale: co to za teksty??? ktoś kto to czytał chyba wie o co chodzi. jakby do uczniów podstawówki... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2010 W Extrimie też ostatnio teksty jak dla gimbusów. Zajebongo! :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 18 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2010 Neo Plus lubię, ale na dwa magazyny mnie nie było nigdy stać, dlatego zawsze wybierałem Extrima. Ostatnio jednak Neo wydaje mi się ciekawsze z racji za(pipi)istego działu Retro. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 18 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2010 Rzeczywiście ich dział retro jest naprawdę ciekawy...odkąd Dżujo nie pisze już dla PSX-a poziom retro imo spadł :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2010 Tak Retro prowadzone przed DR Maxa jest lepsze niż podobny dział w Extrimie. No i dobre jest top 10 "czegoś tam" (ostatnio intra w grach) co miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi