Skocz do zawartości

Centrum kodów promocyjnych - Pierwszy post !

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też bym prosił o betę assassin's creed brotherhood. Z góry dzięki

ja również proszę o kod ;)pisałem już ale moja prośba widze została skasowana...

Jak bym rwnie prosi kod do bety bo od 4 dni nikt nire pisze czy moi poprzednicy dostali czy nie :thumbsup:

Wywnioskowałeś z tego że dostali i możesz się upomnieć, czy chcesz po prostu dostać warna ?

Sprawdźcie PW, może uda wam się pobrać.

Opublikowano

Prosze o kod do Bety Killzone 3 ;]

CoATI jeżeli się załapiwesz na jakiś kod to załóż nowe konto z łaski swojej.

Jeśli jest taka możliwość to i ja bym poprosił o kod do bety Killzone 3.

Zanim napiszesz posta z prośbą przeczytaj pierwszy post.

• 2 tygodnie później...
Gość RejdenForce
Opublikowano (edytowane)

Raczej marne szanse i sens na zakładanie kont, beta działa tylko na koncie gdzie był użyty klucz no i jest blokada 24h.

EDIT Chyba dzięki łatce, już można grać na innym koncie.

Edytowane przez RejdenForce
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jakby ktoś w najbliższym czasie zamawiał coś z Ultimy to mogę dać kod na rabat. Rabat malutki bo tylko 10 zł aleeee zawsze to paczka szlugów lub piwko do przodu ;].

Szkoda żeby się zmarnował jak coś to na pw pisać.

Aha kod jest ważny chyba do 5 grudnia jakoś tak.

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ogólnie dobrych ludzi, którzy chcieli by się podzielić kodem/kontem ostatnio brak ale:

ponoć ruszyła beta Brink ; poproszę o dostęp do konta/kod :turned: (jak ktoś ma na prywatnym koncie to po becie zdezaktywuje aby nie tracił slota )

i przypominam o pierwszym poście :excl:

Opublikowano

Pewnie już było ale nie chcę mi się sprawdzać.

F57M-BNN2-G33H

Kodzik na theme + avatar z Uncharted 3. Ilość pobrań nieograniczona ale trza się spieszyć zanim usuną konto.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Podaje kod na Sackboys Prehistoric Move. Kto pierwszy wpisze w psn ten lepszy, powodzenia :)AJKH-6CNQ-JBNC

Jak ktoś wykorzysta, proszę poinformować żeby inni się nie męczyli ;)

Edytowane przez TakeshiX
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Fabula-w-Playstation-Move-Heroes-w46924.jpg

Playstation Move Heroes Demo na PlayStation 3

Wielkość: 1873MB

Liczba ograniczona do 5000 kodów

Wymagania:

* Konto na facebook'u

* Konto na amerykańskim PSN

* Playstation Move :potter:

Przy wypełnianiu należy wybrać kraj USA. W pola z imieniem i nazwiskiem możecie wpisać co chcecie ;)

Link: http://apps.facebook.../contests/97796

E: Nie za ma co...

Edytowane przez Kyo
Opublikowano

Chce ktoś darmowy kod na Retro Map Pack?

Jeśli tak to:

Uruchamiacie PS Home i idziecie do Home Square. Na środku będzie intruder ISA. Podchodzicie do niego i wciskacie "X". Przeniesie Was do Killzone Plaza. Tam zagracie w Killzone Plaza Defender i przejdziecie wszystkie 3 fale wrogów. Później na placu pozbieracie paczki z ISA (oznaczone czerwonym dymem, co minutę pojawia się nowa) i dostarczycie je pod bramę z grą. Jak skończycie wszystkie wyzwania to dostaniecie kod na Retro Map Pack.

:thumbsup:

Radzę się spieszyć, gdyż to chyba błąd bo w Home jest napisane, że to kod na 3 punkty odblokowania.

jeszcze działa :)

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Kod do PS Store na Killzone'a ,nie wiem czy na punkty odblokowania czy na Retro Map Pack:

KG9E-ALNM-7MKE

Enjoy!

PS: Jak ktoś wykorzysta niech da znać.

Edytowane przez KoD
Opublikowano (edytowane)

Nie użyczyłby ktoś jutro konta Playstation Plus do pobrania dema Mortal Kombat? Tylko do tego, oczywiście również mogę się odwdzięczyć w jakiś sposób.

Edit:

Już nieaktualne wielkie dziękiii.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy to dobry temat aleeee... oferuję komukolwiek kod na 50% zniżki na dowolną grę na PS3 z dystrybucji Cenegi lub z Ubisoftu. Do wykorzystania w sklepie muve.pl. Ja tam dzięki zniżce za 110zł zamówiłem LA Noire. Ale jak ktoś chcę to może GTA, RDR, TDU2, AC:B czy co tam jeszcze Cenega i Ubisoft wydaje/wydała. Jako że kod jest trochę warty a mi nie potrzebny to szkoda żeby się zmarnował. W zamian chętnie przygarnę jakiś slot na obojętnie jaką grę z PSS. Byleby jakąś z trofikami. Zainteresowani pisać na PW ;)

Edytowane przez schab0795