Opublikowano 29 października 200915 l Zapraszamy do ogladania http://www.telka.tvk.pl/index.php?op=programy&sop=show&idd=22&videoid=855 recenzje: Uncharted2, Tekken6, Risen i O. Flashpoint obczajcie
Opublikowano 30 października 200915 l jak dla mnie rewelacja. pierwszy raz obejrzałem gametime i już jestem fanem Myszaq, widać że lubisz gadać z ludźmi. Recenzje na plus, ani nie na siłę śmieszne, ani zbyt poważne. Dobra robota. Ps: dziewczyny z Wrocławia <3
Opublikowano 30 października 200915 l Ogólnie program udany, Myszaq robi trzodę na mieście (co akurat fajnie wypada). Recenzje Mashtera są ciekawe, za to recki Afro mi się nie podobają... brzmią jak czytane z kartki i te żarciki strasznie suche są -_-
Opublikowano 2 listopada 200915 l Mq, dobrze ci w nowej czapce :potter: wszystkie dzieci sie cieszą że gametime wrócił :potter: najważniejsze, ze poziom nadal wysoki1
Opublikowano 7 listopada 200915 l "W innym miejscu chcesz żeby Cie pomiziać?" lol Myszaq zawstydziłeś się chyba.
Opublikowano 8 listopada 200915 l rozmowy z ludźmi jak zawsze komiczne ( + 70 do tasiemca xD ) niestety końcówka troche żenująca ;p
Opublikowano 8 listopada 200915 l O cholera dobre to! Powiem szczerze, że pierwszy raz to oglądam, zawsze olewałem, bo myślałem, że jakieś (pipi), a to wyrąbisty program!!! POLECAM!!!! Takie programy powinny lecieć zamiast takich smutów jak samo życie i inne gó.wna. na polsacie a właśnie w telewizji jakiejś leci ten gametime? Na polsacie cyfrowym? Edytowane 8 listopada 200915 l przez Kisa v16