zajman 18 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Narazie masz to co większość ludzi na początku - nie umiesz grać na swoją własną postać Z czasem powinno minąć Tak naprawdę wiesz wszystko (jak karać , co robić , co blokować ) ale nie umiesz tego wprowadzić w życie . To że ktoś ma dobrą rangę a gra jak pała na 3 schematy i rzut to inna sprawa . Ja się tym jednak nie przejmuję bo offline to już się nie sprawdza . Fajnie mieć wysoką rangę ale żeby zdobyć takiego np. destrojera już trzeba się sporo namęczyć , nie raz siarczyście się przy tym wku.rwisz a nic to warte tak naprawdę nie jest Cytuj
Cipher 0 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Opublikowano 27 kwietnia 2010 (edytowane) no tak rozumiem xD czasami mialem duzo szczescia i udalo mi sie pokonac naprawde dobrych graczy ale po 3 takich walkach jak ta wyzej opisana - czlowiek traci cala motywacje jaka zdobyl xD ktos gra jak pala, ale wygrywajac on czuje sie dobry a to ja czuje sie jak pala xD Z innej beczki: ktos natknal sie kiedys na tego sumo co jest pierwszy w rankingu? xD ten to dopiero gra ciagle to samo... identyko wszystko robi. czy to jest sposob na wygrywanie online? czemu mi takie cos nie wychodzi? Czasami grajac, czuje sie tak jakby kazdy enemy na jakiego trafie, znal ciosy asuki, to jest frustrujace xD drugie pytanie, z jeszcze innej beczki: gralem ostatnio z jakims mastermindem, ktory wyszedl z gry w momencie kiedy przegral 3. runde, to mu napisalem co on do cholery odstawia (oczywiscie nieco mniej dyplomatycznie;p) to mi odpisal cos w stylu "HAHAHAHAAH!!!!", no to ja wiedzac juz z kim mam do czynienia zapytalem czy smieje sie z kary jaka wlasnie dostal (i dodalem cos w stylu scierka bez mozgu;p) a on mi odpisal ze smieje sie ze mnie, bo on wlasnie pisze do SONY i ja dostane PernamentBan xD oczywiscie wysmialem go i dodalem do block list, nie mniej jednak mam shize - czy SONY rozdaje bany za takie cos? czy nie? bo jesli tak to sam mam dowody na zbanowanie chyba polowy ludzi z ktorymi gralem xD ktos jest w stanie mi odpowiedziec? Edytowane 27 kwietnia 2010 przez Cipher Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Dam Ci dobrą rade: NIE GRAJ ONLINE!!! A jeśli nie masz z kim grać to namów: kumpla, koleżanke, matke, żone, córkę, syna czy kogokolwiek i podszkol go, a na pewno wyjdziesz na tym lepiej niż grając po necie w tę grę. Pozdro Cytuj
Cipher 0 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Opublikowano 28 kwietnia 2010 dzieki za dobra rade:) ale kupilem Tekkena rowniez z mysla o graniu online jednak xD ktos jest w stanie odpowiedziec na moje pytanie dotyczace banowania? Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Nie masz co się martwić o bana, takie rzeczy tylko na xlive za granie na piratach i to nie zawsze A granie online to świetna sprawa, ale z odpowiednim podejściem. Jeśli nastawiasz się na wygrywanie za wszelką cenę i spamujesz jeden schemat w każdej walce to faktycznie lepiej nie grać. Jednak jeśli nastawisz się na podnoszenie swoich umiejętności i starasz się grać jak offline to naprawdę dużo daje. Sam odkąd gram online zauważyłem spory postęp i także offline o wiele lepiej mi idzie. Jeśli chodzi o Asuki nadużywające reversali, to najlepszym wyjściem jest gra max defensywna i czekanie na błąd. Skoro koleś nawet juggli nie zna, to jest spora szansa, że szybko zrobi coś głupiego. No i spokój to podstawa, im bardziej się denerwujesz tym większa szansa, że przegrasz Cytuj
Cipher 0 Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 dzisiaj znowu gralem z tym debilem xD zaczal spamowac ss+2 do momentu az trafil, czy jest jakis sposob aby to ominac? teraz se mysle ze moglem zrobic rewersal, ale do cholery jasnej, z czym do niego nie podbieglem to mnie gasil ss+2, a jak trafil na blok to robil 30 razy jeszcze, az w koncu traifl. help? Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 (edytowane) Nie graj online, bo wtedy zamiast mieć radość z gry, tylko wkurzasz się na cweli spamujących jeden cios, który offline zapewne nie byłby taki za(pipi)isty <_< Edytowane 3 maja 2010 przez Cambion Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 Ale przecież to jest widoczny cios. Jak widzisz, że robi ss'a to od razu wyjeżdżasz z f+2 Cytuj
Cipher 0 Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 (edytowane) no wlasnie o to mi chodzilo: co na to robic:D myslalem ze f+2 nie jest zbyt safe na takie rzeczy, wiec nie robilem. wyprubuje:) jak ja patrze na to co on robi i jak se pomysle ze przegrywam z takim czyms to mi sie wogole grac odechciewa juz xD tylko raz na chyba 5 walk udalo mi sie z tym (pipi) wygrac xD dalem mu inv na unranked to nawet nie odpisal... PS jest tu ktos z gdanska zeby pograc w t6? tyle ze ja tu nie mam swojego pada. jak juz mowilem gram tylko w weekendy, jak jestem w domu, w gronowie. bo na stancji nawet porzadnego tv nie mam, a moj fat jednak troche wazy i zajmuje wiec nie chce mi sie go targac w te i we w te co tydzien xD Edytowane 3 maja 2010 przez Cipher Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi