Opublikowano 18 stycznia 201015 l http://www.ps3site.pl/trofea/poradniki/poradniki-retail/god-of-war-collection-god-of-war/
Opublikowano 19 stycznia 201015 l No wkoncu platyna w obu czesciach,przyznam ze challenge of the gods jest bardziej upierdliwy niz titans
Opublikowano 19 stycznia 201015 l W końcu zrobiłem te challenge of the gods, jeszcze tylko dobić speed run i platyna w jedynce.
Opublikowano 20 stycznia 201015 l Jak najlepiej zdobyć trophy na wszystkie upgrade broni i magi ? Gdzie jest dużo orbsów ?
Opublikowano 20 stycznia 201015 l Wystarczy lizać ściany i nie omijać walk. Jeśli pod koniec gry będzie ci brakowało orbów, to podczas walki z Aresem możesz nabić.
Opublikowano 20 stycznia 201015 l Jak najlepiej zdobyć trophy na wszystkie upgrade broni i magi ? Gdzie jest dużo orbsów ? Po walce z meduzą wyskakują minotaury i mamy za zadanie zamienić je w kamień i rozbić. Wystarczy zmienić magię na błyskawice Posejdona i nawalać w nich cały czas tym czarem, można tak nabić mnóstwo orbów i bardzo wysokie combo, magia akurat cały czas się respawnuje, tak samo jak i przeciwnicy, więc możesz na tym etapie wymaksować wszystkie bronie i czary. Edytowane 20 stycznia 201015 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 20 stycznia 201015 l Jak najlepiej zdobyć trophy na wszystkie upgrade broni i magi ? Gdzie jest dużo orbsów ? Po walce z meduzą wyskakują minotaury i mamy za zadanie zamienić je w kamień i rozbić. Wystarczy zmienić magię na błyskawice Posejdona i nawalać w nich cały czas tym czarem, można tak nabić mnóstwo orbów i bardzo wysokie combo, magia akurat cały czas się respawnuje, tak samo jak i przeciwnicy, więc możesz na tym etapie wymaksować wszystkie bronie i czary. W takim razie czy stosując ten patent to jest szansa nabić tam tyle orbów co trza i jeszcze skończyć przed upływem 5 h ? Edytowane 20 stycznia 201015 l przez balon1984
Opublikowano 20 stycznia 201015 l Raczej nie da rady, bo to trochę czasochłonne jest. Ale w pierwszej kolejności radzę nabić na maksa ten czar od Posejdona. Wtedy znacznie lepsze jest combo, a co za tym idzie, dostaje się więcej orbów.
Opublikowano 20 stycznia 201015 l Najlepiej przejsc gre na speedrunie, robiac save przed walka z Aresem - po tym jak wpadnie trofeum za speedruna, wystarczy wczytac stan gry sprzed walki i nabijac orby (z pewnoscia pojdzie szybciej niz z tymi minotaurami, bo orbow sie dostaje sporo).
Opublikowano 21 stycznia 201015 l W GoW 2 wystarczy zebrac wiekszosc skrzynek i zabic wiekszosc przeciwnikow zeby przed koncem gry miec wszystko wymasterowane,a jak jakism cudem Ci sie nie uda to na bonus play odpalasz sobie urny ktore zwiekszaja przyrost orbow chyba 10x o ile dobrze pamietam.
Opublikowano 21 stycznia 201015 l W dwójce nie da rady ulepszyć wszystkiego za pierwszym przejściem. Ostatnią broń zdobywa się po przejściu gry.
Opublikowano 21 stycznia 201015 l Bajki opowiadasz,ja za pierwszym przejsciem dostalem trophy i wszystko ulepszylem,blade of olympus nie jest wymagany do trophy i mozna go ulepszac na challenge of titans,nie trzeba drugi raz przechodzic gry.
Opublikowano 21 stycznia 201015 l Ano widzisz, nie wiedziałem, że BoO się nie zalicza. Tak to się da za pierwszym.
Opublikowano 21 stycznia 201015 l Bajki opowiadasz,ja za pierwszym przejsciem dostalem trophy i wszystko ulepszylem,blade of olympus nie jest wymagany do trophy i mozna go ulepszac na challenge of titans,nie trzeba drugi raz przechodzic gry. No ale mimo wszystko lepiej BoO dopakować na maksa podczas ponownego przechodzenia gry. Wtedy Challenge of Titans jest łatwiejsze A co do pierwszej części twojego postu, to też nie wiedziałem o tym...
Opublikowano 21 stycznia 201015 l Ja ulepszylem blade of olympus do max na jednym przejsciu,normalnie przechodzisz gre,zbierasz skrzynie,ulepszasz all do max i jakos przed 4 ostatnimi bossami masz max,lecisz dalej,zabijasz co ci pod lape wpadnie,konczysz gre. Teraz odpalasz challenge 1,wciskasz start,wywalasz wszystkie orby ktore zdobyles na tych bossach az do konca gry w Blade of olympus,save --> profit,restart challenge i masz all na maxa.
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Trochę głupie pytanie, no ale... Czy podczas przechodzenia na czas (GoW) pausy też liczą się do ogólnego czasu?
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Trochę głupie pytanie, no ale... Czy podczas przechodzenia na czas (GoW) pausy też liczą się do ogólnego czasu? Pausy się nie liczą, tak samo filmiki, nie są liczone do czasu przechodzenia gry. Edytowane 22 stycznia 201015 l przez ubol
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Trochę głupie pytanie, no ale... Czy podczas przechodzenia na czas (GoW) pausy też liczą się do ogólnego czasu? Zalezy co niektorzy odbieraja za Pauze. Jesli nacisniesz START (ekran upgradowania broni itd),to czas NADAL LECI. Jesli zas SELECT to wtedy masz prawdziwa pauze i czas nie idzie.
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Hmm ostatnio mnie olali, to może teraz powiedzą, jestem w Challege of Poseidon, jakoś pod koniec tam co trzeaba wysunąć schody i zanurkować pod wodę, żeby dźwignie uruchomić i na liczniku 2h, zdążę ?
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Omijaj niepotrzebne starcia z wrogami, walcz tylko kiedy jest to wymagane do przejscia dalej. Powienienes zdazyc. ______________________________________________ Jesli idzie o masterowanie broni i czarow w GOW2 to Velius ma racje. Wystarczy zbierac wiekszosc skrzyn i bic wrogow na orby, a max wszystkiego lacznie z blade of olympus wpadnie przy jednym przejsciu. Jesli do tego dojdzie czerwona uber chest to luzno... Edytowane 22 stycznia 201015 l przez giger_andrus
Opublikowano 22 stycznia 201015 l A czy ktoś napisał że nie ma racji ? Nie da się ulepszyć BoO za pierwszym przejściem. Jedynie po przejściu gry