Keymaker 25 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Jak wszyscy wiemy, Lost jest seralem, który idealnie nadaje się do powtórnego ogądania nie raz, coby wyszukiwać kolejne kruczki, detale, połączenia wydarzeń. I tu pojawia sięmoje pytanie: czy lepiej kupić wydanie na DVD czy Blue-Ray ? Jaka jest różnica między tymie dwoma wydania mi, poza oczywistąróżnicą w jakości ? Czytałem coś, że na BD można oglądać retrospekcje slepione w całość. Wie ktoś, jak to wygląda ? Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 BD ma więcej dodatków. Kupuj BD. Albo najlepiej z zagranicy :F Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 2 lutego 2010 Autor Opublikowano 2 lutego 2010 Wczoraj poszło w świat info, że 24 sierpnia na BD ukaże się szósty sezon i cała kolekcja. To pierwsze ma kosztować $79.99 a cały serial ma być na 36 płytach i kosztować domyślnie $279.99. Fakib szit, miałem kupować po kolei, ale prawdopodobnie zaczaję się na kolekcyję Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 W Polsce wersja BR chyba nie jest w tej chwili dostepna. Bo gdzie nie szukam to: 'brak' Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 W Gdańsku w Saturnie widziałem 3 sezony. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Lepiej chyba zaczekać na jakiś zestaw po wydaniu 6 sezonu. Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Na allegro leżą. Ale jeden sezon kosztuje cirka 200 zł. Dużo trochę, nie uśmiecha mi się wydać 1200 zł za całą kolekcje. To jakies resztki leza. W sklepie dawno tego nie widzialem. Chodzi mi ze nie ma wznowienia, ani reedycji, bo jak wiecie polska wersja 1 sezonu na BR nie miala jednej plyty i dystrybutor dosyłał xd Lepiej chyba zaczekać na jakiś zestaw po wydaniu 6 sezonu. Nie sadze. Jesli wyjdzie to w PL w ogole, to min 1000 zł bedzie kosztowac. Kazdy sezon mozna bylo kupic za 130 ( w PL trylko 1-3 wyszly). Nie trzeba kupowac od razu calosci. Miesiecznie jeden sezon, to nie jest duzy wydatek, a w pol roku ma sie wszystko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi