Opublikowano 5 stycznia 201015 l kim wy wszyscy ludzie jesteście? Square, podziwiam Twoją szczodrość. ;]
Opublikowano 5 stycznia 201015 l Jednorazowy. Square najprawdopodobniej udostepnia konto, na ktore uzyl kod i z ktorego mozesz sciagac i milion razy.
Opublikowano 5 stycznia 201015 l o_O ostatnio pełno nowych nicków tutaj Sprawdźcie PMki. Edit: Przypominam osobom które dostały passy / chcą dostać aby zapoznały się z moim postem na drugiej stronie (#36). maniek przecież pisałeś kilka postów wcześniej to po co drugi raz ? Edytowane 5 stycznia 201015 l przez Square
Opublikowano 6 stycznia 201015 l ja nowy nie jestem wiec może jakoś się załapie jeszcze na kod na GoW3 pozdrawiam
Opublikowano 7 stycznia 201015 l Ty, a Tobie to Square pozwolił rozpowszechniać jego konto, czy masz swoje, albo to samowolka?
Opublikowano 7 stycznia 201015 l No maniek9000 czekam(y) na wyjaśnienia <_< Ma ktoś udostępnić konto na Hong Kong ? interesuje mnie demo Lair
Opublikowano 7 stycznia 201015 l Mogę prosić o kodzik do MAG`a ? Z góry dzięki beta jest otwarta! je je.be, co za ludzie