Myszaq 0 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Zapraszamy do ogladania http://www.telka.tvk.pl/index.php?op=programy&sop=show&idd=22&videoid=855 recenzje: Uncharted2, Tekken6, Risen i O. Flashpoint obczajcie Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 jak dla mnie rewelacja. pierwszy raz obejrzałem gametime i już jestem fanem Myszaq, widać że lubisz gadać z ludźmi. Recenzje na plus, ani nie na siłę śmieszne, ani zbyt poważne. Dobra robota. Ps: dziewczyny z Wrocławia <3 Cytuj
Rik 13 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Ogólnie program udany, Myszaq robi trzodę na mieście (co akurat fajnie wypada). Recenzje Mashtera są ciekawe, za to recki Afro mi się nie podobają... brzmią jak czytane z kartki i te żarciki strasznie suche są -_- Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Mq, dobrze ci w nowej czapce :potter: wszystkie dzieci sie cieszą że gametime wrócił :potter: najważniejsze, ze poziom nadal wysoki1 Cytuj
snowblind 1 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Super, schizole znowu w akcji Cytuj
Cris 120 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 "W innym miejscu chcesz żeby Cie pomiziać?" lol Myszaq zawstydziłeś się chyba. Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 rozmowy z ludźmi jak zawsze komiczne ( + 70 do tasiemca xD ) niestety końcówka troche żenująca ;p Cytuj
Kisa v16 0 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 (edytowane) O cholera dobre to! Powiem szczerze, że pierwszy raz to oglądam, zawsze olewałem, bo myślałem, że jakieś (pipi), a to wyrąbisty program!!! POLECAM!!!! Takie programy powinny lecieć zamiast takich smutów jak samo życie i inne gó.wna. na polsacie a właśnie w telewizji jakiejś leci ten gametime? Na polsacie cyfrowym? Edytowane 8 listopada 2009 przez Kisa v16 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi