KainGorn 2 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 (edytowane) Nie widziałem takiego tematu, choć nie wiem czemu bo multi jest naprawdę fajne. Ktoś chętny na wspólne gierczenie? Będę tworzył listę aktualnych graczy, więc się zgłaszajcie Lista graczy (PSN_ID) : 1. KainGorn 2. Ilona_pl Edytowane 26 października 2009 przez KainGorn Cytuj
Ilona1973 6 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Ja wieczorami mogę pograć online. Muszę jeszcze dokładnie poznać wszystkie misje. Niektórych nie czaję :confused: Jestem w trakcie przechodzenia misji w singlu a online zagrałam dosłownie parę razy. Wsparcie się przyda (PSN_ID): Ilona_pl Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 26 października 2009 Autor Opublikowano 26 października 2009 No ja tak samo , ale wolę już zebrać stałą ekipkę Zaraz pójdzie PM na psn Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi