Opublikowano 27 października 200915 l W programie High Score na kanale PatioTV (dostępny na platformie n, Cyfrze+ i Cyfrowym Polsacie) można oglądać zgredów- Kosa i Butchera. Chłopaki komentują w programie aktualne newsy z branży gier. Dwa pierwsze odcinki są też dostępnie na stronie www programu: KLIK!
Opublikowano 27 października 200915 l Który to jest kanał na cyfrowym polsacie? Bo znaleźć tego nie mogę.
Opublikowano 27 października 200915 l Autor Który to jest kanał na cyfrowym polsacie? Bo znaleźć tego nie mogę. Niestety na Cyfrowym Polsacie musisz ręcznie dodać ten kanał... Satelita: Hot Bird 7A 13,00E Transponder: 110 Częstotliwość: 10719.00 MHz Polaryzacja: pionowa Powodzenia;)
Opublikowano 27 października 200915 l a c+ kanal 113 niezly program... Edytowane 27 października 200915 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 28 października 200915 l Patrzyłem przed chwilą i dzisiaj o 16.30 bedzie. Na N kanał 80. Edytowane 28 października 200915 l przez zygmunt2
Opublikowano 28 października 200915 l Kurde mam nadzieję, że wszystkie odcinki będą dawać na stronkę internetową bo nie mam ani cyfry, ani polshitu ani tym bardziej n :confused:
Opublikowano 30 listopada 200915 l o fak dlaczego ja dopiero teraz to zobaczyłem, Koso/Butch mają potencjał na gwiazdy telewizorni, rewelka jak dla mnie
Opublikowano 9 stycznia 201015 l Kolejnego odcinka nie będzie Nakręciliśmy dwa programy dla zabawy i sprawdzenia się. Było fajnie, bo chłopaki z High-Score znają się na rzeczy, ale odległość/inne sprawy na głowie zadecydowały. Ale pewnie niedługo pokażę mordę gdzieś indziej