Skocz do zawartości

Centrum kodów promocyjnych - Pierwszy post !

Featured Replies

Opublikowano

Jakby co to moge założyć konto w wiadomym celu :P

Edytowane przez Square

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 326,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sprawdź PW.     Chętni na GoW 3 muszą chwile poczekać   Dobra zaczynam rozsyłać PMki, na początek do tych którzy widze że są zalogowani. Mam nadzieje że nie będzie tłoku przy ściąganiu.   Dobr

• Jako że demo GoW 3 jest już ogólnodostępne nie ma sensu dalsze udostepnianie. Jakoś minęły te dwa miesiące w ciągu których znalazło się ok 150 chętnych na pobranie dema :potter:. Od razu chciałbym pod

• Panowie i Panie !! chwytać kody na Ghost Recon Future Soldier !! http://nightdev.com/ghostrecon.html , wyłączyć na chwile adblocki itp, wpisujcie byle jaki email i dostaniecie kod na bete na wybraną k

Opublikowano

W sumie to moge użyć tego na którym było demo GoW 3 (US), ale nie mam kodu. :confused:

Opublikowano

hmh dostałem ten kod pare dni temu i dzisiaj wklepuje go w "redeem premium code" i nie łyka mi go ;< musze być na innym regionie czy jak? uzywam normalnie EU i tak, kod jest na PS3..

Opublikowano

mi tez nie wchodzi

na stronce pisza że mozna go tylko w usa i kanadzie użyć. nie dzieła mi nawet na amerykańskim PSS

z tego co widze w US store nie bylo jeszcze aktualizacji zawartosci z 1 kwietnia, moze to dlatego

Edytowane przez Yano

Opublikowano

No zobacz na US, bo kody mają blokadę regionalną.

Opublikowano

Dzieki uprzejmosci kolegi powyzej, mam kod ktorego uzyje na odpowiednim koncie jak tylko demo sie pojawi, czyli od jutra jakby ktos mial klopoty z dostaniem kodu to niech pisze w tym temacie.

Opublikowano

Dzieki uprzejmosci kolegi powyzej, mam kod ktorego uzyje na odpowiednim koncie jak tylko demo sie pojawi, czyli od jutra jakby ktos mial klopoty z dostaniem kodu to niech pisze w tym temacie.

No to ja jestem chętny na demo Lost Planet 2.

Opublikowano

Można już zasysać demo.

@Square: PW

@zalef88: PW

Wielkie Dzięki :) A jeśli ktoś chciałby wiedzieć,to demo zajmuje tylko 368mb.

Opublikowano

Też prosze o kod na demko.