Skocz do zawartości

Bayonetta

Poziom trudności Trofeów. 5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności pucharków w Bayonetta?

• Bardzo łatwe
      0
    • Łatwe
      0
    • Średnie
    • Trudne
    • Bardzo trudne
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

15 szt. ukrytych pucharków

Brąz: bronze.gif

Taste Of The Witching Hour - Complete all chapters on any difficulty.

Chapters 1-4 (Normal) - Complete Chapters 1 through 4 on Normal difficulty.

Chapters 5-7 (Normal) - Complete Chapters 5 through 7 on Normal difficulty.

Chapters 8-11 (Normal) - Complete Chapters 8 through 11 on Normal difficulty.

New Testament: Ch. 1-4 (Hard) - Complete Chapters 1 through 4 on Hard difficulty.

New Testament: Ch. 5-7 (Hard) - Complete Chapters 5 through 7 on Hard difficulty.

New Testament: Ch. 8-11 (Hard) - Complete Chapters 8 through 11 on Hard difficulty.

I'm A Bit... I Mean Witch. - Execute a Torture Attack.

Feels Good, Doesn't It? - Execute 50 Torture Attacks.

You Want To Touch Me? - Engage Witch Time successfully 10 times.

Platinum! - Earn 10 Platinum Medals. Must be earned in 10 different battles.

Double, Double, Toil And Trouble - Create 20 Concoctions.

Tread Not So Softly - Kill an enemy by jumping on top of them.

Nice And Relaxed - Avert 10 enemy attacks with the Moon of Mahaa-Kalaa equipped.

Touch And It Will Hurt - Counter 10 enemy attacks with the Moon of Mahaa-Kalaa equipped.

Come Here, Little Boy - Taunt and defeat five plus angered enemies while taking no damages. Gaze of Despair may be equipped.

Wicked Weaver - Execute a Wicked Weave attack while using Dodge Offset.

The Deepest Cut - Kill 20 enemies using only Iai-Jutsu with Shuraba. (Iai-Jutsu performed by holding Dołączona grafika)

Higher And Higher - While never setting foot on the ground, grab enemies 10 times using Kulshedra.

Seeker Of Magic - Purchase three new techniques.

Record Collector - Obtain there complete Angelic Hymn Gold LPs.

Treasure Collector - Discover half of all the Umbra Witches' final resting places.

The Path To The Heavens - Discover all Alfheim portals.

Naughty Tentacles - Destroy all the tentacles that drop down together during a single sequence in Chapter 9.

Fire The Afterburners - Earn Platinum Medals during Verse 1 and Verse 2 of Chapter 14.

Srebro: silver.gif

Umbra Witch - Complete all chapters on Normal difficulty.

Umbra Elder - Complete all chapters on Hard difficulty.

Nice Try - Engage Witch Time successfully 10 times consecutively.

Touch And It Will REALLY Hurt - Counter three enemy attacks consecutively with the Moon of Mahaa-Kalaa equipped.

Wicked Weaver Master - Execute 20 Wicked Weave attacks while using Dodge Offset.

Commander Of Magic - Purchase all techniques.

Treasure Fanatic - Discover all of the Umbra Witches' final resting places.

Angel May Cry - Complete half of all Alfheim portals.

Truth In Its Purest Form - Collect all of Antonio's notes.

Złoto: gold.gif

Angel Slayer - Complete all Alfheim portals.

Platyna: platinum.png :potter:

Acquire all Trophies - Acquire all Trophies

Edytowane przez Kyo

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 992
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

1) Trofea wydaja sie na bardzo latwe (oprocz zlota bo nie wiadomo co to za portale - pewnie cos na wzor ToV z NG2)

2) Z trophies wynika ,ze jest po normal tylko Hard czyli kupa . Mam nadzieje ze jest jeszcze jakis wyzszy poziom ktorego pucharki nie uwzgledniaja ,bo jesli nie to porazka.

E: Eee w sumie teraz dopiero doczytalem ze sa jeszcze ukryte ,ale pewnie zwiazane sa one z fabula wiec nic ciekawego (oprocz spoilerow) z nich sie nie dowiem :/

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Srednio-trudny komplet.Co ciekawe,zdobycie platyny nie wiaze sie z wymasterowaniem gry(jak ma to miejsce w wielu produkcjach).Mozna np. miec platyne nie majac wszystkich broni,rzeczy w inwetarzu,nie przechodzac wszystkich poziomow (sic!),nie odblokowujac innych procz Bayonetty grywalnych postaci,nie przechodzac gry ponizej okreslonego przez tworcow czasu(za co jest nagroda),etc.

Komplet,jak wspomnialem,o raczej przecietnym stopniu trudnosci.

Opublikowano

Nie musisz przejsc

Lost Chapter(odblokowywany po przejsciu wszystkich portali)

,zeby zdobyc Platyne.A powinno byc jakies trophy zwiazane z przejsciem tego poziomu takze.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czytam te trofea i na platynę będę musiał przejść grę 3 razy, uważam ze to za dużo, rozumiem że dwa razy i drugi raz na wyższym stopniu trudności ale po trzech razach na pewno granie będzie już nudne

• 1 rok później...
Opublikowano

Jakoś niedawno kupiłem za grosze, na razie mam 75% i z trudnych rzeczy zostały mi przejścia na hard i infinity climax. Jak ktoś twierdzi, że platyna nie jest trudna to się myli :) nie jest to oczywiście ninja gaiden, ale nie jest też to walk in the park :)

Ogolnie sama gra jest bardzo dobra, przynajmniej dla mnie. Polecam dla miłośników DMC itp.

Opublikowano

Jakoś niedawno kupiłem za grosze, na razie mam 75% i z trudnych rzeczy zostały mi przejścia na hard i infinity climax. Jak ktoś twierdzi, że platyna nie jest trudna to się myli :) nie jest to oczywiście ninja gaiden, ale nie jest też to walk in the park :)

Ogolnie sama gra jest bardzo dobra, przynajmniej dla mnie. Polecam dla miłośników DMC itp.

gra jest bardzo trudna ale kto sobie poczytał to znalazł jak ją zglitchować i być nieśmiertelnym co robi z tego tytułu banał

Opublikowano

Zastanawia mnie jaka osoba w ogóle wpada na pomysł szukania glitchów do gier, tym bardziej tak dobrych jak bayonetta?

Gra jest świetna i czekam na kolejną odsłone, ale chyba na czekaniu się skończy.

Opublikowano

Zastanawia mnie jaka osoba w ogóle wpada na pomysł szukania glitchów do gier, tym bardziej tak dobrych jak bayonetta?

Gra jest świetna i czekam na kolejną odsłone, ale chyba na czekaniu się skończy.

taka osoba, która pożycza grę na tydzień od ziomka i musi ją zcalakować :D