Opublikowano 20 stycznia 201015 l proste jak flaki z olejem po prostu grasz i tak zdobędziesz platyne
Opublikowano 20 stycznia 201015 l zdecydowanie easy platynka. jedyny 'problem' to oczywiście pióra ale od czego jest YT, Google itd? Pamiętać należy jedynie o tym by przypindolić komuś z buta podczas śmigania 'wiadomo czym' od 'wiadomo kogo' Wnerwia mnie to, że niedługo nie będę miał 100% bo wypuszczą dodatek, który powinien być w grze od razu. skandal z tymi dlc imo- płaci człowiek za gre 200 zeta by dostać niepełny produkt. Wiadomo, że nie wszystkie dlc sa 'be' ale takie akcje jak ta w AC2 mnie wnerwiają.
Opublikowano 21 stycznia 201015 l Właśnie jestem w post game i ciągle się zastanawiam dlaczego widzę część mapy we Florencji, do której nie mogę się dostać jak dla mnie jest to totalna kpina ;p wzięli by chociaż wycieli to z mapy żeby nie było widać.... Ogólnie to zostały mi pióra i schowanie ciał...ale tych piór nie chce mi się szukać ;p
Opublikowano 8 lutego 201015 l Tak można. Wpadła mi platyna jakiś czas temu, moim zdaniem zdecydowanie za łatwa.
Opublikowano 9 lutego 201015 l Mam pytanie dot. trophy No-hidden. Czy można przeciwników zabijać na raty czy trzeba wszystkich dziesięciu za jednym podejściem?
Opublikowano 10 lutego 201015 l Czy wszystkie figurki w Monteriggioni są łatwo widoczne (8 sztuk)? Bo za cholerę nie mogę znaleźć ostatniej - słychać "dzwoneczki" przy dzwonie kościoła, ale w pobliżu nic nie ma. Obiegłem całe miasto i dupa.
Opublikowano 10 lutego 201015 l Przy kościele słyszysz skarby, są one właśnie w kościele - jak rozbudujesz tą wiochę to wtedy do niego wejdziesz. Zaś figurki są widoczne. http://www.youtube.com/watch?v=Mho3xdmulwE polecam zerknąć.
Opublikowano 10 lutego 201015 l Nie no nie wyrabiam już. Co za pizda to wymyśliła. Zostały mi pióra, glyfy i podcinka 5 kolesi. Męczę się już drugi dzień z tym gównem:sick: A podcinki nie mam pojęcia jak wykonać. Byłem u trenera w Monteriggioni, nauczył mnie on podcinać ale gdy przejmuje długą broń to Ezio zamiast podcinać uderza w tułów albo upuszcza broń
Opublikowano 10 lutego 201015 l To trzeba trzymać Kwadrat i wtedy robi zamach i zgarnia 5 chłopa. Zrobiłem to w 6 minut z zegarkiem w ręku.
Opublikowano 11 lutego 201015 l Fajnie mam 98 piórek. Wie ktoś jak sprawdzić z jakich miejsc zebrało się te pióra? I czy w ogóle da się coś takiego sprawdzić?
Opublikowano 11 lutego 201015 l W opcjach w sekcji DNA jest pokazane w jakiej dzielnicy zostały ci piórka do zebrania. Co do podcięcia to zdobądz włócznie i zostaw ją w jakimś miejscu, potem znajdź 5 albo 6 przeciwników, przyciągnij ich w pobliże broni i użyj bomby oslepiającej weż włócznie i podcinaj strażników. Ta sama metoda pomoże ci w zdobyciu trofeum No-hitter i Messer Sandman.
Opublikowano 11 lutego 201015 l Dzięki nemesis1 ! A i mam jedno pytanko jeszcze. Zostały mi te glyfy i będzie platynka tylko, że jednego nie mogę zrobić. Muszę obracać takie koła no i złamałem jeden szyfr, potem coś tam jeszcze, następnie były takie żarówki które gasiłem i był filmik jak Edison dowodzi, że prąd jest niebezpieczny uśmiercając słonia i teraz mam znowu szyfr, którego nie umiem złamać. W podpowiedzi koleś mówi mi, że to jakiś system trójkowy "kropka, dwie kropki, kreska i kropka" ale za nic nie wiem o co tam chodzi.
Opublikowano 11 lutego 201015 l No i jest platynka. Gra ogólnie bardzo fajna tylko krótka i dość łatwa (choć 3-4 trophy sprawiły mi problemy) jednak za 199zł przynajmniej ja wymagam trochę dłuższej zabawy
Opublikowano 30 grudnia 201113 l mam pytanie. Co do trofeum - I like the view - znalazłem wszystkie punkty widokowe w całej grze a pucharka nie mam Oraz nie zaliczyło mi 3 sekwencji. WTF ?
Opublikowano 5 stycznia 201213 l Ponieważ ta gra jest zepsuta. Mnie, jak i wielu innym graczom, również poszczególne sekwencje nie wpadały. Niby jeśli pierwsza wejdzie, ma być teoretycznie wszytko w porządku, ale nie wierz w to. Rada - należy odinstalować grę, stan gry skasować, zainstalować tytuł raz jeszcze i powtórzyć zabawę.
Opublikowano 5 stycznia 201213 l Ja nie wiem, jak to UBI robi, ale wszystkie Asasyny pod wzgledem trofeow sa zabugowane. To dla mnie niewiarygodne jak mozna tak dobra serie glitchowac, a Brotherhood jest w tym mistrzem. Oraz patrz teraz na temat Revelations (ostrzegam nad jednym trophy)
Opublikowano 5 stycznia 201213 l Udało mi się, bez kasowania. Zacząłem od nowa, punkty widokowe wjechały bez problemu, tak samo jak pucharek za 3 sekwencję. Platyna już jest. Szczęście w nieszczęściu, że to była tylko trzecia a nie powiedzmy 8. Bo aż tak daleko by mi się nie chciało przechodzić. Dzięki za info, że w innych Assasinach też tak jest. Lekki skandal jak dla mnie
Opublikowano 5 stycznia 201213 l A jeszcze zeby dalo sie to ominac to pol biedy, ale w takim Brotherhood podobno kazdy Gracz dostaje jedno zabugowane (losowo) trofeum (co by bylo sprawiedliwie heh), na szczescie chodzi tylko o singla, multi jest ok. Np. ja mialem "Orla Cien"- musialem przechodzic z powrotem polowe gry na nowym sejwie, ale kumpel mial za 2 sekwencje, takze mial latwiej. Zaprawde jest to wqrw.jajace.