Opublikowano 4 stycznia 201015 l czy w dwojce jest jakies miejsce by nabic orby tak jak w jedynce przy walce z Aresem? wtedy to mnie uratowalo, bo udalo mi sie nabic na tym brakujace 10 tysiecy orbow do Seeing Red przy pierwszym podejsciu teraz lece speed run. 1,5 godziny za mna i jestem na Pandora's Temple. powinno dac rade, nie? teraz bede angazowal sie w walke tylko i wylacznie gdy bedzie to potrzebne, np. przy zablokowanym przejsciu
Opublikowano 4 stycznia 201015 l czy w dwojce jest jakies miejsce by nabic orby tak jak w jedynce przy walce z Aresem? wtedy to mnie uratowalo, bo udalo mi sie nabic na tym brakujace 10 tysiecy orbow do Seeing Red przy pierwszym podejsciu teraz lece speed run. 1,5 godziny za mna i jestem na Pandora's Temple. powinno dac rade, nie? teraz bede angazowal sie w walke tylko i wylacznie gdy bedzie to potrzebne, np. przy zablokowanym przejsciu Dasz rade na bank
Opublikowano 4 stycznia 201015 l czy w dwojce jest jakies miejsce by nabic orby tak jak w jedynce przy walce z Aresem? wtedy to mnie uratowalo, bo udalo mi sie nabic na tym brakujace 10 tysiecy orbow do Seeing Red przy pierwszym podejsciu Odnośnie II to jest opcja aby kontynuować grę z ugrade'ami broni i magii - poza tym jest jedna bardzo przydatna Urna która daje mnożnik x10. Więc tym się nie martw. II Część ma dużo łatwiejsze trofea niż I. Ale i tak trofea w obu częściach są żenująco łatwe - myślałem chociaż że CotT trzeba będzie zrobić z rangą "Titan" a tu taki klops Edytowane 4 stycznia 201015 l przez Kyo
Opublikowano 4 stycznia 201015 l Mniej więcej w połowie gry dałem się zabić 5 razy zmieniłem poziom na niższy. I taki pozostał, cały czas jadę na tym niższym jest jakaś szansa żeby przywrócić znowu ten wyższy? Mowa o Gow-ie pierwszym. Z tego co pamiętam to raczej nie. No chyba, że czegoś nie wiem.
Opublikowano 4 stycznia 201015 l nie ma takiej mozliwosci, Slupek zmieniles poziom na nizszy to na nim pozostaniesz skoro za 1 podejsciem do platyny zostaly mi 2 trofea w GoW I to nie boje sie o dwojke. chcialbym trofeum za God i Titana, to byloby wisienka na torcie Kolekcji Edytowane 4 stycznia 201015 l przez VoytecCFC
Opublikowano 4 stycznia 201015 l Te trofea to kpina. Trochę śmiesznie, że 100% pucharów w grze, która ma tylko tryb single player można zdobyć, przechodząc ją na Easy.
Opublikowano 4 stycznia 201015 l Pamietajcie ze trophy Boss Batch 3 jest zbugowane i nie zawsze wpada. Najlepiej zrobic je za jednym posiedzeniem bez wylaczania konsoli.
Opublikowano 5 stycznia 201015 l Mułowate trofea, ogólnie brak pucharka za ukończenie na najwyzszym poziomie gry (w jakimkolwiek tytule) uważam za totalne nieporozumienie (ostatnio dał mi się we znaki DA, w którego grałem na najwyższym, po czym zrezygnowałem z braku motywacji i obniżyłem poziom). Rzygam już tym całym Kratosem - figurka trafiła do szuflady
Opublikowano 5 stycznia 201015 l Już pal licho te najwyższe poziomy, ale żeby wszystkie trofea wpadały w trakcie normalnego przechodzenia gry to dopiero żal moim zdaniem. Mogli się pokusić o jakieś juggle czy coś w tym stylu a tu nic. Za to dali trophy za 500 hitów w dwójce które wpada od razu jak zaczniemy grać .
Opublikowano 13 stycznia 201015 l Panowie jeśli mam czas 2:29 na clif of maddnes(nie jestem pewny pisowni więc jak coś, to sorry), to chyba się wyrobie w 5godzin ?
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Kur.wa, 10 challenge of the gods to chyba największe gów.no z jakim miałem do czynienia na konsoli. E: Sorry za post pod postem. Edytowane 14 stycznia 201015 l przez Khadgar
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Khadgar - z czym konkretnie (który challenge)? Ja to w sumie teraz na PS3 przeleciałem że nawet nie zauważyłem kiedy (wcześniej grałem na PS2). Edytowane 14 stycznia 201015 l przez Kyo
Opublikowano 14 stycznia 201015 l No pewnie dziesiacy,bo watpie zeby mu sie wszystkie 10 challengow nie podobaly. W dziesiatce najgorsze byly te (pipi)e satyry ktore cie wywalaly z platformy -_-
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Eee tam - 8mka gorsza IMO E: Jest z tym "fajnie" że trzeba je przejść w locie wszystkie naraz :potter: Na PS2 swego czasu koorwy latały jak skowronki Edytowane 14 stycznia 201015 l przez Kyo
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Akcja z L1+O (trzymać) można to wykonywać również z wyskoku, lub najlepsze combo kwadrat, kwadrat, trzymać kwadrat bez problemu wystarczają, by przejść dziesiąte wyzwanie.
Opublikowano 14 stycznia 201015 l No IMO pierwsze 9 jest naprawdę łatwe(no, troszkę czasu zajmują), ale dziesiąty to jakieś nieporozumienie. Za bardzo się chyba przyzwyczaiłem do Assasin's Creedów 2 i innych samograjów. Z tymi satyrami to porażka, niby wiem co mam robić i wszystko robię ok, a i tak wcześniej czy później rzucają Kratosem jak szmatą i po ptakach. A,i brak checkpointa boli - mogli dodać jak już grzebali przy konwersji.
Opublikowano 14 stycznia 201015 l E tam dobrze ze nie dali,przynajmniej mamy o jednego "samograja" mniej. A 8 challenge hmm,nie pamietam ktory to,ten gdzie wypada na nas 666 przeciwnikow i sie napieprzamy?
Opublikowano 15 stycznia 201015 l Tak - kilku undead soldiers i 4 gorgons'y naraz. Grając na PS2 najwięcej problemów miałem, nie ukrywam. Edytowane 15 stycznia 201015 l przez Kyo
Opublikowano 15 stycznia 201015 l Kur.wa, 10 challenge of the gods to chyba największe gów.no z jakim miałem do czynienia na konsoli. E: Sorry za post pod postem. No ja pamiętam, że też już pierd*lca dostawałem aż wpadłem na takie combo - wybijasz satyra blok+X (da się dwóch na raz) następnie będąc w powietrzu walisz z kółka (jeśli dobrze pamiętam to blok + O) - atak ten skutecznie wywala nie tylko psiaki ale również opadajacych satyrów poza platformę. Powtarzać do skutku
Opublikowano 15 stycznia 201015 l Wyrobisz się w 3 godziny. a co do Chellenge'ow - myslalem ze bedzie gorzej. przeszedlem je w 50 minut. teraz biore sie za dwojke, bo tylko to do platyny zostalo ;] Edytowane 15 stycznia 201015 l przez VoytecCFC
Opublikowano 15 stycznia 201015 l Ze kto? Co do challenge nr 8,dla mnie byl latwy i za pierwszym razem go zrobilem,ale 10...brrr,ile to razy przy koncu spadlem z platformy i szla piekna wiazanka a pad cwiczyl loty po pokoju.