Skocz do zawartości

Centrum kodów promocyjnych - Pierwszy post !

Featured Replies

Opublikowano

Prosze o udostepnienie konta z GoW3. Dzieki.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 327,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sprawdź PW.     Chętni na GoW 3 muszą chwile poczekać   Dobra zaczynam rozsyłać PMki, na początek do tych którzy widze że są zalogowani. Mam nadzieje że nie będzie tłoku przy ściąganiu.   Dobr

• Jako że demo GoW 3 jest już ogólnodostępne nie ma sensu dalsze udostepnianie. Jakoś minęły te dwa miesiące w ciągu których znalazło się ok 150 chętnych na pobranie dema :potter:. Od razu chciałbym pod

• Panowie i Panie !! chwytać kody na Ghost Recon Future Soldier !! http://nightdev.com/ghostrecon.html , wyłączyć na chwile adblocki itp, wpisujcie byle jaki email i dostaniecie kod na bete na wybraną k

Opublikowano

Square jakies niewyczerpane zasoby masz? ;) jesli nadal posiadasz to ja chetnie przytnę w GoW3. pzdr.

Opublikowano

Mogę prosić o udostępnienie konta, bądź kodzik BFBC2?

Opublikowano

Square jakies niewyczerpane zasoby masz? ;) jesli nadal posiadasz to ja chetnie przytnę w GoW3. pzdr.

Ciągle jedno i to samo :thumbsup: jeżeli się nie znjdzie jakiś cwaniak i nie zmieni hasła to i do premiery się dociągnie. Poszło PW.

Opublikowano

Mogę prosić o udostępnienie konta, bądź kodzik BFBC2?

Beta się właśnie skończyła. Nie proście już o kod na tą grę.

Opublikowano

Również proszę o demo God of War 3 (kod bądź udostępnienie konta).

Opublikowano

Square, dobry czlowieku niech ci Bóg w dzieciach wynagrodzi ze udostepnileś demo GoW III tak wielu osobom. No i miło że nie trafił się żaden cwaniak który by skradł konto.

A przechodząc do sedna, to chciałbym pokornie prosić o udostępnienie dema GoW III :)

Opublikowano

Myślałem, że minął czas na demo GoW III. Jeżeli nie to bardzo bym prosił o klucz do dema.

Pozdrawiam

Opublikowano

Demo nie ma limitu czasowego. Sprawdź PW.

Z tego co słyszałem to ma limit czasowy - do marca 2010 czyli do domniemanej premiery GoW III ;)

Jeszcze raz bardzo dziekuje za udostepnienie dema! :D

Opublikowano

Można prosić o dostęp do dema God of War 3 ???

Qrcze skończyłem niedawno pierwszą cześć i teraz kończę drugą. Ta gra jest niesamowita, nie wiedziałem że po trylogii Prince of Persia jakaś gra może mnie tak wciągnąć :)

Opublikowano

Witam pięknie - a czy i moja skromna osoba może prosić o dostęp do dema God of War 3 ???

Opublikowano

Sprawdźcie wiadomości.

Jednocześnie informuje osoby chętne do dema aby napisały posta w tym temacie. Prośby na PM czy to GG nie są brane pod uwage.

Edytowane przez Square

Opublikowano

Jestem Ci bardzo wdzięczny za te demko, załączyłem niedawno ściąganie, "wypisałem się" konto z konsoli usunąłem, więc możesz zmieniać hasło jak chcesz.

I oczywiście sprawdź PM :)

Opublikowano

Prośby na PM czy to GG nie są brane pod uwage.

Jak Cię będą nękać troglodyci, to nie wahaj się mi ich zgłosić.

Opublikowano

Nie jestem troglodytą, więc uprzejmie proszę o kod na demo GOWIII na forum.

Opublikowano

oddam slot na mod nation racer. piszcie pw.

beta konczy sie jakos tak na dniach

Opublikowano

Panie Niebieski sprawdź PM.

Widze że slocik na ModNations dość szybko zmienia właścicieli :)

Opublikowano

Jesteś Bogiem.