Skocz do zawartości

Centrum kodów promocyjnych - Pierwszy post !

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Właśnie dostałem kod na demo Heavy Rain, użyje go na tym samym koncie na którym jest demo GoW 3 aby było łatwiej ze ściągnięciem, a i na forum będzie większy pożadek. Jakby ktoś był chetny to będe wysyłał passy za jakiś czas.

• Plusik 1
Opublikowano

Witam wszystkich. Właśnie dostałem kod na demo Heavy Rain, użyje go na tym samym koncie na którym jest demo GoW 3 aby było łatwiej ze ściągnięciem, a i na forum będzie większy pożadek. Jakby ktoś był chetny to będe wysyłał passy za jakiś czas.

ja jestem chetny szczegolnie zalezy mi na gow3

Opublikowano

W związku z tym że konto z GoW 3 jest na US, posiadany przeze mnie kod na nim nie działa. Założe nowe konto na PL i powinno nie być większych problemów.

Jakby co to dostęp do dema Heavy Rain będe rozsyłał od jutrzejszych godzin porannych, możliwe że jednak wcześniej. Tak więc uzbrojcie się w cierpliwość. Chyba że ktoś inny założy też konto.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

poproszę o kod do hr

Square, ja byłbym chętny i to bardzo.

Sprawdźcie PMki.

ja jestem chetny szczegolnie zalezy mi na gow3

Sprawdź PM.

Edytowane przez Square
  • Plusik 1
Opublikowano

Biorąc pod uwage fakt, że nie przebywam na forum 24/7 nic nie stoi na przeszkodzie żebyś też udostępniał dema. Chociaż forumowa brać jest raczej cierpliwa i poczeka spokojnie na swoją kolej :whistling: Zawsze jakby co to będzie jedno zapasowe konto jakby ktoś zmienił hasło. A i o samodzielne uzyskanie kodu na demo HR nie ma jakoś cięzko tak jak w przypadku GoW 3, więc przypuszczam że i chętnych będzie mniej. Chociaz przez ten dzień nazbierało się dość sporo próśb.

• Plusik 1
Opublikowano

Cześć :)

Jeżeli to możliwe to bardzo proszę o kod na demko GOW3. Pozdrawiam

Witam!

Jeśli jest jeszcze taka możliwość to poproszę o kod/sposób na ściągnięcie dema GOW3.

Z góry serdecznie dziękuję.

Pozdrawiam!

Sprawdźcie PMki.

• Plusik 1
Opublikowano

Ja również prosiłbym o pomoc w zdobyciu kodu na GoW III jesli mozna;)