wiki1993 539 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Niby w Pchlim Targu mamy dział 'Inne', gdzie można wrzucać płytki i inne muzyczne bajery, ale raczej niewiele osób tam zagląda. Postanowiłem więc założyć taki temat w underze, coby posprzedawać i powymieniać się płytkami :nerd: Hiphopy mają u siebie taki temat, co prawda nie cieszy się on zbyt dużą popularnością, ale sama idea jest niezła. Zacznę skromnie, bo jedną płytą: Eyehategod - Take as needed for pain stan płytki idealny, jest to digipack i niestety lewy górny róg się trochę zgniótł, reszta opakowania spoczko. Edycja wydana w 3000 egzemplarzy w Europie. Najbardziej zależy mi na wymianie na Converge - Jane Doe lub Down - NOLA, ale inne propozycje również mile widziane. W przypadku chęci kupna to jakoś się dogadamy z ceną, ale bardziej zależy mi na wymianie Proponuję, aby w tym temacie pisać tylko swoje oferty, a zainteresowani niech walą na PW. pozdro Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Wymienię za Rootwater - Under z odpadającym przodem pudełka i lekko porysowaną płytą. Cytuj
django 549 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 ja moge spylić efekt gitarowy Digital Delay Behringera jakby ktoś chciał ;f Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Sprzedam kasete Ace of Base - Happy Nation za stowe z moim autografem 2 Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Sprzedam bilet z koncertu Kayo Dot w Poznaniu. Było tylko 20 osób, więc to wielki rarytas. Cena wywoławcza: 150 zł. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Rozje.bana pałka perkusisty zespołu Jucifer. Cena do negocjacji. Oferty prosze słać na PM. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi