Chicken 4 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 (edytowane) Poproszę kod do GOW III. Dzięki. Edytowane 22 lutego 2010 przez Chicken Cytuj
kris_mnht 0 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 Witam. Jeżeli akcja jest jeszcze aktualna to poproszę o kod do God of War 3. Pozdrawiam. Cytuj
pawliszak 0 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 informuje wszystkich, że po dzisiejszej aktualizacji PSS demko to będzie dostępne dla wszystkich Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Square 8 604 Opublikowano 25 lutego 2010 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 lutego 2010 Jako że demo GoW 3 jest już ogólnodostępne nie ma sensu dalsze udostepnianie. Jakoś minęły te dwa miesiące w ciągu których znalazło się ok 150 chętnych na pobranie dema :potter:. Od razu chciałbym podziękować tym, którzy w zamian zapodali plusa . Jeżeli w niedalekiej przyszłości będzie podobna akcja, to chętnie mogę zarządzać kontem na potrzeby nowego udostępniania . 13 1 Cytuj
SymakPL 0 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 cześć jest jeszcze beta mod nation races jeżeli tak proszę o kod Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Ostatnia beta MNR skończyła się w okolicach 13 stycznia, żadnej nowej chyba nie ma. 1 Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 6 marca 2010 Opublikowano 6 marca 2010 Nie ma może ktoś zbędnego kodu z kolekcjonerki Heavy Rain, na epizod w którym gramy zabójcą origami ? Jeśli tak to byłbym wdzięczny o udostępnienie konta, albo odstąpienie kodu Cytuj
tomaszz04 6 Opublikowano 6 marca 2010 Opublikowano 6 marca 2010 Nie ma może ktoś zbędnego kodu z kolekcjonerki Heavy Rain, na epizod w którym gramy zabójcą origami ? Jeśli tak to byłbym wdzięczny o udostępnienie konta, albo odstąpienie kodu Ten epizod jeszcze nie jest dostępny. Na razie można ściągać tylko pierwszy dodatek z Madison a ten dodatek o którym mówisz ma być trzecim dodatkiem (drugi ma być wyjaśniać dlaczego Jaiden ćpa) Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 6 marca 2010 Opublikowano 6 marca 2010 Aha, czyli ten z Madison to jest ten epizod z kolekcjonerki, czy jest on jakiś płatny? Jeśli kolekcjonerka, to może ktoś się podzielić ? Cytuj
Gość Opublikowano 6 marca 2010 Opublikowano 6 marca 2010 Aha, czyli ten z Madison to jest ten epizod z kolekcjonerki, czy jest on jakiś płatny? Jeśli kolekcjonerka, to może ktoś się podzielić ? Czy to jest temat o HR? Nie. I wątpię, by ktoś odstąpił Ci za bóg zapłać slot na swoim głównym koncie, na którym wykorzystał kod. To nie beta czy demo, że można je sobie rozdawać. Dodatkowy episod będziesz mógł za jakiś czas kupić na PSS. Posiadacze kolekcjonerki mają wcześniej i za frajer. + Dodał MODERATOR Jakoś niebawem zresetuje ten temat, bo nie chce mi się ręcznie go czyścić. Zasad z pierwszego posta nie będzie, bo i tak nikt się tego nie trzymał. Jak macie sugestie, to pisać. Jeśli nie, to zrobię po swojemu i nie będzie można jęczeć o kody od tak sobie. ;] Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 marca 2010 Opublikowano 6 marca 2010 Jak pisałem wcześniej, jeżeli będzie podobna akcja jak z demem God of War 3, to mogę rozdawać dostęp . Myśle że cała akcja przebiegała sprawnie, czyli osoby zainteresowane otrzymywały szybko passy do konta, a dodatkowo to jedno konto przetrwało 2 miesiące, co już wg mnie jest dużym sukcesem. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 6 marca 2010 Opublikowano 6 marca 2010 No to co Ty tu robiłeś, to jest fenomenalna robota i takich akcji blokować nie będę. To jasne. Ale chodzi mi raczej o te jednorazowe kody, które każdy by ciał dostać, ale nikt nie chce oddać. Proporcja postów proszących do dających to 100:1. Wkurzające. Co innego patrzeć jak ludzie proszą i zaraz dostają, jeszcze nawet niektórzy grzecznie podziękują, niż jak wszyscy rzucają "ja chce kod!!11one", a kodów nima, bo trzeba się o nie postarać. Myślę, że ten temat będzie bardziej quasi-informacyjny. Tzn. jak tylko szykuje się jakaś akcja z kodami jednorodzonymi, to tutaj będzie krótka instrukcja jak i gdzie się załapać i ewentualnie jak ktoś będzie miał zbędny, to można będzie wrzucić. Bez żadnych kolejek i proszenia, bo z tego pożytku i tak nie było. No i oczywiście akcje takie jak Twoja. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 marca 2010 Opublikowano 6 marca 2010 No to jedyny chyba sposób, żeby nie męczyć się z usuwaniem postów (a zostawić jakiś dowód że coś się działo ), to zamykanie tematu na okres 'bezkodowy'. A jak ktoś będzie chciał coś udostępnić, to może na PM wysłać odpowiednią informacje z prośbą o otwarcie tematu, no i jakby miała być jakaś akcja. 1 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 (edytowane) Mam zbędny kod na AKS-74U do Battlefielda: Bad Company 2. Chętny niech pisze na PW. Kto pierwszy ten lepszy! Kod już poszedł do chętnego. Edytowane 7 marca 2010 przez schab0795 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Nie mam PSP więc: TQGR-AJBB-9PPT Kod na Limited Theme Modnation Racers. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Jeszcze jeden kod na to samo co wyżej. 2N5R-4CBF-JD9M Cytuj
Salas_ 0 Opublikowano 15 marca 2010 Opublikowano 15 marca 2010 Ma ktoś może kod na GT5p ? Lub konto na Japońskie PSStore bo podobno demko tam jest dostępne. A założenie samemu konta to mission impossible Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 niedlugo ma byc nowe demo lost planet 2 ktore bedzie dostepne wcześniej "na kody" http://www.ps3site.pl/nadchodzi-kolejne-demo-lost-planet-2/41113/ nie jestem znawca w tym temacie - jakie są sposoby zeby zwiekszyc szanse dostania takiego kodu? kiedyś z tego co wiem trzeba bylo miec newsletter czy coś zeby dostac kod na demo gow3, czy to wlasnie tego typu? co musze zalozyc? :> Cytuj
tomario 0 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 Lost Planet 2 new demo.Rejestracja na http://www.lostplanetcommunity.com i podanie platformy do gry (PS3).Dostajesz kod i czekasz do czwartku żeby go użyć w PSN. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 dzięki za info, niestety nie udalo mi sie w pełni skorzystać ostatnie 3 dni ich strona praktycznie nie działała, gdy w koncu udalo mi sie zarejestrować , to okazlo sie ze "coś nie działa, przyjdz jutro" , a dziś siedze caly dzień tam i nie nie działa - jak klikam że chce kod to mnie wywala na główną (inni też tak mają i żalą sie na ich forum) wiec jeśli ktoś ma zbędny kod albo zna inne sposoby na ich zdobycie to bede wdzieczny za pomoc Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Siemka. Wczoraj w godzinach nocnych udało mi się zdobyć kod. Próbuj dalej. Powinno się udać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi