raven_raven 12 014 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Proszę Was o pomoc - jaki jest najlepszy odtwarzacz Blu-Ray w najkorzystniejszej cenie? Nie znam się zupełnie na tym - chodzi mi o taki, by odtwarzał dobrze i tyle, chyba nie ma za bardzo na co zwracać uwagi. Mile widziane odtwarzanie DivXów i napisów. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Wiele jest opinii, że zdecydowanie najlepszym odtwarzaczem BD pod względem cena/jakość jest PS3. Najtańsze w miarę przyzwoite odtwarzacze to wydatek co najmniej 400-500zł. Dokładasz 3 stówki i masz ps3 40GB i jeszcze możesz grać ^_^ Przynajmniej ja wychodzę z takiego założenia. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 30 października 2009 Autor Opublikowano 30 października 2009 Niestety to nie dla mnie ten odtwarzacz, rodzice chcą sobie kupić i mówią, że konsoli nie chcą - nie wiem czemu, no ale co zrobić. Ja tam wiem co dobre ;]. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 raven, naprawdę masz poważny problem, jeżeli nie potrafisz własnym rodzicom wytłumaczyć, że PS3 jest najlepszym na rynku odtwarzaczem BD. Sprawdzone info. I nie mówię tu o stosunku cena/jakośc, ale o autentycznych zaletach. Choćby to, że Sony wraz z rozwojem tej konsoli dorzuca do konsoli kolejne dekodery dźwięku, czegu nie uświadczysz w normalnym odtwarzaczu. Do tego naprawdę dobra jakość wykonania. A że jest to konsola przy okazji o naprawdęduzych możliwościach, to jużtylko zako plus można zapisać. Walcz, kuwa !!! Cytuj
zwierzakX360 1 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Zabierasz rodzicom pada a kupujes zpilot do ps3 i po problemie nawet nie będą wiedzieli że to konsola Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Jakbym był na Twoim miejscu to na spokojnie wytłumaczyłbym, dlaczego PS3 jest najlepszym wyborem w takiej sytuacji. Nie musisz przecież grać na niej godzinami, a rodzice mogą oglądać filmy na BD, w dodatku bardzo komfortowo. Spróbuj wyjaśnić to nie w kategoriach konsoli, a odtwarzacza z możliwością grania, może wtedy wyjdziesz na swoje. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Popatrz fora na ktorym ludzie zalecaja PS3 potem pokazesz im te wypowiedzi i moze zmienia zdanie Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 kup im PS3 pod choinke, jak juz beda mieli PS3 to bez sensu bedzie im wywalic $ na dodatkowy sprzet Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 3 listopada 2009 Autor Opublikowano 3 listopada 2009 Chyba będę musiał się postarać jeszcze raz wytłumaczyć starszym, o co chodzi. Oni po prostu mają awersję do wszystkiego, co potrafi odtwarzać gry. A jeśli już będę musiał coś na allegro wybrać, to jakimi właściwościami się kierować? Jakie formaty obsługuje itd. to sobie umiem odczytać, ale czy jest coś takiego ważnego, czym powinienem się kierować przy wyborze odtwarzacza? Cytuj
daras 3 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 Powiedz im ze beda mogli rowniez ogladac zdjecia na duzym ekranie, odtwarzac plyty DVD, korzystac z internetu i sprawa prosta. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 Bardzo dobrym i tanim odtwarzaczem jest LG 370. Jakościowo naprawdę fajnie wykonany, startuje szybciej od odtwarzaczy BD Sony, funkcjonalnie też je rozkłada. Obsługuje matroskę (.mkv) z USB, tylko pamiętam był jeden feler. Dyski zewnętrznę działały tylko sformatowane jako FAT32, tak więc nie można było odpalić plików większych jak 4GB. Może nowy soft rozwiązał problem - trzeba to sprawdzić. Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Ludziska jak to teraz jest? Starszy chce kupic odtwarzacz i nie wiem czy polecic mu konsolke czy jakis stacjonarny odtwarzacz? W sumie cena pewnie do 1,5k. No i fajnie jak by pliki mkv. czy Divx czytal.Niby co jakis czas jakis upgrade konsolowego odtwarzacza jest w FW,tak wiec nie wiem co wybrac;) Cytuj
Gość Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Zawsze mozna mkv przekonwertowac na format, ktory obsluguje PS3 np. A z opini wynika, ze Jako odtwarzacz PiEs3 radzi sobie bardzo dobrze. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 PS3 będzie odtwarzać filmy 3D po updacie, co starsze stacjonarki nie Daje to pogląd na to, jak przyszłościowym odtwarzaczem jest ta konsola <ok> Cytuj
kapsell 5 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 JCV XV BP 1 - stosunek jakosc , cena najwyzszy poziom. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi