Opublikowano 29 grudnia 200915 l Square jakies niewyczerpane zasoby masz? jesli nadal posiadasz to ja chetnie przytnę w GoW3. pzdr.
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Square jakies niewyczerpane zasoby masz? jesli nadal posiadasz to ja chetnie przytnę w GoW3. pzdr. Ciągle jedno i to samo jeżeli się nie znjdzie jakiś cwaniak i nie zmieni hasła to i do premiery się dociągnie. Poszło PW.
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Mogę prosić o udostępnienie konta, bądź kodzik BFBC2? Beta się właśnie skończyła. Nie proście już o kod na tą grę.
Opublikowano 30 grudnia 200915 l Square, dobry czlowieku niech ci Bóg w dzieciach wynagrodzi ze udostepnileś demo GoW III tak wielu osobom. No i miło że nie trafił się żaden cwaniak który by skradł konto. A przechodząc do sedna, to chciałbym pokornie prosić o udostępnienie dema GoW III
Opublikowano 30 grudnia 200915 l Myślałem, że minął czas na demo GoW III. Jeżeli nie to bardzo bym prosił o klucz do dema. Pozdrawiam
Opublikowano 30 grudnia 200915 l Demo nie ma limitu czasowego. Sprawdź PW. Z tego co słyszałem to ma limit czasowy - do marca 2010 czyli do domniemanej premiery GoW III Jeszcze raz bardzo dziekuje za udostepnienie dema!
Opublikowano 31 grudnia 200915 l Można prosić o dostęp do dema God of War 3 ??? Qrcze skończyłem niedawno pierwszą cześć i teraz kończę drugą. Ta gra jest niesamowita, nie wiedziałem że po trylogii Prince of Persia jakaś gra może mnie tak wciągnąć
Opublikowano 31 grudnia 200915 l Witam pięknie - a czy i moja skromna osoba może prosić o dostęp do dema God of War 3 ???
Opublikowano 31 grudnia 200915 l Sprawdźcie wiadomości. Jednocześnie informuje osoby chętne do dema aby napisały posta w tym temacie. Prośby na PM czy to GG nie są brane pod uwage. Edytowane 31 grudnia 200915 l przez Square
Opublikowano 31 grudnia 200915 l Jestem Ci bardzo wdzięczny za te demko, załączyłem niedawno ściąganie, "wypisałem się" konto z konsoli usunąłem, więc możesz zmieniać hasło jak chcesz. I oczywiście sprawdź PM
Opublikowano 31 grudnia 200915 l Prośby na PM czy to GG nie są brane pod uwage. Jak Cię będą nękać troglodyci, to nie wahaj się mi ich zgłosić.
Opublikowano 31 grudnia 200915 l Nie jestem troglodytą, więc uprzejmie proszę o kod na demo GOWIII na forum.
Opublikowano 31 grudnia 200915 l oddam slot na mod nation racer. piszcie pw. beta konczy sie jakos tak na dniach
Opublikowano 31 grudnia 200915 l Panie Niebieski sprawdź PM. Widze że slocik na ModNations dość szybko zmienia właścicieli