Skocz do zawartości

God of War Collection ( I & II )

73 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trofeów obu części?

• Mortal (bardzo łatwe)
    • Spartan (łatwe)
    • Colosus (średnie)
    • God-like (trudnie)
    • Titan (bardzo trudne)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Zgadza sie, dlatego "przy" a nie "podczas" :)

Wiadomo o co chodzi.

Polecam zamawianie gier z Kanady. Taki GOW3 wychodzi ~180zl z przesylka.

• Odpowiedzi 218
  • Wyświetleń 12 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Najlepsze metody masz opisane na poprzednich stronach. Przejdź sobie na spokojnie GoW2, jak skończysz spróbuj wyzwanie i pewnie zrobisz w góra trzech podejściach.

Opublikowano

Powiedzcie mi jak będę robił speed runa, to bez powiększania paska energii to da rade przejść Arisa na normal czy jedynie jest szansa na easy?

Opublikowano

No w sumie to macie rację, nie ma co się wczuwać i walnę na easy.

Opublikowano

Ja speeda robiłem na hardzie 8) A czemu nie chcesz zbierać piór i oczu ? przecież ich znalezienie praktycznie nie wydłuża czasu przejścia (wiadomo gdzie są), no chyba że grasz pierwszy raz, ale wtedy nie ma sensu robić SR od razu.

Opublikowano

No w sumie to macie rację, nie ma co się wczuwać i walnę na easy.

Ja grałem "Krową" bez oczu i piórek i grę ukończyłem w 3h i 25min.

Opublikowano

Ja tez gralem krowa i praktycznie malo co zbieralem a gre zdoalem ukonczyc bodajze na 2h 47 minut.

Opublikowano

Hmm, mam problem z Challeges of Titans #2 :/ Ktoś doradzi jakiego combo używać ?

Opublikowano

L1+X a w powietrzu nawalasz L1+O, na YT masz wszystko.

Opublikowano

A najlatwiej zalozyc spear i klepac trojkat,nawet myslec nie trzeba wtedy,samo wpada.

Opublikowano

Boss Batch 3 nie wpadło, jak będę grał od nowa z kostiumem i urnami to wpadnie ?

Opublikowano

Czyli co nie ma na to, w końcu żadnej metody aby ten Boss Bath wpadł za 1-wszym razem? Słyszałem, że trzeba ubić ziomka, że na raz ich przejsć itp.

Szczerze uwielbiam tą serie ale pierw ostro wymęczyłem ją na PS2, teraz jeszcze Collection i szczerze mówiąc wolałbym na razie uniknąć kolejnego przechodzenie GoW 2 i jeszcze zdążyć dobrze wygłodnieć przed GoW3

Opublikowano

Powinienem mieć Save przed walką z krakenem, więc spróbuję powtórzyć :)

Niestety to nie pomogło, trzeba od nowa :/

Edytowane przez zagul

Opublikowano

Z analiz (wieele postow ludzi itd na innym forum) wynika ze zeby boss batch 3 wpadlo (a i tak gwarancji nie ma),trzeba to przejsc na jednym posiedzeniu,nie wylaczac gry i co najwazniejsze,podczas bitwy do loom chamber nie robic loadow i nie zginac(jakby komu przyszlo do glowy zeby trofeum wbic za ta walke na czas),wiekszosc ankietowanych ktorzy w taki sposob zagrali dostali trofeum za pierwszym razem,w tym i ja.

Opublikowano

Też mogę potwierdzić, że zrobiłem cały Boss Batch 3 za jednym razem, bez ginięcia po drodze i wpadło trofeum od razu.

Opublikowano

U mnie też wpadło jak zrobiłem, to podczas jednego posiedzenia, i bez zginięcia w drodze do loom chamber.

Opublikowano

A mi nie wpadlo trofeum za challenge of the gods :/ Jest szansa, ze trophy wpadnie pozniej? Czy musze jeszcze raz przechodzic? kostiumy mam jak cos :yes:

Opublikowano

u stary współczuje szczególnie mając na uwadze 10 challenge :) no mi wpadło od razu, szczerze to raczej zerowe szanse, że wpadnie ci po czasie.

Opublikowano

Możliwe że nie wpadnie po ponownym przejściu wyzwań, ale jak już raz przeszedłeś to i drugi raz przejdziesz.

Opublikowano

No właśnie, też mi się wydaje, że może nie wpaść jak zaliczysz je znowu(dzieje się tak chyba np. z Boss Batch 3 w GoW 2). Jeśli masz save z końca grynie gry/nie zapisałeś jej po przejściu wyzwań, to spróbuj jeszcze raz na takim właśnie zapisie, gdzie jeszcze nie masz zaliczonych wyzwań.

Opublikowano

Przeszedlem drugi raz te challenge i trophy wpadlo :)

Opublikowano

mam proplem jak wiekszosc z was : za cholere nie chce mi wejsc Boss Batch 3. Jak przejde na new game plus caly odpoczatku nie wyłączajac gry to wpadnie?

Mo`e jest jakis inny sposób orócz wyzej wymienionego?