Opublikowano 12 lutego 201015 l Właśnie wpadło mi trofeum za 18 gorgon eyes, a piórek mam 12. Obecnie jestem w Hadesie na początku i mam pytanko czy na swojej drodze znajdę jeszcze 6 piórek wymaganych do trofeum?
Opublikowano 12 lutego 201015 l W dniu 12.02.2010 o 02:34, QTF napisał(a): mam proplem jak wiekszosc z was : za cholere nie chce mi wejsc Boss Batch 3. Jak przejde na new game plus caly odpoczatku nie wyłączajac gry to wpadnie? Mo`e jest jakis inny sposób orócz wyzej wymienionego? No z tego co tam wcześniej ustalaliśmy to trzeba przejść Krakena i 3 siostrzyczki (za jednym razem), bez wyłączania gry i najlepiej bez śmierci (osoby co tak robiły, w tym ja dostały te trophy za 1 razem). Sprawdź, może masz gdzieś save przed krakenem, żeby nie trzeba było od nowa grać.
Opublikowano 12 lutego 201015 l Odpowie ktoś czy od Hadesu do końca gry znajdę jeszcze 6 piórek potrzebnych do trofeum?
Opublikowano 12 lutego 201015 l W dniu 12.02.2010 o 15:22, balon1984 napisał(a): W dniu 12.02.2010 o 02:34, QTF napisał(a): mam proplem jak wiekszosc z was : za cholere nie chce mi wejsc Boss Batch 3. Jak przejde na new game plus caly odpoczatku nie wyłączajac gry to wpadnie? Mo`e jest jakis inny sposób orócz wyzej wymienionego? No z tego co tam wcześniej ustalaliśmy to trzeba przejść Krakena i 3 siostrzyczki (za jednym razem), bez wyłączania gry i najlepiej bez śmierci (osoby co tak robiły, w tym ja dostały te trophy za 1 razem). Sprawdź, może masz gdzieś save przed krakenem, żeby nie trzeba było od nowa grać. tak mam save przed ta walka z krakenem ale w ng+. przechod`ilem tylko ten moment 2 razy i nic. W czym problem zeby wydac patch poprawiajacy ten blad i ciekawe czemu to jeszcze nie zostalo zrobione.
Opublikowano 12 lutego 201015 l Istnieje prawdopodobieństwo że znajdziesz (w hadesie jest dużo skrzynek), ale nie wiem dokładnie bo nie byłem w takiej sytuacji. Jeżeli to twoje pierwsze przejsćie to zawsze możesz przejść drugi raz, jeżeli nie tzn. że coś słabo szukałeś (znowu) Zarówno w jedynce jak i w dwójce oczka wpadały znacznie szybciej, mniej wiecej o ten jeden komplet i mniej więcej w połowie gry. Ogólnie to w całej grze jest o wiele wiecej skrzyń z piórami/oczami, jedynie po skompletowaniu 18 sztuk znajdujemy w nich czerwone orby, a w hadesie jest bardzo dużo skrzń z dużą ich ilością. Osobiście nie widzę innego rozwiązania niż skończyć gre i się przekonać, toż to prawie sam koniec.
Opublikowano 13 lutego 201015 l po 3 godzinach meczenia challange of the gods 10 o 3 nad ranem w koncu wpadlo:) kurde co za ulga teraz biore sie za speed run i platynka wpadla:) swoja droga czy w dwojce wyzwania sa tez tak porabane jak te 10te?
Opublikowano 13 lutego 201015 l W 2 są łatwiejsze, jest ich też mniej. I nie musisz robić wszystkich za jednym podejściem.
Opublikowano 14 lutego 201015 l Skompletowałem dziś "Jedynkę" i prawdę mówiąc nie wysiliłem się zbytnio. Żałuję bardzo, że nie ma trofea za przejście trybu God.
Opublikowano 14 lutego 201015 l A ja nie zaluje bo nie nawidze przechodzic tej samej gry 3-4 razy tylko po to zeby miec platyne,zagrywka ponizej pasa obrzydzajaca gre,a tak to sie gra przyjemnie bo speedrun z dopalaczami to nie taki problem.
