Opublikowano 23 stycznia 201015 l Zgadza sie, dlatego "przy" a nie "podczas" Wiadomo o co chodzi. _________________________ Polecam zamawianie gier z Kanady. Taki GOW3 wychodzi ~180zl z przesylka.
Opublikowano 24 stycznia 201015 l Powiedzcie mi jak będę robił speed runa, to bez powiększania paska energii to da rade przejść Arisa na normal czy jedynie jest szansa na easy?
Opublikowano 24 stycznia 201015 l Ja speeda robiłem na hardzie 8) A czemu nie chcesz zbierać piór i oczu ? przecież ich znalezienie praktycznie nie wydłuża czasu przejścia (wiadomo gdzie są), no chyba że grasz pierwszy raz, ale wtedy nie ma sensu robić SR od razu.
Opublikowano 24 stycznia 201015 l No w sumie to macie rację, nie ma co się wczuwać i walnę na easy. Ja grałem "Krową" bez oczu i piórek i grę ukończyłem w 3h i 25min.
Opublikowano 26 stycznia 201015 l Ja tez gralem krowa i praktycznie malo co zbieralem a gre zdoalem ukonczyc bodajze na 2h 47 minut.
Opublikowano 30 stycznia 201015 l Hmm, mam problem z Challeges of Titans #2 Ktoś doradzi jakiego combo używać ?
Opublikowano 31 stycznia 201015 l A najlatwiej zalozyc spear i klepac trojkat,nawet myslec nie trzeba wtedy,samo wpada.
Opublikowano 1 lutego 201015 l Boss Batch 3 nie wpadło, jak będę grał od nowa z kostiumem i urnami to wpadnie ?
Opublikowano 1 lutego 201015 l Czyli co nie ma na to, w końcu żadnej metody aby ten Boss Bath wpadł za 1-wszym razem? Słyszałem, że trzeba ubić ziomka, że na raz ich przejsć itp. Szczerze uwielbiam tą serie ale pierw ostro wymęczyłem ją na PS2, teraz jeszcze Collection i szczerze mówiąc wolałbym na razie uniknąć kolejnego przechodzenie GoW 2 i jeszcze zdążyć dobrze wygłodnieć przed GoW3
Opublikowano 1 lutego 201015 l Ubiłem wszystkich bossów z Boss Batch 3 za jednym posiedzeniem i wpadło.
Opublikowano 1 lutego 201015 l Powinienem mieć Save przed walką z krakenem, więc spróbuję powtórzyć Niestety to nie pomogło, trzeba od nowa Edytowane 1 lutego 201015 l przez zagul
Opublikowano 2 lutego 201015 l Z analiz (wieele postow ludzi itd na innym forum) wynika ze zeby boss batch 3 wpadlo (a i tak gwarancji nie ma),trzeba to przejsc na jednym posiedzeniu,nie wylaczac gry i co najwazniejsze,podczas bitwy do loom chamber nie robic loadow i nie zginac(jakby komu przyszlo do glowy zeby trofeum wbic za ta walke na czas),wiekszosc ankietowanych ktorzy w taki sposob zagrali dostali trofeum za pierwszym razem,w tym i ja.
Opublikowano 7 lutego 201015 l Też mogę potwierdzić, że zrobiłem cały Boss Batch 3 za jednym razem, bez ginięcia po drodze i wpadło trofeum od razu.
Opublikowano 7 lutego 201015 l U mnie też wpadło jak zrobiłem, to podczas jednego posiedzenia, i bez zginięcia w drodze do loom chamber.
Opublikowano 9 lutego 201015 l A mi nie wpadlo trofeum za challenge of the gods Jest szansa, ze trophy wpadnie pozniej? Czy musze jeszcze raz przechodzic? kostiumy mam jak cos
Opublikowano 9 lutego 201015 l u stary współczuje szczególnie mając na uwadze 10 challenge no mi wpadło od razu, szczerze to raczej zerowe szanse, że wpadnie ci po czasie.
Opublikowano 9 lutego 201015 l Możliwe że nie wpadnie po ponownym przejściu wyzwań, ale jak już raz przeszedłeś to i drugi raz przejdziesz.
Opublikowano 9 lutego 201015 l No właśnie, też mi się wydaje, że może nie wpaść jak zaliczysz je znowu(dzieje się tak chyba np. z Boss Batch 3 w GoW 2). Jeśli masz save z końca grynie gry/nie zapisałeś jej po przejściu wyzwań, to spróbuj jeszcze raz na takim właśnie zapisie, gdzie jeszcze nie masz zaliczonych wyzwań.
Opublikowano 12 lutego 201015 l mam proplem jak wiekszosc z was : za cholere nie chce mi wejsc Boss Batch 3. Jak przejde na new game plus caly odpoczatku nie wyłączajac gry to wpadnie? Mo`e jest jakis inny sposób orócz wyzej wymienionego?