Opublikowano 1 kwietnia 201015 l Jakby co to moge założyć konto w wiadomym celu Edytowane 1 kwietnia 201015 l przez Square
Opublikowano 1 kwietnia 201015 l No to zakładaj, bo ja się rozleniwiłem, a też miałem taki zamiar ^_^
Opublikowano 1 kwietnia 201015 l W sumie to moge użyć tego na którym było demo GoW 3 (US), ale nie mam kodu. :confused:
Opublikowano 1 kwietnia 201015 l hmh dostałem ten kod pare dni temu i dzisiaj wklepuje go w "redeem premium code" i nie łyka mi go ;< musze być na innym regionie czy jak? uzywam normalnie EU i tak, kod jest na PS3..
Opublikowano 1 kwietnia 201015 l mi tez nie wchodzi na stronce pisza że mozna go tylko w usa i kanadzie użyć. nie dzieła mi nawet na amerykańskim PSS z tego co widze w US store nie bylo jeszcze aktualizacji zawartosci z 1 kwietnia, moze to dlatego Edytowane 1 kwietnia 201015 l przez Yano
Opublikowano 1 kwietnia 201015 l Dzieki uprzejmosci kolegi powyzej, mam kod ktorego uzyje na odpowiednim koncie jak tylko demo sie pojawi, czyli od jutra jakby ktos mial klopoty z dostaniem kodu to niech pisze w tym temacie.
Opublikowano 1 kwietnia 201015 l Dzieki uprzejmosci kolegi powyzej, mam kod ktorego uzyje na odpowiednim koncie jak tylko demo sie pojawi, czyli od jutra jakby ktos mial klopoty z dostaniem kodu to niech pisze w tym temacie. No to ja jestem chętny na demo Lost Planet 2.
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Można już zasysać demo. @Square: PW @zalef88: PW Edytowane 2 kwietnia 201015 l przez konrado0905
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Można już zasysać demo. @Square: PW @zalef88: PW Wielkie Dzięki A jeśli ktoś chciałby wiedzieć,to demo zajmuje tylko 368mb.
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Przypominam, że od razu po rozpoczęciu pobierania przelogowujemy się na swoje konto.