Opublikowano 18 lutego 201015 l gow2 - collect all uber chests - o co chodzi bo mi się wydaje ze wszystkie zebrałem a trophy nie wpadło
Opublikowano 18 lutego 201015 l Wszystkie trzy? Powinno wpaść bez problemu - może jakiś bug. Edytowane 18 lutego 201015 l przez Kyo
Opublikowano 18 lutego 201015 l W dniu 18.02.2010 o 17:54, Old_Kyo napisał(a): Wszystkie trzy? Powinno wpaść bez problemu - może jakiś bug. Tak mi się wydaje bo o które chodzi skrzynki dokładnie jakbyś mógł mi wyjaśnić byłbym wdzięczny , wiem że nie zdobyłem jednej w tym śnieżnym levelu z tytanem lodu bo była za kratkami , i jednej w tej świątyni co trzeba było zwłoki przenieść i wrzucić do strumienia wody żeby po drugiej stronie wypłynęły i tam na górze był jakaś skrzynka ale nie mogłem za nic rozkminić jak się tam dostać. już nieważne znalazłem na youtube Edytowane 18 lutego 201015 l przez fredybizkit
Opublikowano 18 lutego 201015 l Masz na mysli zwykle skrzynki. Uber chesty sa wieksze i zdobione Sa 3 w calej grze, kazda ma innego koloru orby. Pewnie na youtube znajdziesz ich lokalizacje.
Opublikowano 18 lutego 201015 l To chodzi chyba o te specjalne. Z magią, z dużą ilością czerwonych orbów i z "życiem".
Opublikowano 18 lutego 201015 l Nie, nie - to są specjalne skrzynie, różnią się wyglądem. Każda z nich dodaje kolejno b. dużo Red Orbs, jeden poziom energii i magii. 1. 2. 3. UP: Oddaje :potter: Edytowane 18 lutego 201015 l przez Kyo
Opublikowano 22 lutego 201015 l Rozwaliłem Krakena i siory, a trofik Boss Bash 3 nie wpadł...miał ktoś tak?
Opublikowano 22 lutego 201015 l W dniu 22.02.2010 o 19:34, Yap napisał(a): Rozwaliłem Krakena i siory, a trofik Boss Bash 3 nie wpadł...miał ktoś tak? W dniu 12.02.2010 o 15:22, balon1984 napisał(a): W dniu 12.02.2010 o 02:34, QTF napisał(a): mam proplem jak wiekszosc z was : za cholere nie chce mi wejsc Boss Batch 3. Jak przejde na new game plus caly odpoczatku nie wyłączajac gry to wpadnie? Mo`e jest jakis inny sposób orócz wyzej wymienionego? No z tego co tam wcześniej ustalaliśmy to trzeba przejść Krakena i 3 siostrzyczki (za jednym razem), bez wyłączania gry i najlepiej bez śmierci (osoby co tak robiły, w tym ja dostały te trophy za 1 razem). Sprawdź, może masz gdzieś save przed krakenem, żeby nie trzeba było od nowa grać. Edytowane 22 lutego 201015 l przez Kyo
Opublikowano 23 lutego 201015 l Na bonus play z urnami i kostium zajmie wam 3h przejście do tego momentu.
Opublikowano 24 lutego 201015 l Macie moze jakies porady jak przejsc Challange of the Titans 6 - utkwilem kompletnie.
Opublikowano 24 lutego 201015 l W dniu 24.02.2010 o 01:36, danielskii napisał(a): Macie moze jakies porady jak przejsc Challange of the Titans 6 - utkwilem kompletnie. Ja używałem na zmianę Miecza i Ostrzy, ale dużo więcej używałem czarów, bo mana leciała z potworów.
Opublikowano 25 lutego 201015 l Trzeba dorzynać te duże potwory(minotaury? nie pamiętam już) za pomocą QTE, wtedy odnawia się zdrowie.
Opublikowano 12 marca 201015 l Ja to mam szczęście a jeszcze pytałem się o to w temacie. Do rzeczy. Robiłem speedruna, wyszedłem do sklepu i zamiast wziąć pause pod select (tą co nie nabija czasu), to wziąłem menu upgreadu broni i czarów. I jakieś 30-40 minut poszło się walić. I teraz tak jestem na samym początku Pokaż ukrytą zawartość The Architect's Tomb a na liczniku mam 4 godziny 10 minut. I teraz pytanie: zdążę w te niecałe 50 minut przejść? Czy nie ma szans i lepiej nie grać dalej? Niby mi tylko został właśnie Pokaż ukrytą zawartość The Architect's Tomb, Hades no i Ares ale nie mam pojęcia czy da radę skończyć to w 49 minut..............;/;/;/.
Opublikowano 12 marca 201015 l Jak dobrze znasz drogę to powinieneś zdążyć. Na jakim grasz poziomie trudności? Jak możesz to przewijaj wszystkie filmy. Chociaż te lokacje są najbardziej upierdliwe, przez elementy zręcznościowe, więc na tym musisz uważać by nie tracić czasu.
Opublikowano 12 marca 201015 l Na szczęście na easy, drogę znam na pamięć. A cutscenek chyba nie można przewijać/przełączać co nie? Mogę się założyć, że pewnie zabraknie mi z 5 minut... Edytowane 12 marca 201015 l przez SłupekPL