Skocz do zawartości

Centrum kodów promocyjnych - Pierwszy post !

Featured Replies

Opublikowano

Wpisałem te dane na nowym koncie i podaje ze bład co jest ? UF Pobieram! Wielkie dzięki.

Edytowane przez cureman

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 328,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdź PW.     Chętni na GoW 3 muszą chwile poczekać   Dobra zaczynam rozsyłać PMki, na początek do tych którzy widze że są zalogowani. Mam nadzieje że nie będzie tłoku przy ściąganiu.   Dobr

• Jako że demo GoW 3 jest już ogólnodostępne nie ma sensu dalsze udostepnianie. Jakoś minęły te dwa miesiące w ciągu których znalazło się ok 150 chętnych na pobranie dema :potter:. Od razu chciałbym pod

• Panowie i Panie !! chwytać kody na Ghost Recon Future Soldier !! http://nightdev.com/ghostrecon.html , wyłączyć na chwile adblocki itp, wpisujcie byle jaki email i dostaniecie kod na bete na wybraną k

Opublikowano

Hej Bartek, stawiam ci duże wirtualne pifko :)

Dzięki wielkie :thumbsup:

Opublikowano

Ja również z prośbą o konto do demka z Heavy Rainem. Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam!

Opublikowano

Ku... rwa ludzie stronę wcześniej Bartek podał dane do konta aby ściągnąć demo Heavy Rain , a wy ciągle o to prosicie...

Opublikowano

Myślisz że liczba osób jest nieograniczona na takie konto? Pewnie już dawno zajęte.

Opublikowano

No ja ściągałem dobrą godzinę po tym jak Bartek udostępnił.

Opublikowano

Mi dane nie dziala..jesli zmienil te dane ktos inny niz Bartek to mam nadzieje ze mu Ps3 zaliczy zgona...

Opublikowano

nie daje rady ściągnąć już z konta Bartka. Jak ktoś zapoda nowe konto na demo HR będę bardzo wdzięczny ;)

Opublikowano

ależ proszę gratisa

login: barziemia@gmail.com

hasło: bartek1

Prawdopodobnie ktoś zmienił już hasło. Dzięki.

Opublikowano

Prośba jeśli ktoś udostępni Heavy Rain, to można zrobić tak jak dotychczas udostępniał demko GoW 3 - Square. Czyli na PW i co 5-ciu użytkowników zmiana hasła przez właściciela konta.

Oczywiście także proszę o dostęp do dema, z mojej strony powiem ze walczę o kod od 11.oo rano .... próbuje dalej jak tylko uzyskam podzielę się z Wami.

Edytowane przez pl_yoshi

Opublikowano

Witam!

Jeśli jest jeszcze taka możliwość to poproszę o kod/sposób na ściągnięcie dema GOW3.

Z góry serdecznie dziękuję.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Może ktoś mi udostępnic konto z HR.. z góry dziękuje

Opublikowano

też proszę jeszcze raz konto do gow3, jeżeli można.

Jak ktoś chce posiadam również konto z demem Heavy Rain, jeżeli oczywiście ktoś ma dalej problem z zagadką/pobraniem

Opublikowano

Chetnie sprawdze HR :)

jak ktos bedzie mily to niech podesle PW

Opublikowano

moglbym prosic o kodzik do demka Heavy Rain? z gory dziekuje :)

edit: dzieki wielkie dla Dabmana :rolleyes:

Edytowane przez septo