Skocz do zawartości

Assassin's Creed II

Gość Kyo

Poziom trudności pucharów.  

57 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności trofeów w Assassin's Creed II ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Kalinho
Opublikowano

zdecydowanie easy platynka. jedyny 'problem' to oczywiście pióra ale od czego jest YT, Google itd?

Pamiętać należy jedynie o tym by przypindolić komuś z buta podczas śmigania 'wiadomo czym' od 'wiadomo kogo' :)

Wnerwia mnie to, że niedługo nie będę miał 100% bo wypuszczą dodatek, który powinien być w grze od razu. skandal z tymi dlc imo- płaci człowiek za gre 200 zeta by dostać niepełny produkt. Wiadomo, że nie wszystkie dlc sa 'be' ale takie akcje jak ta w AC2 mnie wnerwiają.

Opublikowano

Właśnie jestem w post game i ciągle się zastanawiam dlaczego widzę część mapy we Florencji, do której nie mogę się dostać :) jak dla mnie jest to totalna kpina ;p wzięli by chociaż wycieli to z mapy żeby nie było widać....

Ogólnie to zostały mi pióra i schowanie ciał...ale tych piór nie chce mi się szukać ;p

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie no nie wyrabiam już. Co za pizda to wymyśliła. Zostały mi pióra, glyfy i podcinka 5 kolesi. Męczę się już drugi dzień z tym gównem:sick: A podcinki nie mam pojęcia jak wykonać. Byłem u trenera w Monteriggioni, nauczył mnie on podcinać ale gdy przejmuje długą broń to Ezio zamiast podcinać uderza w tułów albo upuszcza broń :D

Gość IKIR4TOS
Opublikowano

To trzeba trzymać Kwadrat i wtedy robi zamach i zgarnia 5 chłopa. Zrobiłem to w 6 minut z zegarkiem w ręku.

Opublikowano

W opcjach w sekcji DNA jest pokazane w jakiej dzielnicy zostały ci piórka do zebrania.

Co do podcięcia to zdobądz włócznie i zostaw ją w jakimś miejscu, potem znajdź 5 albo 6 przeciwników, przyciągnij ich w pobliże broni i użyj bomby oslepiającej weż włócznie i podcinaj strażników.

Ta sama metoda pomoże ci w zdobyciu trofeum No-hitter i Messer Sandman.

Opublikowano

Dzięki nemesis1 !

A i mam jedno pytanko jeszcze. Zostały mi te glyfy i będzie platynka tylko, że jednego nie mogę zrobić. Muszę obracać takie koła no i złamałem jeden szyfr, potem coś tam jeszcze, następnie były takie żarówki które gasiłem i był filmik jak Edison dowodzi, że prąd jest niebezpieczny uśmiercając słonia i teraz mam znowu szyfr, którego nie umiem złamać. W podpowiedzi koleś mówi mi, że to jakiś system trójkowy "kropka, dwie kropki, kreska i kropka" ale za nic nie wiem o co tam chodzi.

Opublikowano

No i jest platynka. Gra ogólnie bardzo fajna tylko krótka i dość łatwa (choć 3-4 trophy sprawiły mi problemy) jednak za 199zł przynajmniej ja wymagam trochę dłuższej zabawy :sweat:

• 1 rok później...
Opublikowano

Ponieważ ta gra jest zepsuta. Mnie, jak i wielu innym graczom, również poszczególne sekwencje nie wpadały. Niby jeśli pierwsza wejdzie, ma być teoretycznie wszytko w porządku, ale nie wierz w to.

Rada - należy odinstalować grę, stan gry skasować, zainstalować tytuł raz jeszcze i powtórzyć zabawę.

Opublikowano

Ja nie wiem, jak to UBI robi, ale wszystkie Asasyny pod wzgledem trofeow sa zabugowane. To dla mnie niewiarygodne jak mozna tak dobra serie glitchowac, a Brotherhood jest w tym mistrzem.

Oraz patrz teraz na temat Revelations (ostrzegam nad jednym trophy)

Opublikowano

Udało mi się, bez kasowania. Zacząłem od nowa, punkty widokowe wjechały bez problemu, tak samo jak pucharek za 3 sekwencję. Platyna już jest. Szczęście w nieszczęściu, że to była tylko trzecia a nie powiedzmy 8. Bo aż tak daleko by mi się nie chciało przechodzić. Dzięki za info, że w innych Assasinach też tak jest. Lekki skandal jak dla mnie :/

Opublikowano

A jeszcze zeby dalo sie to ominac to pol biedy, ale w takim Brotherhood podobno kazdy Gracz dostaje jedno zabugowane (losowo) trofeum (co by bylo sprawiedliwie heh), na szczescie chodzi tylko o singla, multi jest ok. Np. ja mialem "Orla Cien"- musialem przechodzic z powrotem polowe gry na nowym sejwie, ale kumpel mial za 2 sekwencje, takze mial latwiej.

Zaprawde jest to wqrw.jajace.