MYSZa7 8 920 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 (edytowane) Klub: KONGO Platforma: Playstation 3 Obecnie szukam jeszcze z 5-10 zawodników. Jeśli ktoś chce do nas dołączyć pisać do mnie na PSN...proszę podawać POZYCJĘ na której chciałoby się grać. Edytowane 30 października 2009 przez MYSZa7 Cytuj
saper39 1 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 (edytowane) Klub: KONGO Platforma: Playstation 3 Obecnie szukam jeszcze z 5-10 zawodników. Jeśli ktoś chce do nas dołączyć pisać do mnie na PSN...proszę podawać POZYCJĘ na której chciałoby się grać. Siemasz.Jutro w końcu po dwumiesięcznej przerwie odpalam konsole i chetnie przyłączę sie do twojej drużyny.Mój nick saperGDA Pozycja...Pomoc najlepiej lewa Edytowane 30 października 2009 przez saper39 Cytuj
FalsoVero 3 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Czy któryś z forumowiczów na X-a stworzył klub ? Jeżeli tak to chętnie dołączę, jeżeli chodiz o pozycje to prawy pomocnik (off) bądź ŚP. Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Szukam ludzi do klubu.Konsola Ps3. Moje wymagania to: 1. Czas na granie także w tygodniu. 2. Jakieś umiejętności. 3. Posiadania Hs'a. 4. Nie granie pod siebie. 5. Nie narzekanie na lagi. Cytuj
saper39 1 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Siemano.Szukamy chetnych do gry w naszym klubie w fifa 10 na playstation3.Klub nazywa sie polish vodka squad i radzimy sobie calkiem niezle.Na pierwszych 10 meczy wygralismy tylko jeden ale teraz sie zgralismy i stosunek wygranych do porazek wynosi conajmniej 3:1.Mamy dwoch dobrych napastnikow i jednego dobrego pomocnika ofensywnego.Szukamy drugiego pomocnika ofensywnego i dwuch pomocnikow defensywnych.Liczy sie to aby grac czesto czyli conajmniej 3-4 razy w tygodniu.Wysylac mi prosby o przyjecie do klubu na PSNid saperGDA.Bede przyjmowal wszystkich chetnych ale nie jestesmy jakimis tam leszczami i to jak dlugo kto pogra w tym klubie bedzie zalezalo od tego co soba zaprezentuje.Gramy codziennie wieczorami a w weekendy roznie.Pozdro! Cytuj
mikam69 0 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 Po doświadczeniach i grze w innych klubach postanowiłem sam założyć klub bo chcę żeby jego funkcjonowanie było jak najlepsze. Poszukuję zawodników na każdą pozycję, grających zespołowo i w miarę często. Czekam na chętnych. Klub Polish Kickers. Mój PSN KoksRio. Zapraszam i czekam! Cytuj
mikam69 0 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 Klub Polish Kickers szuka ludzi do gry. Dziś wieczorem pierwszy mecz! Pisać do mnie na PSN KoksRio. Zapraszam na każdą pozycję ogranych graczy Cytuj
afr 0 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 klub Stachanowscy : szukamy dobrych doswiadczonych zawodnikow co mają ponad 80% odblokowanych wyzwan wirtualnej gwiazdy PSN - suszinho18 Cytuj
Bartolo 0 Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 (edytowane) Szukam ludzi do nowo założonego klubu o nazwie KANONIERZY narzazie jestem w nim tylko ja i kolega ale zapraszam wszystkich chętnych do gry moje gg 35273020 PSN mikunia1 Edytowane 8 października 2011 przez Bartolo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi